Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Imam jednu ideju.
STRANA 1 OD 1
vuk125 Imam jednu ideju. 11.05.2010. 15:05 T26675

status: user
broj poruka: 2929
Da s vremena na vreme sklopimo neki komp. Sto od delova koje ne koristimo mozda administratori i po neka firma pomogne u tome.
I da poklonimo nekome kome je neopheodan racunar.
Ima dosta dece koji bi rado volela da imaju kompjuter, odlicni djaci dobra deca pametna, ali eto tezak zvot im to ne moze omoguciti.
Pa sam msilio da bi dodatano poboljsali kvalitet foruma i usera ako bi takvu neku akciju napravli sa vremena na vreme. Uradili bi nesto konkretno za nekoga, mozda bi tako naucili da se vise cenimo, i da se setimo ko smo nekada bili ali luda vremena naterala da zaboravimo.
Sta mislite tome, ja bih se bas osecao lepo da nekome poklonimo komp kome je nophodan i damo doprinos za kompjuterslo opismenjvanje te dece i maldih ljudi?
Ima dosta dece koja ne mogu imati kopjuter, po selima pa i po gradovima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: Imam jednu ideju. 11.05.2010. 15:09 #212005

broj poruka: 3992
veoma humano!!!!
evo meni treba jedan 5870 moze i obican ne vappor :)
salim se!!!
ne mora od delova svako od nas,koliko nas ima nek uplati 200din i imace nov komp,ukoliko nekom zatreba..moze i od delova mada prvi ja cim nabavim nesto novo,resavam se starog

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Da s vremena na vreme sklopimo neki komp. Sto od delova koje ne koristimo mozda administratori i po neka firma pomogne u tome
:: I da poklonimo nekome kome je neopheodan racunar
:: Ima dosta dece koji bi rado volela da imaju kompjuter, odlicni djaci dobra deca pametna, ali eto tezak zvot im to ne moze omoguciti
:: Pa sam msilio da bi dodatano poboljsali kvalitet foruma i usera ako bi takvu neku akciju napravli sa vremena na vreme. Uradili bi nesto konkretno za nekoga, mozda bi tako naucili da se vise cenimo, i da se setimo ko smo nekada bili ali luda vremena naterala da zaboravimo
:: Sta mislite tome, ja bih se bas osecao lepo da nekome poklonimo komp kome je nophodan i damo doprinos za kompjuterslo opismenjvanje te dece i maldih ljudi
:: Ima dosta dece koja ne mogu imati kopjuter, po selima pa i po gradovima
::
vuk125 Re: Re: Imam jednu ideju. 11.05.2010. 15:10 #212006

:: veoma humano!!!
:: evo meni treba jedan 5870 moze i obican ne vappor :
:: salim se!!
:: ne mora od delova svako od nas,koliko nas ima nek uplati 200din i imace nov komp,ukoliko nekom zatreba..moze i od delova mada prvi ja cim nabavim nesto novo,resavam se staro
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Da s vremena na vreme sklopimo neki komp. Sto od delova koje ne koristimo mozda administratori i po neka firma pomogne u tome
:: :: I da poklonimo nekome kome je neopheodan racunar
:: :: Ima dosta dece koji bi rado volela da imaju kompjuter, odlicni djaci dobra deca pametna, ali eto tezak zvot im to ne moze omoguciti
:: :: Pa sam msilio da bi dodatano poboljsali kvalitet foruma i usera ako bi takvu neku akciju napravli sa vremena na vreme. Uradili bi nesto konkretno za nekoga, mozda bi tako naucili da se vise cenimo, i da se setimo ko smo nekada bili ali luda vremena naterala da zaboravimo
:: :: Sta mislite tome, ja bih se bas osecao lepo da nekome poklonimo komp kome je nophodan i damo doprinos za kompjuterslo opismenjvanje te dece i maldih ljudi
:: :: Ima dosta dece koja ne mogu imati kopjuter, po selima pa i po gradovima

PA eto to je cak i bolje resenje. :)
Kupimo sve novo sa nekim popustom ako nam firme odavde izadju u susret. :)
skar mislim da 200din svako od nas moze da priusti 11.05.2010. 15:14 #212009

i kao zajednica da se ispomazemo,a ne po celi dan pljujemo i blatimo...
ovde ima mnogo dobrih ljudi i svako je dobar za nesto(osim Gile-ta)hahhha salim se
a i ima nas ko kineza tako da moze poprilicno dobra konfa da se sklopi kako bi se nekom vratio osmeh na lice
@firma
+ dobra reklama za firmu

Mortificat Re: Re: Imam jednu ideju. 11.05.2010. 15:17 #212010

broj poruka: 3519
Treba nam samo Katarina Rebrača da nam čuva novce i svi zadovoljni. Šalim se, ovo je odlična ideja!

