u pravu si, stvarno u oglasima oduzima karaktere, a recimo kaze da je ostalo jos 5..
znas kako, posto je pravilo 3 AKCIJE, moguce je da si, recimo uradio oglas, umemorisao ga, pa onda izmenio, pa opet umemorisao, napravio drugi oglas iz prve, i to su vec 3 akcije, i onda, za sledeci (treci oglas) ti prijavi da ne mozes vise od 3 oglasa, sigurno si to uradio, pravilo je 3 AKCIJE, ako izmenjas jedan oglas 3 puta, to ti je to, ne mozes vise da postavljas..
...Nije problem sa pravilom 3 akcije dnevno. Ni juce ni danas nece da se doda treci oglas, sistem javlja da postoji, a fizicki ga ne prikazuje u Moji Oglasi !
Oglas je nestao prilikom biranje opcije MEMORISI OGLAS...a u Mojim Oglasima umesto da prikaze 3 aktivna oglasa sistem prikazuje 2 ???
Ovo je bio problem i ranije (desavalo mi se), pre nego sto je uvedeno pravilo 3 akcije...pa su Admini namestili, ali evo par meseci kasnije,OPET SE POJAVILO !!!
A sto se tice gutanja slova cini mi se da oce da smaze i po 10ak karaktera...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.