Skinuo sam Trilogy,a 2. deo filma nije dovrsen,fali par postotka,pa mi titl od pola filma zbrljavi.Pokusao sam na razne nacina da ga doradim,ali jednostavno ne ide tj. na 20 mesta moram da ga prepravljam,a slab sam sa zivcima.
Ne mogu da se setim odakle sam skinuo torrent kako bih ga nastavio.Pretrazio sam sve free trakere i ne mogu da ga nadjem. Radi se o nazivu torrenta:Pirates.Of.The.Caribbean.RoSub.Trilogy-Bsk. sva 3 filma zauzimaju 3.61Gb
Molio bih Vas,ako neko moze da mi potrazi negde na privatnim trakerima i da mi posalje torrent na giguligu@yahoo.com .Moze i samo 2. deo,evo i koja verzija bi mi trebala,pa cu lako da izmenim imena foldera i fajla,kako bi nastavio,inace je na 2 cd-a:
trilogiju Pirates_of_the_Caribbean_Trilogy_FASM_QEBS_1080p sva tri filma iumaju oko 8GB kvalitet je vrh, ali nije mkv nego mp4. Ali bas odlican kvalitet i isao mi je full torrent...
Evo kakav je kvalitet u poredjenju sa BLueRay source-om:
@neXus2000,nema ni tamo ona verzija koja meni treba za nastavak down-a.
@TheBear: Sta da ti kazem...rip je vrh,ali sam trenutno zakucan na 256/kbps,pa mi je suludo skidati 8gb,mada,kada dobijem malo bolji protok,sigurno cu ga svuci. Hvala obojici!
:: @neXus2000,nema ni tamo ona verzija koja meni treba za nastavak down-a :: :: @TheBear: Sta da ti kazem...rip je vrh,ali sam trenutno zakucan na 256/kbps,pa mi je suludo skidati 8gb,mada,kada dobijem malo bolji protok,sigurno cu ga svuci :: Hvala obojici :: :: Ako neko ima onao sto meni treba,neka javi :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Nije meni problem da nadjem dvd rip,ali posto ga vec imam skinutog tj fali samo 3-4 %,pa sam mislio da ga samo nastavim,to bi mi ustedelo 5-8 sati vukljanja sa ovom sporocom od neta.Sacekacu jos nekoga,mozda mi se posreci da nadje bas onu verziju koja meni treba za nastavak(ova http://www.btscene.com/details/1719960/ ),a ako ne,onda mi ne gine novi rip,recimo taj tvoj...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Hoces nesto manje neki dvdrip ? Pirates Of The Caribbean Trilogy aXXo na primer :: Samo ne znam trebalo bi solidnom brzinom da ide.. :: :: http://www.2shared.com/file/zW3ceydb/PiratesOfTheCaribbean_Trilogy-.htm :: :: :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: @neXus2000,nema ni tamo ona verzija koja meni treba za nastavak down-a :: :: :: :: @TheBear: Sta da ti kazem...rip je vrh,ali sam trenutno zakucan na 256/kbps,pa mi je suludo skidati 8gb,mada,kada dobijem malo bolji protok,sigurno cu ga svuci :: :: Hvala obojici :: :: :: :: Ako neko ima onao sto meni treba,neka javi :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Majstore poslao sam ti lilnkove na mejl. I u jednom i u drugom mejlu su linkovi medjusobno kompatibilni.
Zanimljivost medjusobno kompatibilnih linkova je u tome sto prvo skidas jedan fajl sa rapida a onda pauzna na rapidu 15 minuta pa skidas sledeci sa HF pauza ½ sata pa skidas treci sa rapida i tako u krug. Skinuces film (filmovi iz prvog mejla su oko 700Mb, drugi mejl aXXo su oko 1Gb) koji hoces za nesto preko DVA sata.
Pozdrav
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ma ko uopste i spava,non stop se surfa,jbg.Sala mala,pa to ce biti ako ne uspem da nadjem odgovarajuci torent.Reko,mozda mi se posreci:) :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ....ne skines preko noci? Trebace mu jedno 8 sati plafon, sa tom brzinom koju imas.
Svaka cast,odlicno spakovano i zamisljeno.Ne ostaje mi nista drugo nego tako da ga scupam,posto mi i torenti jako slabo idu,bez obzira na sidere.Provajder gi nekako zakinuo:(,a posle cu se s njim obracunati i pozvati ga na dvoboj:)
Mnogo ti Hvala!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Majstore poslao sam ti lilnkove na mejl :: I u jednom i u drugom mejlu su linkovi medjusobno kompatibilni :: :: Zanimljivost medjusobno kompatibilnih linkova je u tome sto prvo skidas jedan fajl sa rapida a onda pauzna na rapidu 15 minuta pa skidas sledeci sa HF pauza ½ sata pa skidas treci sa rapida i tako u krug :: Skinuces film (filmovi iz prvog mejla su oko 700Mb, drugi mejl aXXo su oko 1Gb) koji hoces za nesto preko DVA sata :: :: Pozdra :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ma ko uopste i spava,non stop se surfa,jbg.Sala mala,pa to ce biti ako ne uspem da nadjem odgovarajuci torent.Reko,mozda mi se posreci:) :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: ....ne skines preko noci? Trebace mu jedno 8 sati plafon, sa tom brzinom koju imas.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.