Be the change you want to see in the world.

:: veoma humano!!!
:: evo meni treba jedan 5870 moze i obican ne vappor :
:: salim se!!
:: ne mora od delova svako od nas,koliko nas ima nek uplati 200din i imace nov komp,ukoliko nekom zatreba..moze i od delova mada prvi ja cim nabavim nesto novo,resavam se staro
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Da s vremena na vreme sklopimo neki komp. Sto od delova koje ne koristimo mozda administratori i po neka firma pomogne u tome
:: :: I da poklonimo nekome kome je neopheodan racunar
:: :: Ima dosta dece koji bi rado volela da imaju kompjuter, odlicni djaci dobra deca pametna, ali eto tezak zvot im to ne moze omoguciti
:: :: Pa sam msilio da bi dodatano poboljsali kvalitet foruma i usera ako bi takvu neku akciju napravli sa vremena na vreme. Uradili bi nesto konkretno za nekoga, mozda bi tako naucili da se vise cenimo, i da se setimo ko smo nekada bili ali luda vremena naterala da zaboravimo
:: :: Sta mislite tome, ja bih se bas osecao lepo da nekome poklonimo komp kome je nophodan i damo doprinos za kompjuterslo opismenjvanje te dece i maldih ljudi
:: :: Ima dosta dece koja ne mogu imati kopjuter, po selima pa i po gradovima
:: ::
MilosNBG Eee, ovo su novi momenti 11.05.2010. 15:19 #212011

broj poruka: 1586
Vec neko vreme i ja razmisljam o tome jer sam vec poklonio par masina, nisu bile bog zna sta ali neko nema ni toliko. Ja sam ZA takvu akciju. Bilo bi idealno kada bi se firme odobrovoljile da daju popusti ili mozda po vele cenama

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

dautovic ... 11.05.2010. 15:24 #212013

broj poruka: 2855

Imoa bi i ja sta da prilozim verovtano

C2Q6700 3.5GHz / Vendetta2
GA-X38-DS4
2x2GB GEIL Black Dragon 1066MHz
Asus 5850 975/1280
Samsung SpinPoint F3 1TB
DVD-RW Samsung 223F
Lian Li `Lancool` PC-K62
Corsair TX650 650W
Asus Xonar DS(OP270GP) 7.1
Logitech X540 5.1

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Vi ako imate viska para 11.05.2010. 15:30 #212014

broj poruka: 6502
sklapajte super ideja, sve je to lepo al ja nisam bas bogatas pa da dajem donacije....

skar Re: Vi ako imate viska para 11.05.2010. 15:34 #212015

medo nemoj si na kraj srca,nisam ni ja,al uvek sam tu da ucinim...
200din svejedno bacis na sok il pljeskavicu,a to nekom mnogo znaci
cini dobro,dobru se nadaj..
niko ti ne trazi,prilozi koliko mozes

:: sklapajte super ideja, sve je to lepo al ja nisam bas bogatas pa da dajem donacije...
:: _____________________________
:: ATI HD5750 CrossfireX
:: Vantage Score OC930/1240:
:: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp
vuk125 Re: Vi ako imate viska para 11.05.2010. 15:41 #212016

:: sklapajte super ideja, sve je to lepo al ja nisam bas bogatas pa da dajem donacije...
:: _____________________________
:: ATI HD5750 CrossfireX
:: Vantage Score OC930/1240:
:: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp

