Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Ljubomora se zavrsava cinom ubistva i samoubistva!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Ljubomora se zavrsava cinom ubistva i samoubistva! 16.03.2010. 22:37 T25342

status: user
broj poruka: 18472
Izvinjavam se svima sto postavljam ovu temu ali me cin dogadjaja malo pogodio..
Covek se prosto zapita koliko su ova vremena luda..Naord sve vise gubi razum i desavaju se sve gore stvari!
Naime radi se o Kseniji Pajcin (pevacica) i njenom decku Kapisodi (maneken) koji su pronadjeni mrtvi u stanu u Niksickoj ulici.Naime tvrdi se da je Kapisoda izvrsio ubistvo i kasnije i samoubistvo!

Detaljnije o tome:

http://www6.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=03&dd=16&nav_id=418206

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=418213

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 samo shto sam hteo 16.03.2010. 22:40 #197107

broj poruka: 4698

da ja postavim temu, ali evo ne mogu da verujem i dalje shta je uradio manijak!!??
Ma to be sve ludo i nenormalno, dodje mi da ne izadjem iz kuce nikad!! Boze Boze kako moze to da uradi chovek, ma to je be neverovatno!!!!!!

Sub-Z Strašno 16.03.2010. 22:43 #197109

broj poruka: 1620
Na RTS-u su rekli da je bilo svađe prethodna dva dana(komšije zvale policiju), čak je navodno juče Kapisoda razvalio vrata stana....Ne mogu da verujem da niko nije reagovao na to....Ne znam pozadinu cele priče, ali da je tragedija-jeste...
Fiat iustitia, et pereat mundus

trogdor Ljudi... 16.03.2010. 22:44 #197110

broj poruka: 373
Takve stvari nisu univerzalne, samo je kraj isti,. Ne treba puno obracati paznju na takve postupke, nije zdravo za dusu...
On je imao 22 god. i vrlo malo pameti izgleda... Ona je trebala da mu kaze cao na vreme, sta drugo(ili je probala, pa nije islo)...

Go Go Go !!!

zandarm ... 16.03.2010. 22:44 #197112

broj poruka: 1454
Ako si postavio, tragedije nemaju svoj forum ili odeljak.
Jedna je Ksenija, neka počiva u miru.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

markozutic re 16.03.2010. 22:47 #197114

broj poruka: 1463
da sam ja postavio ovakvu temu dosao bi Daum sa textom `Alo markozutic mrs sa ovog foruma nije ti ovo serbian cafe ` :D:D:D:D:D

sta da se radi brate, luda vremena, jos otkaceniji ljudi, ako se to desava poznatima i zvezdama cemu obican narod da se nada :P

mene licno nije pogodila vest tolko, samo me interesuje ko je koga ubio,gledao sam na pinku i nisu nista rekli o tome, jel to provereno da je on zveknuo nju i sebe? :P

I da, sad ce jedno godinu dana na fejsu svi da izbacuju ksenijine pesme ... .P

sutra mozda cujemo na dnevniku kako je neki clan Foruma ubio drugog clana foruma zbog nesuglasica na , jelte, forumu :D

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Zotac 7900GS 256mb 450/1320
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

Gare87 Re: re 16.03.2010. 22:49 #197117

broj poruka: 4698
Da be ima da bude kao sa majkl dzeksonom, samo nju ima da pustaju i postavljaju.

:: da sam ja postavio ovakvu temu dosao bi Daum sa textom `Alo markozutic mrs sa ovog foruma nije ti ovo serbian cafe ` :D:D:D:D:
::
:: sta da se radi brate, luda vremena, jos otkaceniji ljudi, ako se to desava poznatima i zvezdama cemu obican narod da se nada :
:: mene licno nije pogodila vest tolko, samo me interesuje ko je koga ubio,gledao sam na pinku i nisu nista rekli o tome, jel to provereno da je on zveknuo nju i sebe? :
:: I da, sad ce jedno godinu dana na fejsu svi da izbacuju ksenijine pesme ... .
:: Intel E7500 2.93GH
:: Gigabyte GA-EP43-DS
:: 1x2GB Apacer 800MH
:: 250GB W
:: Zotac 7900GS 256mb 450/132
:: Chieftec 350
:: Samsung 710n 17` TFT
SkyFire ... 16.03.2010. 22:52 #197118

Svi smo mi jednaki pod nebeskom kapom ali da je Ksenija ostavila neki trag jeste..Narod ju je poznavao onakvu kakva je bila,onim sto je doprinela na tom polju sa cime se bavila..Velika je tuga cuti a kamo li doziveti tako nesto!Sta se to desava u ljudskom umu,koliko ovo vreme postaje sve ludje je jedna opasna i strasna cinjnica.
Oduzeti nekom zivot a potom i sebi su dva najveca greha koje covek moze da pocini!
Gde li je taj razum pitam se ja?Jedno znam,nema bica na svetu koje moze da pocini toliko uzasnu i gnusnu stvar kao covek.Covek je jedna velika zivotinja!Zivotinja je plemenita za coveka!Ko zna sta nas sve ceka u buducnosti i sta cemo jos doziveti..Nek nas Bog cuva da budemo zdravi i da nas um ostane cist!
Ksenija R.I.P.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

trogdor Pa sta kad bude nuklearni rat...? 16.03.2010. 23:00 #197120

Koga tada da krivimo? I ova tragedija upravo podseca da je dovoljan jedan covek da se napravi velika steta. Treba biti srecan sto si ziv(jos uvek), sta drugo...

Go Go Go !!!

mslavko82 Tragedija 16.03.2010. 23:04 #197123

broj poruka: 721
Strasno... Decko nikad nije imao mnogo mozga, ali nije delovao kao neko sposoban da uradi ovako nesto... U pravu je Sky, ovo je skroz ludo vreme i u njemu skroz ludi ljudi.

Erestun re 16.03.2010. 23:15 #197128

broj poruka: 1797
One down, millions to go.

LonleyMax Re: re 16.03.2010. 23:21 #197132

broj poruka: 1475
Kolega ima poentu! :D

Kome nije jasno vrlo rado cu da mu pojasnim svaka cast Erestun na komentaru!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=997460

:: One down, millions to go
:: __________________________________________________________
:: Forward, and demonspeed...
gliga79 Ubistvo kao ubistvo je zalosno 16.03.2010. 23:26 #197135

broj poruka: 4641
jer predstavlja poraz u svakom pogledu.
E sad treba napomenuti da se ovakve tragedije desavaju skoro svaki drugi dan, nista novo nije ni ovo, s tim da su bili poznati masi. Nista teza nije njihova smrt i tragicnija, od bilo cije druge (u 90% slucajeva sirotinja), sa tim sto su ovi imali i novac i slavu i sve osim mozga.
Sta reci osim zalosno.

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

OCz re 16.03.2010. 23:28 #197138

broj poruka: 2900
Bezveze...pogine lokalna `grand kurava` i sada o tome treba da se prica. A sto se svakodnevno iza coska desavaju kojekakve tragicne stvari, o tome se ne prica ni uz kafu. To je neka svakodnevnica ..

Izgleda da i jeste `smrt jednog je tragedija, smrt milion statistika`.

LonleyMax Koja bre tragedija ljudi? 16.03.2010. 23:31 #197140

broj poruka: 1475
Zbog takvih izdeformisanih i iskompleksiranih idiota zivimo kako zivimo...
One down, millions to go.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=997460

tata02 Re: Ubistvo kao ubistvo je zalosno 16.03.2010. 23:44 #197154

broj poruka: 845
Mislio sam da ne komentarisem al` bravo na komentaru!

:: jer predstavlja poraz u svakom pogledu
:: E sad treba napomenuti da se ovakve tragedije desavaju skoro svaki drugi dan, nista novo nije ni ovo, s tim da su bili poznati masi. Nista teza nije njihova smrt i tragicnija, od bilo cije druge (u 90% slucajeva sirotinja), sa tim sto su ovi imali i novac i slavu i sve osim mozga
:: Sta reci osim zalosno
:: Intel Q6600. CM Hyper TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
:: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
mslavko82 17.03.2010. 00:33 #197176

broj poruka: 721
Tragedija je kad decko zbog svoje lude glave ubije devojku, a onda i sebe. Bez ulazenja da li je devojka kurva, da li je decko slepac ili slicno. Jedino sto njih izdvaja je to sto su poznati, pa upada u oci - inace uopste nije retka pojava.

