Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih?
Meni samo prikaze AVG i kaze kao da je prekinuo da preuzima file, inace neki lenovo se pominje :), kad nas hakuju, neka nas hakuju sa laptopa powered by IBM :). Brisao kes isto :).
Pozdrav!
:: Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Uleteo je jedan trojanac. Kako, zašto, još uvek ne znam. U svakom slučaju sada sam sve sredio i trebalo bi da Vam radi a, proveriću šta se desilo.
:: Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Sad sam pristupio sajtu preko kompa. Malopre to nisam mogao. Zaboravio sam da napisem ima trojanca. Jel moze to nekako da se vidi u Avastu 5? Kao istorija upozorenja.
:: Sad sam pristupio sajtu preko kompa. Malopre to nisam mogao. Zaboravio sam da napisem ima trojanca. Jel moze to nekako da se vidi u Avastu 5? Kao istorija upozorenja :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
ok,a niko ne pominje kakvu stetu je pravio taj trojanac kad je uleteo,i kakva mu je bila uloga...da li su sad ugrozene nase lozinke i sl????? Aj ako neko sme da kaze iskreno?
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Uleteo je jedan trojanac. Kako, zašto, još uvek ne znam. U svakom slučaju sada sam sve sredio i trebalo bi da Vam radi a, proveriću šta se desilo :: :: :: :: Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: ok,a niko ne pominje kakvu stetu je pravio taj trojanac kad je uleteo,i kakva mu je bila uloga...da li su sad ugrozene nase lozinke i sl????? Aj ako neko sme da kaze iskreno? :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: Uleteo je jedan trojanac. Kako, zašto, još uvek ne znam. U svakom slučaju sada sam sve sredio i trebalo bi da Vam radi a, proveriću šta se desilo :: :: :: :: :: :: :: Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
ma opusteno,ne sekiram se ja,jer znam TACNO sta je taj trojanac uradio,i njegovu namenu,ali hocu da vidim da li admini hoce da kazu istinu...ili ce biti `guranje problema pod tepih` po svaku cenu...
:: Pa menjaj lozinku ako mislis da je ugrozena :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: ok,a niko ne pominje kakvu stetu je pravio taj trojanac kad je uleteo,i kakva mu je bila uloga...da li su sad ugrozene nase lozinke i sl????? Aj ako neko sme da kaze iskreno? :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: :: :: :: Uleteo je jedan trojanac. Kako, zašto, još uvek ne znam. U svakom slučaju sada sam sve sredio i trebalo bi da Vam radi a, proveriću šta se desilo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
O cemu ti pises??? Moja prva poruka je bila da je uleteo trojanac. To je neki novi trojanac i ja ne znam sta tacno radi a, nije mi ni jasno kako je uspeo da se nakaci na index.php, verovetno je propust u serveru i očekujem odgovor provajdera. Hajde ti podeli sa nama sta taj trojanac konkretno radi. Inače, svi imate anteviruse i firewall-ove pa ništa niste ni izgubili a, ko nema, on već onda ima na stotine takvih trojanaca i virusa u svom racunaru.
:: ma opusteno,ne sekiram se ja,jer znam TACNO sta je taj trojanac uradio,i njegovu namenu,ali hocu da vidim da li admini hoce da kazu istinu...ili ce biti `guranje problema pod tepih` po svaku cenu.. :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: Pa menjaj lozinku ako mislis da je ugrozena :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: ok,a niko ne pominje kakvu stetu je pravio taj trojanac kad je uleteo,i kakva mu je bila uloga...da li su sad ugrozene nase lozinke i sl????? Aj ako neko sme da kaze iskreno? :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uleteo je jedan trojanac. Kako, zašto, još uvek ne znam. U svakom slučaju sada sam sve sredio i trebalo bi da Vam radi a, proveriću šta se desilo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo vam pišem sa telefona, jer na kompu i laptopu ne mogu da pristupim sajtu. Avast 5 mi prijavljuje da sajt ima trojanca. Browser je Mozilla Firefox. O čemu se radi? Kakvo je stanje kod ostalih :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Baš me zanima da li su drugi antivirusi odreagovali na ovo. Koliko sam samo čuo kritika na račun Avasta, a antivirus prijavljuje upozorenje za virus više nego bilo koji drugi. Pa i nek je lažna uzbuna, samo da budem siguran.
Upravo sam to hteo ta kazem. Zanimljivo je da Avira ne reaguje na ovaj trojanac???
:: Baš me zanima da li su drugi antivirusi odreagovali na ovo. Koliko sam samo čuo kritika na račun Avasta, a antivirus prijavljuje upozorenje za virus više nego bilo koji drugi :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Kao sto ste i sami videli trojanac je uklonjen vrlo brzo ali još uvek ne mozemo da garantujemo da se nece slicna situacija ponoviti dok ne dobijemo vise informacija od provajdera.
stvarno je virus,relativno nov i neistrazen,sluzi za pracenje,korisnika,tj spijuniranje,i dovlacenje drugih malicioznih programa u masinu. Nisam rekao da VI NAMERNO GURATE POD TEPIH ISTINU,nego sam napisao da samo hocu da vidim da li cete to uraditi,nisam prozivao
Ma ok, nismo se (puno ) našli prozvani ali mi je zasmetalo da nešto skrivamo a, prvi moj post (koji je bio pre tvog posta) je bio priznanje da smo imali (vrlo kratko) trojanac koji smo uspešno i vrlo brzo obrisali i nadam se da se takva situacija više neće ponoviti. Izvinjavamo se svim korisnicima koji su imali eventaulno problema zbog istog.
:: stvarno je virus,relativno nov i neistrazen,sluzi za pracenje,korisnika,tj spijuniranje,i dovlacenje drugih malicioznih programa u masinu. Nisam rekao da VI NAMERNO GURATE POD TEPIH ISTINU,nego sam napisao da samo hocu da vidim da li cete to uraditi,nisam prozivao :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: ::
AHAHAHAHA... Doca je to negde procitao, na nekom sajtu racunara gde pisu novosti i sad se pravi genije... daj molim te...
Milsim za sta sluze vecina virusa nego za pracanje i spijuniranje... Kao da si reko nesto sto nismo znali... :D Dobar si...
:: stvarno je virus,relativno nov i neistrazen,sluzi za pracenje,korisnika,tj spijuniranje,i dovlacenje drugih malicioznih programa u masinu. Nisam rekao da VI NAMERNO GURATE POD TEPIH ISTINU,nego sam napisao da samo hocu da vidim da li cete to uraditi,nisam prozivao :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: ::
Plamene,tematiku oko virusa pratim jer me to jako zanima,pa se trudim da budem u toku sa novim virusima i napastima,i njihovim dejstvom. Za veliku vecinu virusa znam sta rade,sta menjaju u registrima,i sl.i to sve imam u glavi,ne moram da citam...I nisi u pravu da vecina virusa sluzi za pracenje i spijuniranje...Jedan manji broj,tacnije oko 7% svih virusa na svetu sluzi za spijuniranje i pracenje,vecina ima drugo,stetnije,i destruktivnije dejstvo po racunar....Kad budes znao pola od onoga sto ja znam o virusima,onda mozes da mi kazes ovo sto si napisao u postu...
:: AHAHAHAHA... Doca je to negde procitao, na nekom sajtu racunara gde pisu novosti i sad se pravi genije... daj molim te.. :: :: Milsim za sta sluze vecina virusa nego za pracanje i spijuniranje... Kao da si reko nesto sto nismo znali... :D Dobar si.. :: :: :: stvarno je virus,relativno nov i neistrazen,sluzi za pracenje,korisnika,tj spijuniranje,i dovlacenje drugih malicioznih programa u masinu. Nisam rekao da VI NAMERNO GURATE POD TEPIH ISTINU,nego sam napisao da samo hocu da vidim da li cete to uraditi,nisam prozivao :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: ::
daj ne paranoisi. i da ti je provaljen pass za pcb so fuckin wut? btw. interesantno da su se samo avast i avg bunili, na poslu mi avira nije pravila prob, a evo sad sam stigao kuci i nod miruje ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Plamene,tematiku oko virusa pratim jer me to jako zanima,pa se trudim da budem u toku sa novim virusima i napastima,i njihovim dejstvom. Za veliku vecinu virusa znam sta rade,sta menjaju u registrima,i sl.i to sve imam u glavi,ne moram da citam...I nisi u pravu da vecina virusa sluzi za pracenje i spijuniranje...Jedan manji broj,tacnije oko 7% svih virusa na svetu sluzi za spijuniranje i pracenje,vecina ima drugo,stetnije,i destruktivnije dejstvo po racunar....Kad budes znao pola od onoga sto ja znam o virusima,onda mozes da mi kazes ovo sto si napisao u postu.. :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: AHAHAHAHA... Doca je to negde procitao, na nekom sajtu racunara gde pisu novosti i sad se pravi genije... daj molim te.. :: :: :: :: Milsim za sta sluze vecina virusa nego za pracanje i spijuniranje... Kao da si reko nesto sto nismo znali... :D Dobar si.. :: :: :: :: :: stvarno je virus,relativno nov i neistrazen,sluzi za pracenje,korisnika,tj spijuniranje,i dovlacenje drugih malicioznih programa u masinu. Nisam rekao da VI NAMERNO GURATE POD TEPIH ISTINU,nego sam napisao da samo hocu da vidim da li cete to uraditi,nisam prozivao :: :: :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.