Otkrio si se da si u duši zelen!.... Pa, šta sad, nikakav komentar nisi dao? Za šta čovek da se odluči? Ova prva manje troši, al` je ova druga BOLJA U DIRECTX 11 koji nikome ne treba za q.... za šta čovek da se odluči?
Zanimljivo, nikad čuo za nforce grafičku, a ovo drugo je jeftinije u prodavnici i prodaje ga isti lik koji daje na aukciju dečje bermude, čarape i polovne pelene.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa, sad kad čovek pogleda malo oko sebe na tim kiselim sajtovima, nije naš Kissisha from Panchewo tako ni loš kao što izgleda. A mi ga odrasmo od prozivanja i klepanja po ušima. Čak se jednom i javio sa dva naloga odjedanput.
...nego pazi šta lik kaže `predmet sam sto je moguce verodostojnije opisao`. Pa ja mislim da nije mogao gore da ga opiše. Pomešao bolid grafiku s pločom, kukuuuu. Gde li je samo čuo za nForce? A tek drugi lik, kupio grafu da je slika, majstorčina! Joj kaku ću divno spavati posle ove komedije...
Pančevac vala dobija ozbiljnu konkurenciju. Kaže lim je nov, meni liči da je malo udaren. :D Ali što lik ne zna rečenicu da sastavi to je impozantno! Jaoooooooooo :)))))
Sad si me nasmejao :))) da si pazljivije procitao ono sto sam NAPISAO shvatio bi koliko je to bilo objektivno...cak i ako izvuces iz konteksta...tako da si se samo ukopao sa ovim. Lako se da videti da ja nisam opravdavao nacin na koji je to bilo izvedeno (jer ja tako ranije nisam radio), a prica i nema neke veze sa mnom...vidi se da se nisam postavljao ni na ciju stranu...
Ali vidi samo koliko vas je istih sa novim nalozima, ocas posla napravite drugi alias i pocne postovanje od nule :))))
:: Sad si me nasmejao :))) da si pazljivije procitao ono sto sam NAPISAO shvatio bi koliko je to bilo objektivno...cak i ako izvuces iz konteksta...tako da si se samo ukopao sa ovim. Lako se da videti da ja nisam opravdavao nacin na koji je to bilo izvedeno (jer ja tako ranije nisam radio), a prica i nema neke veze sa mnom...vidi se da se nisam postavljao ni na ciju stranu.. :: :: Ali vidi samo koliko vas je istih sa novim nalozima, ocas posla napravite drugi alias i pocne postovanje od nule :))) :: :: :: :: svako malo otvaranje tema kakvi su drugi, pa da se podsetimo :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=1&topid=10907&forid=13&katid= :: :: :: ::
Ja sam sa ortacima imao 3 naloga, ne zna se ko je sta prodavao i kupova :))) vidim cak i medjusobno :))))
:: Sta se cimas na postove ovakvih pilicara i jajara kad ne mogu da skupe te dve ribizle izmedju nogu da ti direktno odgovore sa svog naloga.. :: :: Ne treba ih udostojiti ni odgovorom, a ocigledno je decko isfrustriran kad toliko unazad pamti gluposti.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator:http://spedr.com/53py :: :: :: Sad si me nasmejao :))) da si pazljivije procitao ono sto sam NAPISAO shvatio bi koliko je to bilo objektivno...cak i ako izvuces iz konteksta...tako da si se samo ukopao sa ovim. Lako se da videti da ja nisam opravdavao nacin na koji je to bilo izvedeno (jer ja tako ranije nisam radio), a prica i nema neke veze sa mnom...vidi se da se nisam postavljao ni na ciju stranu.. :: :: :: :: Ali vidi samo koliko vas je istih sa novim nalozima, ocas posla napravite drugi alias i pocne postovanje od nule :))) :: :: :: :: :: :: :: svako malo otvaranje tema kakvi su drugi, pa da se podsetimo :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=1&topid=10907&forid=13&katid= :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.