Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
SRAMOTA,OVO VISE PREVAZILAZI SVE GRANICE
STRANA 1 OD 1
pufi SRAMOTA,OVO VISE PREVAZILAZI SVE GRANICE 13.03.2010. 11:38 T25256

status: user
broj poruka: 2196
Opeta sam pisao neki oglas iz glave malo poduzi,otisao napolje vratio se i da kliknem nastaviti on KAZE NE MOZETE DA DATE OGLAS AKO NISTE CLAN,i naravno nema back isto tako i za FORUM,ako pisem 1 sat temu onda kliknem da je postavim ona nestane

DA LI MOZETE DA OTKLONITE OVAJ PROBLEM i DA DOZVOLJAVATE DA SE OGLASI BEZGRANICNO AZURIRAJU PRI CEMU SE NE BI PONAVLJALI STALO,OSTAJU NA MESTU GDE SU ALI DA MOGU DA SE AZURIRAJU!!!!

http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.png

Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
PALIT 4830 730/2150MHz
CORSAIR TX 950W
GIGABYTE Clear Case
BENQ T241WA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > pufi 13.03.2010. 11:42 #196216

broj poruka: 18996
polako bre pufi, coece, ima i za to alternativno resenje, napises lepo tekst, kucaj 3h ako hoces, ali na kraju selektujes ceo tekst i COPY, nema da brines posle, ulogujes se fino, OPET, pa paste i `volla`.

Mixx obrisace ti temu 13.03.2010. 11:50 #196220

broj poruka: 2931
pre neki dan su i meni obrisali apsolutno istu temu, tako valjda dozivljavaju support

Vaskev re 13.03.2010. 12:57 #196224

broj poruka: 1673
Isti slucaj, napises neki odgovor pa ako krenes da nesto proveris pa kliknes na post a ono nisi registrovan, mozes se registrovati ovde ali od tvog pisanja nema nista, slazem se da je bespotrebno maltretiranje clanova i pitam se kada cu se odluciti da vise ista napisem....

ugly re 13.03.2010. 13:12 #196227

broj poruka: 76
he, he, a oni to smatraju kao vasu zastitu. Ako zaboravis da se izlogujes, session istekne posle nekog vremena i ako neko sedne posle tebe za komp, nema pristup tvom nalogu. Mada bi mogli da produze malo ili bar da sacuvaju text...
markopvict Prevrtac kantii 13.03.2010. 13:34 #196231

broj poruka: 4515
lol

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
temp U pravu si ! 13.03.2010. 13:55 #196232

broj poruka: 197
U pravu si sto se ljutis !!!
Nije prvi, a ne verujem ni poslednji put da se ovde ne slusaju MOLBE i ZALBE korisnika koji su vec DUZE VREME na sajtu. Cak se na ISTE nekada i ne odgovori ili se odgovori DELIMICNO (samo sto njima odgovara). A neki komentari se i BRISU.
Ljudi ne shvataju da neke primedbe idu njima NA STETU a ne na KORIST. Misle da se TVRDOGLAVOST isplati.
Time samo GUBE korisnike, a ne NAPREDUJU i DOBIJAJU.
Pozdrav !
misa Re: SRAMOTA,OVO VISE PREVAZILAZI SVE GRANICE 13.03.2010. 14:33 #196235

status: admin
broj poruka: 876

:: Opeta sam pisao neki oglas iz glave malo poduzi,otisao napolje vratio se i da kliknem nastaviti on KAZE NE MOZETE DA DATE OGLAS AKO NISTE CLAN,i naravno nema back isto tako i za FORUM,ako pisem 1 sat temu onda kliknem da je postavim ona nestan

Nije vezano za oglase već generalno za login, tako da će isti problem biti svuda gde se traži registrovani korisnik.

::
:: DA LI MOZETE DA OTKLONITE OVAJ PROBLEM i DA DOZVOLJAVATE DA SE OGLASI BEZGRANICNO AZURIRAJU PRI CEMU SE NE BI PONAVLJALI STALO,OSTAJU NA MESTU GDE SU ALI DA MOGU DA SE AZURIRAJU!!!

Nisam pisao skriptu za login ali proveriću kako je napisana i videti da li može da se produži vreme koje je član ulogovan. Na svom sajtu fotocene.com napravio sam skriptu koja podržava sve Vaše zahteve ali na žalost ista ne može da se implementira na pc berzi zbog potpuno druge strukture baze. Kao što rekoh, proveriću šta se da uraditi.

Što se tiče, oglasa, oglasi mogu da se beskonačno ažuriraju ali samo tri puta u toku dana. Naravno, može da se vrati da oglasi ostanu na svom mestu ali onda će mnogi preprodavci koji i ovaku okupiraju po 2-3 strane, na jednostavniji način da postignu isto. Ovako ih barem malo mučimo
misa Re: obrisace ti temu 13.03.2010. 14:39 #196237

Ne znam o čemu se radi i zbog čega je obrisana tema. Verujem da će Željko da ti se javi zbog čega je obrisana tema a, ti svakako možeš da mu pišeš na pm da proveriš o čemu se radi. U svakom slučaju, barem što se tiče mene, nikada nisam obrisao temu bez razloga.

:: pre neki dan su i meni obrisali apsolutno istu temu, tako valjda dozivljavaju suppor
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
pufi Re: Re: SRAMOTA,OVO VISE PREVAZILAZI SVE GRANICE 13.03.2010. 14:49 #196239

Ja mislim da me nisi razumeo,ja sam pitao da li moze da se azurira oglas milion puta a ne tri puta pri CEMU SE OGLAS NE BI POMERAO NA GORE I NE BI SE MENJALO VREME U OGLASU,

Znaci ja dam oglas u 9 ujutru sa npr. 5 komponenti,u 12 sati prodam dve komponente i hocu da obrisem te dve koje sam prodao A NECU DA PONAVLJA OGLAS I DA MI SE PENJE NA VRH STRANICE,ALI NE MOGU JER SAM PRETHODNO dao jos fva oglasa druge sadrzine,TO JA PITAM DA LI MOZE DA SE ISPRAVI

NADAM SE DA RAZUMES

GIGABYTE EX58-UD4P
1TB
PALIT 4830 730/2150MHz
CORSAIR TX 950W
GIGABYTE Clear Case
BENQ T241WA

:: :: Opeta sam pisao neki oglas iz glave malo poduzi,otisao napolje vratio se i da kliknem nastaviti on KAZE NE MOZETE DA DATE OGLAS AKO NISTE CLAN,i naravno nema back isto tako i za FORUM,ako pisem 1 sat temu onda kliknem da je postavim ona nestan
:: Nije vezano za oglase već generalno za login, tako da će isti problem biti svuda gde se traži registrovani korisnik
:: ::
:: :: DA LI MOZETE DA OTKLONITE OVAJ PROBLEM i DA DOZVOLJAVATE DA SE OGLASI BEZGRANICNO AZURIRAJU PRI CEMU SE NE BI PONAVLJALI STALO,OSTAJU NA MESTU GDE SU ALI DA MOGU DA SE AZURIRAJU!!!
:: ::
:: Nisam pisao skriptu za login ali proveriću kako je napisana i videti da li može da se produži vreme koje je član ulogovan. Na svom sajtu fotocene.com napravio sam skriptu koja podržava sve Vaše zahteve ali na žalost ista ne može da se implementira na pc berzi zbog potpuno druge strukture baze. Kao što rekoh, proveriću šta se da uraditi
:: Što se tiče, oglasa, oglasi mogu da se beskonačno ažuriraju ali samo tri puta u toku dana. Naravno, može da se vrati da oglasi ostanu na svom mestu ali onda će mnogi preprodavci koji i ovaku okupiraju po 2-3 strane, na jednostavniji način da postignu isto. Ovako ih barem malo mučimo
misa Što se tiče login-a 13.03.2010. 15:00 #196241

... ostaje da proverimo da li sada funkcioniše. Promenio sam određene delove kod-a ali još uvek ne mogu da garantujem da to radi.

misa Re: Re: Re: SRAMOTA,OVO VISE PREVAZILAZI SVE GRANICE 13.03.2010. 15:08 #196244

:: Ja mislim da me nisi razumeo,ja sam pitao da li moze da se azurira oglas milion puta a ne tri puta pri CEMU SE OGLAS NE BI POMERAO NA GORE I NE BI SE MENJALO VREME U OGLASU

Razumeo sam ja tebe ali ti mene izgleda da nisi. Tri puta nije napravljeno bez razloga već da bi se što više sprečila zloupotreba preprodavaca ili bolje da kažem da bi im se otežala zloupotreba. Iskreno, ja nemam ništa protiv da preprodavac da oglas ali da to učini kao i svaki prodavac, na jednom ili 2 oglasa. Mi imamo slučaj, da su po nekoliko strana rezervisano za par prodavaca koji se utrkuju ko će više da postavi oglasa. 3 oglasa ili ti 3 akcije ne utiču na nekomercijalnog prodavca koji ima svoju jednu-dve komponente za prodaju.

