Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Najbolji bioskop u Beogradu?
STRANA 1 OD 1
phoboskv Najbolji bioskop u Beogradu? 01.04.2010. 03:02 T25693

status: user
broj poruka: 940
Konkretno me interesuje zbog `Avatar-a` 3D... Dolazim sa jos 4 ortaka iz Kraljeva da ga odgledamo, posto procitah mnogo puta da je sasvim drugi dozivljaj kad se gleda u 3D varijanti.

U opticaju je, za sada, Roda Cineplex. Neki drugi predlog???

Kakva su vasa iskustva.

Pre svega kvalitet slike i zvuka nas interesuje.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Samo roda 01.04.2010. 03:27 #200936

broj poruka: 9420
Usce ima ocajne naocare, Tuckwood je dobar ali samo toliko.

Bayerische Motoren Werke

nemanja09 Moje mišljenje... 01.04.2010. 03:35 #200939

broj poruka: 43
Čini mi se da ste malo okasnili... Proverite da li se i dalje prikazuje igde Avatar. I da - 3D doživljaj je fascinantan.

A sa bioskopima je stvar sledeća:

Kolosej ima najnapredniju tehnologiju Xpand 3D sa shutter glasses, najkvalitetniji zvuk i najveće platno (birajte 3D salu, ne 6D zbog udobnijih sedišta na najboljim mestima). Jedini problem imaju što ne održavaju naočare dobro pa se desi da dobiješ cvike sa praznim baterijama.

Tuck i Roda imaju standardu 3D tehnologiju - dakle `obične` 3D naočare sa polarizovanim staklima - bez baterija i ikakve elektronike, ali su bioskopi dosta lošiji i stariji - zvuk je dobar u oba, ali je platno daleeeko manje od Koloseja. Uz tou Tuckwood-u su sedišta prilično zbijena pa nema puno mesta za noge (opet za razliku od Koloseja i Ster-a u Delta Citiju).

I poslednje - karte u Koloseju za 3D film su 440 din, a u ostalim bioskopima od 250 din.

Ja uvek kad biram bioskop prvi mi je Kolosej ili Ster, a onda ova dva... (Roda mi je daleko)
To je moj utisak, nadam se da je od pomoći...

-
Mišljenja su kao guzice - svako ih ima, ali ne treba da ih pokazuje.
-

phoboskv Re: Moje mišljenje... 01.04.2010. 04:20 #200947

Nismo okasnili. Prikazuje se i dalje u Rodi, koloseju, domu sindikata i tuckwood-u. Danas sam zvao i proverio

:: Čini mi se da ste malo okasnili... Proverite da li se i dalje prikazuje igde Avatar. I da - 3D doživljaj je fascinantan
::
:: A sa bioskopima je stvar sledeća
:: Kolosej ima najnapredniju tehnologiju Xpand 3D sa shutter glasses, najkvalitetniji zvuk i najveće platno (birajte 3D salu, ne 6D zbog udobnijih sedišta na najboljim mestima). Jedini problem imaju što ne održavaju naočare dobro pa se desi da dobiješ cvike sa praznim baterijama
:: Tuck i Roda imaju standardu 3D tehnologiju - dakle `obične` 3D naočare sa polarizovanim staklima - bez baterija i ikakve elektronike, ali su bioskopi dosta lošiji i stariji - zvuk je dobar u oba, ali je platno daleeeko manje od Koloseja. Uz tou Tuckwood-u su sedišta prilično zbijena pa nema puno mesta za noge (opet za razliku od Koloseja i Ster-a u Delta Citiju)
:: I poslednje - karte u Koloseju za 3D film su 440 din, a u ostalim bioskopima od 250 din
:: Ja uvek kad biram bioskop prvi mi je Kolosej ili Ster, a onda ova dva... (Roda mi je daleko
:: To je moj utisak, nadam se da je od pomoći..
:: -
:: Mišljenja su kao guzice - svako ih ima, ali ne treba da ih pokazuje
:: -
TheBear Tuckwood 01.04.2010. 07:55 #200959

broj poruka: 6502
samo nemoj Usce i vise naplacuju i losiji su...

http://tinyurl.com/yh3x5vq

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dule2303 nikako usce 01.04.2010. 10:15 #200969

broj poruka: 84

moze ti se desiti da dobijes lose naocare i da bukvalno bacis pare za kartu,moj savet Roda
saxija re 01.04.2010. 11:34 #200987

broj poruka: 4016
moj glas za rodu,tamo sam gledao ALISU i preporucujem je svima, mnogo vise nadrkana sa 3D nego avatar, bas su efekti fiju, inace sam cuo za kolosej da ima najjacu 3D tehnologiju kod nas, ali ako se ljudi toliko zale zasto rizikovati, znaci pogledaj i ALISU obavezno ili cak bolje reci pre nju u 3D nego avatar

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
WDAMDOCZATIDFICORSAIRPROLIMATECH
I love my computer because my friends live

nemanja09 Ma 01.04.2010. 12:09 #200998

broj poruka: 43
Ma gledajte Toy Story, šta god - u 3D je svefijuuu!

PS. U Koloseju ako te sloše naočare iscimaš hostesu koja je uvek u sali da ti ih zameni, izdrkaš se i tražiš pare natrag!

-
Mišljenja su kao guzice - svako ih ima, ali ne treba da ih pokazuje.
-

substrance .. 01.04.2010. 13:21 #201018

broj poruka: 67
Glasam za tuck, u rodi nisam bio ali verujem da je isto. Kolosej(usce) je takvo djubre da mi ne pada na pamet da ikad vise idem tamo...
skycould meni 01.04.2010. 15:06 #201035

broj poruka: 248
je u Kolosej-u bilo najbolje. Najveće platno, najbolji zvuk, stolice velike i udobne (ja sa 2m visine uopšte nisam imao problem sa nogama) i 3D utisak mi je mnooogo dobar.

AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3
Biostar TA790GX+ 128M
2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz
Sapphire ATI 4770 512MB DDR5
Sata2 Maxtor 80GB
ATA Maxtor 160GB
Pioneer DVR-216D Black
CM eXtreme Power Plus 550W
MS Industrial APOLL

phoboskv Bili smo u Rodi... 03.04.2010. 04:24 #201436

...i prezadovoljni smo. Sve sto smo procitali pozitivno o Rodi je zaista istina.

Upravo smo dosli iz Bgd-a. Ja sam jos pod utiskom 3D tehnologije. Stvarno treba pogledati ovako nesto. Zavidim Beogradjanima sto imaju ovakve bioskope. Jeste da nas je ovo kostalo po 1200 dinara, ali vredelo je svaku paru. Sta da radimo kad smo video-audiofili, a sto je najgore, tek sad ne znam sta da radim. U sali sam rekao da cu da prestanem da `skidam` HD filmove, jer me je 3D potpuno ocarao. Posle prvog odgledanog HD filma, prestao sam da gledam DVD, a kamoli neke ripove, screenere i sl. Ne znam sta sad da radim? Da imam 3D tv i da ima dovoljno 3D materijala, HD bi otisao u zaborav, bar sto se mene tice. Ovako, HD i dalje skidam, a cim izadje neki novi 3D film...pravac Bgd i Roda

Eto nas u Rodi opet posle 8. aprila...stize `Clash of the titans`.

Pozz!

Tex Re: Tuckwood 16.10.2010. 14:02 #253277

broj poruka: 11
:: samo nemoj Usce i vise naplacuju i losiji su..

Ovo potpisujem!

A evo i zašto:
-Gledao sam Resident Evil u 3D i prvo što sam se maltene šokirao karta je bila 370+ su mi momentalno naplatili `dečju nedelju` 30. Ajde rekoh jbg, nije problem a i vredi dati za ovaj film. Dodjem do dela kad treba da dobijem cvike i riba mi za `iznajmljivnje` naplati sto dinara. Tu sam popizdeo jer se cvike ne iznajmljuju nego idu uz kartu za 3D film i tako vidim odmah da su nevidjene lopovčine bez ikakvog blama.

Udjem da gledam film-slika mi polutamna,mutnjikava,nema boja...itd Pritisnem malo ono kao bolja slika-pustim ono se zatamni. O jbm ti rekoh u sebi mora da napustim film za trenutak i rešio da odem po cvike koje rade. Da mi devojka druge.
Vratim se-ništa posebno bolje,isto sve možda malo oštrije. Ljudi, imao sam osećaj kao da su pustili Divx na 3D!!!
I nisam jedini kome nisu bile sve ovce na broju jer su judi gunjdjali pri izlasku i žalili se na kvalitet prikaza na platnu.

Što se mene tiče u smrdljivi Kolosej NIKAD VIŠE ne samo zbog ovog nego i zbog toga što imaju neljubazno hladno isfolirano osoblje koje kad sam pitao kakva vam j bre ovo slika oni kažu da je sve u redu i `Mi smo testirali i savršena je slika` ..
Nije loša Roda-tamo sam gledao Avatar i kvalitet je bio čista desetka.

Moj najtopliji savet je da za 3D filmove potpuno zaobidjete Kolosej.
Čuo sam da je Takvud katastrofa sa naočarama koje kao da imaju pola kile.

Dakle Roda na Banovom Brdo je(definitivno za 3D)najbolja i po priči a i uverio sam se lično kroz Avatar i fantastičan kvalitet laganih naočara za 3D prikaz.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs