Da li ima neko predlog , za ovu situaciju? Desava se da je u kucistu izgleda propistao neki ventilator. S vremena na vreme pisti nesto iz kucista da glava pocinje da boli. Prvo jednolicno , pa isprekidano , pa prekine , pa pocne i tako na dva- tri, dana. Traje odprilike nekih 30 min, i obicno kad otvorim prozor na sobi??? Problem je sto kad skinem stranicu sa kucista , momentalno prestaje pistanje. Da li zbog promene pritiska ili sta vec, nemogu nikako da otkrijem koji Ventilator pisti, ako je uopste ventilator? Da li je imao neko slican problem Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
CPUID mi pokazuje temperaturu GPU 35C , mislim da nije mnogo ??? Kuciste je solidno provetreno cak ima i otvore za ulazak svezeg vazduha bas kod graficke karte. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Problem je sto se to ne javlja bas cesto, tako da moram da cekam kad pocne, pa onda da testiram sta je u pitanju. Pokusao sam odprilike da cujem u kom delu kucista zuji , ali nema sanse da se oceni. Nacicu kad tad, i normalno javljam.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
moraces to sam da resis, a ja cu ti dati predlog, da ostavis otvoreno kuciste, morace kad-tad da krene da pisti, kad krene, a ti brzo zaustavljaj, ako moze prstom, ili nekom alatkom jedan po jedan vent, probaj i vent od napajanja.. nisi rekao kakvo pistanje se manifestuje, jel pisti onako diskretno, ili bas se cuje malo jace? ako je onako diskretno, moguce je da su zavojnice (coperi) od graficke, ili napajanja..? ako sve ovo uradis i i dalje budes imao isti problem, moras da probas sa drugim napajanjem, pa zatim grafom..
Rekao sam da pisti ovako: `pisti nesto iz kucista da glava pocinje da boli.` Znaci nije diskretno:))) Cim skinem stranicu , muk. Ne moze uopste da se oceni odakle dopire pistanje. Nikad se ne javlja, kad nesto igram i sl, vec uvek kad je u racunar u mirovanju. verujem da ce kad tad da propisti skroz, pa cu onda da skinem tu stvar i da lepo izlupam cekicem, dok moze da se lupa, i ta firma vise ne ulazi u kuciste:)))) Pozdrav Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
sta sve moze da bude, Jos ostalo da neko kaze da je mozda DVD rezac, i onda je sumnja otklonjena. Nesto je iz kucista!!! Pitam se da li ja tripujem nesto. Moguce da ne pisti nista nego je to nesto u mojoj glavi. Ko zna !!!
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.