Muzicku nisam heo da prodam, zadrzao sam je i ubacio u `novi` comp. Na oba stara compa je sve sljakalo kako bog zapoveda, medjutim sada imam problem. Kada povezem zvucnike tj. woofer sa muzickom kako treba, uopste nemam bas. Na starim compovima sam problem resavao tako sto u Creative Surround Mixeru ukljucim Bass Redirection i Crossover Frequency `odvrnem` na maximalno Hz. Ovde to ne pije vodu, cak sto vise kad to uradim smanji se bas. Da bih uopste imao bas, woofer i centralni sam povezao na Rear (pa je centracni rear left, a woofer rear right :-)). Trenutno koristim 3 satelita + woofer, jer nema svrhe da sve povezem, nema svrhe ni ovako, ali sta je tu je. Uzgred, moja `nova` maticna ploca je ms-7093. Koliko sam ja skontao verovatno je nekompaktibilna sa zvucnom! Je l imao neko slicnih problema?
Koristim WinXP SP3, a ranije sam koristio SP2. Istalirao sam SP2 i na ovom compu, ali nista, sve je isto. Probao sam drivere sa disca i skidao sa neta i ponovo nista. Ne znam sta te jos interesuje?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.