:: E do moga, ode maloletni Vranjanac.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
ljudi\admini, jel se ja malo tripujem ili je odjednom stavljena DZINOVSKA reklama za i5, Lifebook i FUJITSU i poremetila 10% preglednosti foruma...? znam da je poenta da reklama upada u oci i siguran sam da je debelo placena, ali stvarno zauzima ogroman TOP deo sajta, jel samo smeta prostorno ili ima jos neko...?
I mene to nervira jako, ali mi tu ništa ne možemo, ipak je to njihova stvar.
:: ljudi\admini, jel se ja malo tripujem ili je odjednom stavljena DZINOVSKA reklama za i5, Lifebook i FUJITSU i poremetila 10% preglednosti foruma...? znam da je poenta da reklama upada u oci i siguran sam da je debelo placena, ali stvarno zauzima ogroman TOP deo sajta, jel samo smeta prostorno ili ima jos neko... :: :: ::
Ja imam monitor devetnaesticu rezolucije 1440*900 i ne vidim zadnje dve! Prema tome, meni smeta, i smeta svima koji nemaju rezoluciju xxxx*xxxx (4 cifre za horizontalu).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Re: Pa ni oni sa 19-icama ne mogu da vide sve teme
29.09.2010. 22:41
status: user broj poruka: 9121
Ja vidim i na 1280x1024 i na 1920x1080 :), ali opet u oba slucaja je veci rez nego kod tebe po y osi (ne znam kako da se izrazim :)).
Pozdrav!
:: