Posto sam odgledao bukvalno sve kvalitetnije SciFi/Horror/PsychoThriller (eng, ita i usa produkcija) filmove (neke lose sam pokusao da gledam ali nije islo, a volim ove mesane zanrove), moram preci na romanticne/ljubavne komedije :P Odgledao sam Love Actually, It`s Complicated, 2 Weeks Notice, No Reservation...i to mi se svidelo...ako imate predloge za ovaj zanr a da su filmovi dobri, sa kvalitetnom glumackom postavom, navedite naslove...
Sigurno bi ti se dopalo nešto od ovoga, sestra se drogira s tim
01.05.2010. 20:35
status: user broj poruka: 9006
Nisam stavljao highschool podžanr
Match Point Must Love Dogs Wedding Crashers 40 Days 40 Nights How To Lose A Guy In 10 Days My Super Ex Girlfriend Knocked Up Licence To Wed Bend It Like Beckham The Long Weekend Good Luck Chuck 27 Dresses P.S. I Love You French Kiss The Other Boleyn Girl Vicky Cristina Barcelona Last Chance Harvey
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Mene su oduševili Law Abiding Citizen, Shuter Island, Inglourious Basterds, District 9 od relativno novijih filmova. Ako niste odgledali, bez obzira što ovo možda i nije ono što tražite, nećete se pokajati jer su filmovi fantastični. Pozdrav!
Mene zanima ko ce da mi da 100 evra, a da mu ne vratim :).
Mislim da je dobar film, nisam gledao ali kazu da je dobar : Assassin`s Creed: Lineage, imas jos GI Goe, Iron Man 2, District nije nista narocito film.
Ja se naskidao takih filmova sestrici... Ovo sam skinuo a znajuci njen ukus za filmove,trazila mi je samo dobre i proverene filmove,tako da pretpostavljam da su svi dobri...Bride Wars,Codename The Cleaner,Forgetting Sarah Marshall,Ghosts Of Girlfriends Past,Made Of Honor,My Best Friends Girl,Wedding Daze,Employee Of The Month,Blonde Ambition...I jos dosta drugih kojima se ne secam imena
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Posto sam odgledao bukvalno sve kvalitetnije SciFi/Horror/PsychoThriller (eng, ita i usa produkcija) filmove (neke lose sam pokusao da gledam ali nije islo, a volim ove mesane zanrove), moram preci na romanticne/ljubavne komedije :P Odgledao sam Love Actually, It`s Complicated, 2 Weeks Notice, No Reservation...i to mi se svidelo...ako imate predloge za ovaj zanr a da su filmovi dobri, sa kvalitetnom glumackom postavom, navedite naslove.. :: :: HVAL ::
Taj romantično-komedijaški žanr slabo gledam, tako da nemam šta da preporučim. Ali evo nekih dobrih filmova koje sam odgledao u poslednje vreme: Edge of Darkness, Extraordinary Measures, Donnie Darko, Case 39, Deadly Impact, The Messenger, The Boondock Saints 2 `All Saints Day`, Old Dogs, Harry Brown, The Soloist...
Inglorious Basterds je extra i to sam gledao iako ne volim Tarantina, ali ne volim tipove filmova sa takvim kamerama kao sto su u filmovima Rec, District...
Inace gledoa sam sve horore/trilere, cak i one za koji mnogi nisu culi a spadaju u sam krem filmova: Phenomena, Suspiria, Bird With A Crystal Plumage, La Terza Madre, Profondo Rosso...ali i odlicne Prestige, Illusionist, Fermat`s Room, El Labirinto Del Fauno, El Orphenato...i mnoge dobre avanture
:: Mene su oduševili Law Abiding Citizen, Shuter Island, Inglourious Basterds, District 9 od relativno novijih filmova. Ako niste odgledali, bez obzira što ovo možda i nije ono što tražite, nećete se pokajati jer su filmovi fantastični. Pozdrav :: ::
Vidim svideo ti se The Boondock Saints 2 pa ako nisi gledao odgledaj prvi deo iz 1999 koji je, po meni, 10x bolji i zanimljiviji od drugog a Willem Dafoe (Paul Smecker) je bio maestralan. Pozdrav!
:: Taj romantično-komedijaški žanr slabo gledam, tako da nemam šta da preporučim. Ali evo nekih dobrih filmova koje sam odgledao u poslednje vreme :: Edge of Darkness, Extraordinary Measures, Donnie Darko, Case 39, Deadly Impact, The Messenger, The Boondock Saints 2 `All Saints Day`, Old Dogs, Harry Brown, The Soloist.. :: :: :: Phenom II X3 720BE (X4 B20 @ 3GHz :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Onda jbg, jedino što sam gledao (žena me je primorala pre par godina) je Bed of Roses sa Christian Slater-om. Dobar film mada ne volim taj žanr. Pozdrav!
:: Inglorious Basterds je extra i to sam gledao iako ne volim Tarantina, ali ne volim tipove filmova sa takvim kamerama kao sto su u filmovima Rec, District.. :: :: Inace gledoa sam sve horore/trilere, cak i one za koji mnogi nisu culi a spadaju u sam krem filmova: Phenomena, Suspiria, Bird With A Crystal Plumage, La Terza Madre, Profondo Rosso...ali i odlicne Prestige, Illusionist, Fermat`s Room, El Labirinto Del Fauno, El Orphenato...i mnoge dobre avantur :: :: :: :: Mene su oduševili Law Abiding Citizen, Shuter Island, Inglourious Basterds, District 9 od relativno novijih filmova. Ako niste odgledali, bez obzira što ovo možda i nije ono što tražite, nećete se pokajati jer su filmovi fantastični. Pozdrav :: :: :: ::
Nisam bas ljubitelj tog zanra,ali nekad moram da ugodim devojci i film koji mi se veoma dopao je Forget Paris...Ljubavna komedija koju stvarno vredi odgledati...
Nemoj da misliš da nisam odgledao prvi deo. Ako original bude dobar, nastavci nažalost često ne budu na nivou. Defo kao `derpe` je stvarno bio maestralan.
E kad vec pomenuste The Prestige moram ga i ja malo pohvaliti...Fantastican film,jedan od mojih omiljenih i preporuka svima da ga pogledaju,takodje i taj The Illusionist...
Pogledaj K PAX - Sa kevin Spacey-em, Bruka koliko dobar film. Pogledaj Motmanovo Prorocanstvo, neces verovati Richard Gere !!! Death End(Corsokak) Bruka kakav film. Nisam mogao da se oporavim nedelju dana, od ovih filmova. :))) Odgledaj bar jedan !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
The Mothman Prophecies veze sa filmom The Fourth Kind i milina.. Samo masina ne veruje u ova cuda tako da ih dozivljava sasvim kao naucnu fantastiku :)
Jedan od novijih filmova, odlican uspeh je imao... i preporuka od mene The Ugly Truth. To ti je romanticna komedija. Jeste da uglavnom ne volim takve filmove, al ovaj je vrh.
A evo ti nesto od drugih zanrova, mnogo dobri filmovi. Postavicu ti i trailer od svakog pa ti vidi sta ti najvise odgovara. Al preporucio bih ti sve da odgledas ako nisi.
Ja najvise iscekujem ovaj film od Sylvester Stallone koji je napisao i rezirao, treba da izadje negde u 2010 godini... film sa najvise poznatih glumaca: pogledajte trailer
*Sylvester Stallone as Barney *Jason Statham as Lee Christmas *Jet Li as Yin Yang *Dolph Lundgren as Gunnar Jensen *Terry Crews as Hale Caesar *Randy Couture as Toll Road *Mickey Rourke as Tool *Gisele Itié as Sandra *Charisma Carpenter as Lacy *Lauren Jones as Cheyenne *Nick Searcy as Agent Will Sands *Bruce Willis as Mr. Church *Arnold Schwarzenegger as Trench
:: :: Jedan od novijih filmova, odlican uspeh je imao... i preporuka od mene The Ugly Truth. To ti je romanticna komedija. Jeste da uglavnom ne volim takve filmove, al ovaj je vrh :: ::
Obično je jedan od njih dovoljan da napravi totalno sranje u filmu, pa me žarko zanima koliko će to sranje da bude, kada ih je desetorica. Fale im samo Žan-Klod i Steva Sigal.
Haloween III Season of witch 1982 (sezona vestica,nema veze sa dobro poznatim serijalom Noc Vestica) First power (Pentagram) 1990 Covek od pruca (The wicker man, Nicolas Cage) Mist (Izmaglica)
Tema UFO
Night skies ( UFO Phoenix USA ) Fire from the sky (prema istinitom dogadjaju) The Mothman Prophecies (odavno je izasao taj film isto prema istinitom dogadjaju)
Komedije
Policijska akademija 1-7 (neprevazidjeno) Ima li pilota u avionu 1-2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.