Niko od nas nije bogatas i niko nema viska para.
Ko moze da pomogne neka pomogne ko ne moze kao da je i pomogo.
Sve je dobrovoljno.
Uostalom to je bila samo ideja, meni se svidela sada mozda nekom deluje kao los predlog i to je ok, svako ima pravo da misli kako zeli.
hogar81 Jako dobra ideja 11.05.2010. 16:07 #212020

broj poruka: 365

da se medju forumasima skupe starije komponete koje came u nekoj kutiji i da se napravi neka konfa i pokloni nekom, ali sam ostro protiv skupljanja para, kada ce u ovoj zemlji ljudi shvatiti da se pare ne poklanjaju vec se za njih radi. I te price sok pljeskavice ne piju vodu, jer na svakom koraku ti neko trazi pare sa nekom socijal humanom idejom da ti njemu das pare i, ako bi poklanjali tako pare ne bi imali za tu pleskavicu i sok.
midzo85 re 11.05.2010. 16:18 #212025

broj poruka: 189
Bravo, Vuce!
Odlicna ideja, za sada samo mogu da ponudim geforce 4. Videcemo za dalje.
Valheru 11.05.2010. 16:20 #212026

broj poruka: 750
Odlicna ideja, podrzavam je u potpunosti :)
Imam viska relativno starijih delova (939 Athloni etc etc) koji bi nekom ko nema sredstva da kupi bilo kakav racunar vise nego dobro doslo kada bi se svi zajedno prikljucili akciji.

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

Daum Ja bih dao neke stare komponente da ih imam... 11.05.2010. 16:33 #212033

broj poruka: 12794
...ali mogu da priložim donaciju...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

H-nitro re 11.05.2010. 17:55 #212072

broj poruka: 1973
ja nemam leba da jedem ali imam 200 din za to, i sad pitanje za milion, kome to dati? ima kandidata koliko o`s

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

gile23 ... 11.05.2010. 18:02 #212076

broj poruka: 9121
@skar ne treba nama 4870 sa hladnim lemovima :). Inace svako da uplati 200 din bice super, ne mora to da bude samo na ovom forumu, moze i da se povezu ljudi sa jos nekog, bench, hwgurus, sk,...

Pozdrav!
raic Vule je to pitao verovatno zato što ima malog brata od tetke, i tako... 11.05.2010. 18:05 #212078

broj poruka: 9006
Hehe, šala, može, dao bi i ja koju kintu, šta je to dva piva manje, još će i jetra da mi kaže hvala. Možda bi se nešto našlo i od delova.

Što bi reko pokojni patrijarh: Budimo ljudi

Iako, sa čisto filozofske strane mislim da je tačno u tome i problem al ajde...

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

skar Re: Vule je to pitao verovatno zato što ima malog brata od tetke, i tako... 11.05.2010. 18:08 #212080

gile stavi je u rernu,il tiganj princip mozda se sredi=)
evo ja dajem i 1l rakije

:: Hehe, šala, može, dao bi i ja koju kintu, šta je to dva piva manje, još će i jetra da mi kaže hvala. Možda bi se nešto našlo i od delova
:: Što bi reko pokojni patrijarh: Budimo ljud
:: Iako, sa čisto filozofske strane mislim da je tačno u tome i problem al ajde..
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Sub-Z +1 od mene 11.05.2010. 18:28 #212086

broj poruka: 1620
Možda bi bilo najbolje da otvorimo žiro račun, pa neka svako priloži koliko može. E sad pitanje je, ko bi se prihvatio toga...admini su uvek u nekoj frci...jedino da izaberemo nekoga od nas. Drugi problem je selekcija kandidata. Mada, svaki dan u novinama/na tv-u ima poneka priča, kao npr o onom dečku koji brine o mlađoj sestri i ocu i vodi domaćinstvo. Nekom klincu bi komp bio centar sveta....Ja sam za svaki dogovor...Sigurno će nam i firme izaći u susret, zna se šta je u Srbiji marketing(hmmm, otvaranje istih 400m autoputa dvaput za dve godine? )
Fiat iustitia, et pereat mundus

raic Hehe 11.05.2010. 18:43 #212090

broj poruka: 9006
Tih istih 400m autoputa je još Tito otvorio.

...triput

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Snoopy- Za 11.05.2010. 18:45 #212091

broj poruka: 6083

Ja sam za, samo javite sta i kako. Poz
vuk125 Kako uplacivati. ???? 11.05.2010. 22:17 #212140

Pa to jos nisam smislio imam neke ideje kako to da se uradi a da ne bude zloupotrbe ali nisam do kraja razradio, mozda neko ima neku ideju?
Pa neka predlozi.
Ja sam iskremo ocekivao da ce administratori dati neki komentar na ovo. Ne, Da, dobro lose i sl.
Mislim ne znam sta da mislim ?
Reimo da treba nekada uraditi nesto i za druge a ne samo za sebe.
Ok je dobijati pare od reklama mora od necega da se zivi, ali treba po nekda da se setis i drugih.
Ako nista drugo, ljudski je.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs