u filmu se radi o 2 lava,smrt i tama koliko mi se cini,istorijski se vezuje za izgradnju zeleznicke pruge u Africi gde ih lavovi prozdiru pokusavam da ga kupim:D al ne znam kako da ga trazim
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Da,film je rađen po istinitom događaju.Mislim da su smazali oko stotinjak radnika (možda sam pretetao,davno sam ga gledao) koji su radili na izgradnji pruge.A onda je došao Michael Douglas
:: u filmu se radi o 2 lava,smrt i tama koliko mi se cini,istorijski se vezuje za izgradnju zeleznicke pruge u Africi gde ih lavovi prozdir :: pokusavam da ga kupim: :: al ne znam kako da ga trazi :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
bas tako kolega,sedimo ja i komso,pijemo rakijicu,i gledamo kad je lav napao coveka,pa su oni jos dodali ove ljudozdere..ja ga jos pitam:`jbt kako li se zove onaj film,o ona dva lava....??` i tako pocne:D
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Kladim se da si sinoc gledao Animal Planet pa te podsetilo na film. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.