Auuu, na šta su sve ljudi spremni, samo da bi uštedeli malo struje. Po meni ova logika ima smisla, ako je ušteda 100-200W ili više, ali ovo mi deluje kao da je hteo da se napravi pametan gašenjem keša i USB-a. Možda grešim.
sta se cudite, Bencmark je pun diabola svajakih, k`o farma na pinku. Ako nastavi tako i svojim postovima digne prodaju u bench hausu, mozda dobije i VIP? :D
inace mozes da ugasis cache na recimo popularnom Celeron 300A i stavis a na 32KB L1 ali to ne moze da odradi ni unost texta u DOS liniji, bukvalno jedva se dovuce dotle, a kad krenes da kucas ne prati unos karaktera u relanom vremenu
Pa da,riknuo mi onaj krs od agp kartice(zveknula me struja na napajanju i pretupa agp),pa sada koristim pci sa 2mb vram-a.Ne mogu ni divx posteno da pustim. Kako je sve krenulo da rikava vraticu se na C-64:( Makar ne trosi puno,hahahaha,kakav lik,ne mogu da se obuzdam:))
P.s.Ajd na coffe,turam dzezvu na plin!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Gilanderu taj je stedljiv ko sto si ti :: ::
`Kupi stedljive sijalice. Izoluj prostorije. Promeni osiguracku tablu, proveri vodove prostorijama. Tako se stedi energija a ne gasenjem L2 kesha.... dzizs.`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.