One down, millions to go - tacno tako, ali to ne menja cinjenicu kakav je to debilizam.
@LonleyMax: mi ne zivimo tako kako zivimo zbog takvih idiota nego zbog nas samih. Mozes npr. pljuvati Jelenu Karleusu do prekosutra, ali ona je milione zaradila na ljudskoj gluposti, tj. gluposti onih koje padaju na njeno glupiranje. Da li je tu kriva ona, ili oni koje se primaju na to? Mi zivimo u Srbiji ovako kako zivimo zbog nas samih, jer svako od nas krivi nekog drugog... a u onim retkim trenucima kada treba da se skupimo i resimo se bede - mi ne mozemo da se dogovorimo medjusobno... takvi izdeformisani idioti su posledica, a ne uzrok - nazalost!
Kovle Re: 17.03.2010. 00:59 #197191

broj poruka: 976
Odlican komentar, posebno poslednja recenica... nemam sta da dodam

https://www.hd-space.org

:: Tragedija je kad decko zbog svoje lude glave ubije devojku, a onda i sebe. Bez ulazenja da li je devojka kurva, da li je decko slepac ili slicno. Jedino sto njih izdvaja je to sto su poznati, pa upada u oci - inace uopste nije retka pojava.
:: One down, millions to go - tacno tako, ali to ne menja cinjenicu kakav je to debilizam.
:: @LonleyMax: mi ne zivimo tako kako zivimo zbog takvih idiota nego zbog nas samih. Mozes npr. pljuvati Jelenu Karleusu do prekosutra, ali ona je milione zaradila na ljudskoj gluposti, tj. gluposti onih koje padaju na njeno glupiranje. Da li je tu kriva ona, ili oni koje se primaju na to? Mi zivimo u Srbiji ovako kako zivimo zbog nas samih, jer svako od nas krivi nekog drugog... a u onim retkim trenucima kada treba da se skupimo i resimo se bede - mi ne mozemo da se dogovorimo medjusobno... takvi izdeformisani idioti su posledica, a ne uzrok - nazalost!
SkyFire Ljudi 17.03.2010. 01:06 #197195

Zasto ste toliko ogorceni i nastrojeni da pljujete?!
Pa sve sam objasnio u postu br : #197118
Svi smo mi jednaki ali treba imati na umu sta se desava..
Javno informisanje moze nekad da bude od koristi..Treba znati sta se desava ,na kom stepenju razvitka smo,inteligencije,nivoa kulture i svesti..
Pa eto taj mali Kapisoda je toliko pogubljen bio i zaista na zalost glup decko da to ne moze da se opise..Ko zna sta se u njegovom malom mozgu odvijalo kada se upustio na tako nesto..
Poenta je zalosni dogadjaj i sta danas sacinjava nase drustvo..Ubice i samoubice..Takvih je sve vise,sve vise primitivnijih likova koji ce biti sposobni na ovako nesto..Danas je Xenija,sutra neko drugi..Jel za svakog treba reci jedan je otisao ima ih jos mnogo u prevodu ko jebe jedan zivot,ima nas jos dosta,idemo dalje..Pa jel to sustina ovog naseg drustva?To olicenje jednog Srbina?E ako vam je takav stav da ljude merite po kvalitetu a ne po Bogom datom zivotu koji je dragocen,svaciji zivot je vredan onda se zapitajte ne daj Boze kako bi bilo da neko odavde sa foruma izgubi zivot?!Jel bi i tad rekli ma idemo dalje ,ko ga sisa ima nas dosta!Eto i ovaj forum je na neki nacin sredstvo javnog exponiranja,i ovde neko uziva negi ugled i to da je poznat po necemu..Udjite dublje u sustinu pa ce te shvatiti sta vam govorim..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

gliga79 Nisi razumeo 17.03.2010. 01:21 #197202

Niko nije ogranicen, vec se pravi farsa, Svakodnevno se desavaju zlocini i mnogo gori od ovog, pa niko nista, a sad odjednom Tragedija, jel...nesto novo???
Tragedija jer su ovo dvoje poznati sirim masama, a za ove druge je nebitno toliko jer su njihovi zivoti nebitni. Niko ne pominje, porodicne tragedije gde citave porodice stradaju. Ja to ne razumem, jel su ovi pred bogom drugaciji, od onih drugih?
Ne razumem svrhu postavljanja teme !!!
Zlocin je zlocin i pred bogom svi smo isti, i ne treba postavljati ovakve teme jer je glupo.
Ko zali nek zali u srcu i to je jedino ispravno.
Dajte neke vedrije teme, dosta nam je ovoga svaki dan.

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

markozutic Re: Nisi razumeo 17.03.2010. 01:26 #197204

broj poruka: 1463
gligo ti jesi u pravu, ali nadam se da razumes cinjenicu da ce sada mesec dana tv/radio/novine biti popunjene ekskluzivnom pricom, koja ce da se rasteze kao zvaka
cisto da bi imali o cemu da pisu i pricaju

dok te velike tragedije gde stradaju cele porodice pojave se na par sekundi i tako bivaju zaboravljene,

tako ti je to u igri medija i tkz `javnom informisanju`

na zalost, ali tako je

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Zotac 7900GS 256mb 450/1320
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: Niko nije ogranicen, vec se pravi farsa, Svakodnevno se desavaju zlocini i mnogo gori od ovog, pa niko nista, a sad odjednom Tragedija, jel...nesto novo??
:: Tragedija jer su ovo dvoje poznati sirim masama, a za ove druge je nebitno toliko jer su njihovi zivoti nebitni. Niko ne pominje, porodicne tragedije gde citave porodice stradaju. Ja to ne razumem, jel su ovi pred bogom drugaciji, od onih drugih
:: Ne razumem svrhu postavljanja teme !!
:: Zlocin je zlocin i pred bogom svi smo isti, i ne treba postavljati ovakve teme jer je glupo
:: Ko zali nek zali u srcu i to je jedino ispravno
:: Dajte neke vedrije teme, dosta nam je ovoga svaki dan
:: Intel Q6600. CM Hyper TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
:: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
SkyFire Ne nego ti nisi razumeo! 17.03.2010. 01:26 #197205

Upravo sam si rekao da se desavaju razna ruzna zbivanja za koje neznamo i nikad necujemo ali zato predpostavljamo..Javno informisanje nam i daje uvid u svest danasnjeg drustva..
Svaki pravi srbin i dobar covek ce podeliti tugu,zalost,nece reci ko ga jebe bilo ko da je u pitanju..Problem je samo sto mi ne saznamo za ovakva dela kada je neko manje poznat u pitanju vec kad se desi na nivou javnih licnosti..Sve jedno,to samo daje sliku o danasnjoj populaciji .

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

trogdor Glupost je neunistiva. 17.03.2010. 01:37 #197207

Ona unisti sve drugo, to je covek valjda i hteo da kaze sa ovom temom... Kako da kazes nema veze, kada sutra to mozes ti da budes...

Go Go Go !!!

gliga79 Javno informisanje 17.03.2010. 01:40 #197208

To je masinerija koja zatupljuje jadan narod.
Kod njih je bitno nakupiti sto vise negativnosti, tipa: Ubistva,masakri, prevare, ucene, okarakterisati na sto gori moguci nacin, traziti sto gore afere, pa i kad ih nema.
Oni sad ima da se` izivljavaju` nad ovo dvoje , utrkujuci se ko ce koga da istracari vise,i ko ce da bude tirazniji i da zaradi vise para na tudjoj muci.
Uostalom ne pratim stampu tog tipa i tv emisije tog tipa, tako da me savrseno briga sta ce ko da objavi.
Gledam ono sto me opusta i interesuje u zivotu.
A njihove trac emisije i glupave novine ne hvala.

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

Stripy Sve je ovo jako tužno 17.03.2010. 01:47 #197209

broj poruka: 4163
I smatram da jedino što treba da se kaže je `neka počivaju u miru`. Na žalost, ovo je svakodnevnica u našoj zemlji ali se o tome priča na televiziji jedino kada su poznati u pitanju.

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

tortojed `I umesto da ih milujuuuu, da ih njezno svuuukuuu.... 17.03.2010. 03:03 #197223

broj poruka: 10997
oni ih TUKU! I zakljucavaju u kuhinju...!`

(Buldozer: Jeftini slatkisi).
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sta da se radi - jedan obican dan u zivotu `estrade`. Sponzori i/ili sponzoruse, nadrkani, nabildovani klinci, sinovi i kumovi `politickih figura`, manekeni i polu-sportisti, punih dzepova a praznih glava... Serverina, CecaPicaBoca, DaraDrndara i buba-Mara nazuljana od mnogih kara...

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs