Planiram da kupim ovaj monitor. Sta mislite o njemu? Da li do 160e ima neki bolji model od 22` odnosno 21,5` iste marke. Kolika je razlika izmedju DVI i analognog ulaza (ako je u pitanju obican smrtnik)?!
meni je vidljiva razlika, sad ce neko reci da nije, meni jeste, i ne bih uzimao monitore bez DVI, dodaqj jos malo imas za 177 evra P2270 mnogo je bolji...
Sem u kvalitetu slike koja je na strani DVI-a, pogotovo sa povecanjem rezolucije, razlika je i sto DVI ne zahteva podesavanje ostrine slike a VGA zahteva. Ovo nije bitno u vecini slucajeva (jer podesavanje kod Samsunga radis tasterom Auto) ali pojedine kartice (iskustvo sa Gigabyte GTX275UD18 je pokazalo da sa zagrevanjem kartice dolazi do blagog zamucenja slike i razmazivanja slova - malog ali primetnog) pa je podesavanje moralo da se ili vrsi stalno ili da se zagreje kartica na neku srednju vrednost i tada se podesi slika. I pored toga primecivalo se blago zamucenje slike koje je povezivanjem sa DVI postalo nepotrebno, tj. slika je uvek bila ostra da se iseces... Probano sa Samsung-om 940N i sa Samsung-om 2433LW.
Da li je dinamicki kontrast od 50000:1 markentiski trik Samsunga ili...? Razlika koju sam ja video izmedj 10000:1 i 20000:1 je enormna! Razlika imedju 20000:1 i `50000:1` ne znam bas!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.