Na koji nacin mogu da povratim izbrisan lotr trylogy 24,4 gb? Iznervirao sam se sto drugi deo prijavljuje kao 0 bytes tj. ne radi pa sam ga izbrisao, ali bih ga ipak zadrzao iz razloga ako nadjem samo njega negde... Ako mozete i da mi date link gde ima da se skine drugi deo 720p... Unapred zahvalan...
A da ga povratis mozes sa Get Data Back NTFS, imas ga Hirens boot cd. Pored njega, na Hirensu imas jos nekoliko finih alata za vracanje podataka. Ako hoces da ga vracas, prekini odmah sa radom na racunaru, da slucajno nebi prepisao sektore nekim novim fajlovima, sto kasnije u mnogome otezaca posao pri vracanju podataka, ili ga cak u potpunosti eliminise.
Prvo nista to nije tesko. Skines sa wareza Get Data Back for NTFS 4.0 i instaliras ili ako je portable otpakujes negde i pokrenes. Samo moguce je da ga povratis ako ti je na drugoj particiji, na onoj na kojoj nije sistem, jos bolje bi bilo da je na drugom hardu, ali prvo ovo da utvrdimo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.