kilometarska objasnjenja, ` nisam imao grafiku, imam 3 ovakve, monitirao sam CPU (nema veze sto fali retention mehanizam na socketu i pola elkoa), macka u dzaku... `
Ne treba obracati paznju na ovakve stvari..Trosi se dragoceno vreme! Mene interesuje jel postoje ljudi koji se na ovo pecaju>?Tj. jel postoje toliko neuki i neupuceni ljudi za koje postoji mogucnost da kupe ovako nesto?! Koji je to stepen gluposti i sa cime to uporediti tj izmeriti???
ma ljudi prodaju sve i svasta, po nenormalno nerealnim cenama, i sto je najgore, prodaja uspeva u vecini slucajeva, jer ima puno ovaca, ali ima stvarno i povoljnih i jeftinih ponuda, samo te se najteze dobijaju na aukciji :). Te neispravne i neispitane stvari, tipa maticne ploce,napajanja, hard disk, nikad i ne gledam, pa makar bilo i dzabe..vidjao sam i da prodaju neispravne PROCESORE, e to stvarno ne mogu da razumem...sta ce to nekome? kao privezak mozda...? haha :D
::kilometarska objasnjenja, ` nisam imao grafiku, imam 3 ovakve, monitirao sam CPU (nema veze sto fali retention mehanizam na socketu i pola elkoa), macka u dzaku...
Postoje primerci koje je moguće srediti, ili bar za rezervne delove iskoristiti, ko se time bavi, ali ovako kad vidiš da pola kontrolera fali, neispravna sigurno, i šatro ne ispitano, run for your life. Što je on uopšte kupovao.....šio mi ga Đura.
he he .. liku za ga k8n sam poslao poruku pre neki dan .. posto sam primetio da je taj jedan kondenzator koji je ostao na ploci NADUVAN .. da li zbog toga ploca nece da butuje ... ??? .. i zamolio ga da baci plocu jer je postao predmet sprdacina na raznim forumima ... ali eto .. obnovio je oglas ..
hahaha, moram da zapamtim ovog Adama Mesica, kaze, modem sa integrisanom zvucnom (mora da je vrh zvucna, 5.1), stavio cenu 550din, jos kao napominje, BEZ ZAMENE, ZADNJA CENA, itd... imam tih modema na tavanu pun dzak, daj da stavim i ja da se obogatim.. =]
Jel castis picem kad se obogatis na dialup modemima? :P
:: hahaha, moram da zapamtim ovog Adama Mesica, kaze, modem sa integrisanom zvucnom (mora da je vrh zvucna, 5.1), stavio cenu 550din, jos kao napominje, BEZ ZAMENE, ZADNJA CENA, itd... imam tih modema na tavanu pun dzak, daj da stavim i ja da se obogatim.. = :: :: ::
Sa polymerom kao dielektrikom nisam, ali nema ni ovaj te :P to su klasicni elektrolitski kondenzatori koji se zargonski zovu `chip caps` jer imaju postolje za SMD montazu i nemju navlaku od plastike kao klasicni...veci imaju ventil gore kao i obicni, a manji nemaju kao i obicni :)
:: toliki sam optimista da ce to da ode ko alva, da castim odmah ! :: ps, vidje li ti nekad modem sa polimerskim elektrolitima...? ja sad prvi put. : :: :: ::Jel castis picem kad se obogatis na dialup modemima? :P :: :: ::
Sta ti je cudno, ja se tu nista ne cudim. Najgori prevrtaci kanti i valjatori su bas ovde na PC berzi. Najace mi je kada vidim oglase : Servis antivirusna zastita bla bla, otkupljujem delove nadogradjujem, odlemljujem NB-ove sa ploce i menjam i sl. Aj sto ima pojedinaca ima i firmi koje su na `Ameba listi`
10 para iz 1879god., prodaje, ni manje ni vise, do 45eura, baaaaaaaaaaaaaaaahhh!!
::Sta ti je cudno, ja se tu nista ne cudim ::Najgori prevrtaci kanti i valjatori su bas ovde na PC berzi ::Najace mi je kada vidim oglase ::Servis antivirusna zastita bla bla, otkupljujem delove nadogradjujem, odlemljujem NB-ove sa ploce i menjam i sl ::Aj sto ima pojedinaca ima i firmi koje su na `Ameba listi`
Pa dobro, nekom mozda i nije mnogo da da 300-400 rsd za...
03.05.2010. 16:59
status: user broj poruka: 10997
rashodovanu plocu pa da sa nje poskida konektore, stabilizatore napona, transformatore sa feritnim jezgrima... Ja sam nedavno naisao na jednu P4 plocu na kojoj je pukao plasticni okvir za koji se kaci kuler CPU-a. Srecom, imam u steku jednu pokvarenu Asus-ovachu...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.