Da li neko zna nacin kako da (online) proverim gde stanuje osoba (gde je prijavljena poslednji put ili sta god) ako posedujem JMBG, br.licne karte i grad i ime i prezime. Radi se o nekoj prevari a znate da se MUP bavi samo sakupljanjem caura i tela (sto nije za pohvalu)...tako da...ako neko ima pametan predlog voljan sam da saslusam (procitam)
znam ja,ali nije legalica i mogu da te navataju samo tako...ali...ako pazis i znas kako da sakrijes tragove...sigurnija vrijanta je da poznajes nekog u nekoj drzavnoj sluzbi sa pristupom takvim podacima, i da ga zamolis za uslugu ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Da li neko zna nacin kako da (online) proverim gde stanuje osoba (gde je prijavljena poslednji put ili sta god) ako posedujem JMBG, br.licne karte i grad i ime i prezime. Radi se o nekoj prevari a znate da se MUP bavi samo sakupljanjem caura i tela (sto nije za pohvalu)...tako da...ako neko ima pametan predlog voljan sam da saslusam (procitam ::
Jesi video ima li na belim stranama, sigurno ima nekoliko imena za taj grad al bar da suziš potragu. Naravno, osim ako se zove Petrović Miloš ili Popović Aleksandar, u tom slučaju nema ti pomoći osim da ga nanjuši neki komšija mupus murius Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
@doca: Kakva ti je to muljachina, bre, pa ocesh da nashega machine-a ubije mafija (or whatever)? Mada sudeci po nick-u mozhda je on neshto tipa Robocop/Terminator! :) @Jumperjack: Kume, pa ti si josh ludji od doce (ti mislish u paketu sa machine-om da poginesh, a doca ce bar sebe da sachuva), ili mozhda radish negde tipa CIA/FBI/KGB/RGB/CMYK/LDP/DS/DB/BIA? :)
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being nameless
Ako imash nekoga u opshtinskoj upravi mozesh da nadjesh izvod iz matichne knjige rodjenih. Mozesh saznati i ime oca i majke.:) pa da se mu se naebesh istih.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.