:: Znaci ja dam oglas u 9 ujutru sa npr. 5 komponenti,u 12 sati prodam dve komponente i hocu da obrisem te dve koje sam prodao A NECU DA PONAVLJA OGLAS I DA MI SE PENJE NA VRH STRANICE,ALI NE MOGU JER SAM PRETHODNO dao jos fva oglasa druge sadrzine,TO JA PITAM DA LI MOZE DA SE ISPRAV
:: NADAM SE DA RAZUME

Kao što sam rekao iznad ali moram da priznam da ovo možda i nije najbolje rešene jer je zbunjujuće za nove korisnike. Zbog toga ću razmisliti šta se da napraviti i napraviti neko rešenje prihvatljivo za većinu korisnika oglasa.
pufi re 13.03.2010. 15:15 #196246

Ja vidim da ti nisi shvatio sta sam ja napisao ali nea veze sta je tu je

GIGABYTE EX58-UD4P
1TB
PALIT 4830 730/2150MHz
CORSAIR TX 950W
GIGABYTE Clear Case
BENQ T241WA

misa Re: re 13.03.2010. 15:27 #196247

Kao što rekoh shvatio sam ja tebe i lepo rekao da ću da razmislim šta je najbolje...

To sam i uradio i mislim da je ovo rešenje mnogo bolje

U toku dana ćeš moći da kreiraš 3 oglasa i neograničen broj puta da menjaš oglase ali on neće menjati poziciju.

Primer:
Napravim danas 1-2-3 oglasa.... Prodao sam nešto, promenim 1 oglas.... opet sam prodao, i opet promenim 1 oglas. Obrišem oglas, i ponovo kreiranje oglasa, mogu tek sutra. Na ovaj način, sprečavamo da se obrišu svi oglasi i da se isti ponovo postave na vrh i tako u krug. To će moći da se radi samo jedanput dnevno. A, sa druge strane mogu da ga neograničen broj puta menjam. Nadam se da je sada bolja postavka oglasa. Primenjiću istu vrlo brzo.

:: Ja vidim da ti nisi shvatio sta sam ja napisao ali nea veze sta je tu j
:: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn
:: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI
:: GIGABYTE EX58-UD4
:: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH
:: 1T
:: PALIT 4830 730/2150MH
:: CORSAIR TX 950
:: GIGABYTE Clear Cas
:: BENQ T241W
temp Kada?! 20.03.2010. 19:33 #198237

` - - GREŠKA - -

Ne možete da imate više od 3 dodatih i/ili ažuriranih malih oglasa u toku dana.

Od sutra Vaše oglase ponovo možete dodati i/ili izmeniti.`

Pa kada ce doci te izmene?!
Samo pisanje, a `papir` sve trpi,...

pufi re 20.03.2010. 20:46 #198245

Ovo je strasno nema ovo svrhe

ne vredi vise pricati samo se nerviram

GIGABYTE EX58-UD4P
1TB
PALIT 4830 730/2150MHz
CORSAIR TX 950W
GIGABYTE Clear Case
BENQ T241WA

temp ?! :) 30.03.2010. 12:49 #200638

I DALJE ISTO. Uopste se ne trude da poboljsaju ! Koliko im treba da razmizle?!
temp Re: Re: re 27.05.2010. 17:19 #217415

:: Kao što rekoh shvatio sam ja tebe i lepo rekao da ću da razmislim šta je najbolje..
:: To sam i uradio i mislim da je ovo rešenje mnogo bolje
:: U toku dana ćeš moći da kreiraš 3 oglasa i neograničen broj puta da menjaš oglase ali on neće menjati poziciju
:: Primer
:: Napravim danas 1-2-3 oglasa.... Prodao sam nešto, promenim 1 oglas.... opet sam prodao, i opet promenim 1 oglas. Obrišem oglas, i ponovo kreiranje oglasa, mogu tek sutra. Na ovaj način, sprečavamo da se obrišu svi oglasi i da se isti ponovo postave na vrh i tako u krug. To će moći da se radi samo jedanput dnevno. A, sa druge strane mogu da ga neograničen broj puta menjam. Nadam se da je sada bolja postavka oglasa. Primenjiću istu vrlo brzo.

A kada ce se ovo desiti?
Koliko jos meseci da se ceka?
Pozdrav !
Mixx ... 05.08.2010. 16:02 #235414

ajd sto upravo mi obrisaste temu, al bar mi ukazite gde sam pogresio?

Mixx ... 07.08.2010. 20:44 #235785

...ignore...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs