Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
POMOC ili IDEJA
STRANA 1 OD 1
MACHINE POMOC ili IDEJA 24.03.2010. 14:17 T25507

status: user
broj poruka: 5704
Da li neko zna nacin kako da (online) proverim gde stanuje osoba (gde je prijavljena poslednji put ili sta god) ako posedujem JMBG, br.licne karte i grad i ime i prezime. Radi se o nekoj prevari a znate da se MUP bavi samo sakupljanjem caura i tela (sto nije za pohvalu)...tako da...ako neko ima pametan predlog voljan sam da saslusam (procitam)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: POMOC ili IDEJA 24.03.2010. 14:29 #199056

broj poruka: 3053
znam ja,ali nije legalica i mogu da te navataju samo tako...ali...ako pazis i znas kako da sakrijes tragove...sigurnija vrijanta je da poznajes nekog u nekoj drzavnoj sluzbi sa pristupom takvim podacima, i da ga zamolis za uslugu
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: Da li neko zna nacin kako da (online) proverim gde stanuje osoba (gde je prijavljena poslednji put ili sta god) ako posedujem JMBG, br.licne karte i grad i ime i prezime. Radi se o nekoj prevari a znate da se MUP bavi samo sakupljanjem caura i tela (sto nije za pohvalu)...tako da...ako neko ima pametan predlog voljan sam da saslusam (procitam
::
raic Re 24.03.2010. 15:16 #199070

broj poruka: 9006
Jesi video ima li na belim stranama, sigurno ima nekoliko imena za taj grad al bar da suziš potragu. Naravno, osim ako se zove Petrović Miloš ili Popović Aleksandar, u tom slučaju nema ti pomoći osim da ga nanjuši neki komšija mupus murius
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

jumperjack posalji mi ... 24.03.2010. 19:15 #199098

broj poruka: 497
podatke na mail...naci cemo ga.....

bstaletic Ohoho pa ovde ima i opasnih i za*ebanih 26.03.2010. 15:23 #199502

broj poruka: 1889
@doca: Kakva ti je to muljachina, bre, pa ocesh da nashega machine-a ubije mafija (or whatever)? Mada sudeci po nick-u mozhda je on neshto tipa Robocop/Terminator! :)
@Jumperjack: Kume, pa ti si josh ludji od doce (ti mislish u paketu sa machine-om da poginesh, a doca ce bar sebe da sachuva), ili mozhda radish negde tipa CIA/FBI/KGB/RGB/CMYK/LDP/DS/DB/BIA? :)

Fifteen minutes of being famous
A whole lifetime of being nameless

Jebivetar ... 26.03.2010. 15:37 #199505

broj poruka: 2386
Ako imash nekoga u opshtinskoj upravi mozesh da nadjesh izvod iz matichne knjige rodjenih. Mozesh saznati i ime oca i majke.:) pa da se mu se naebesh istih.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs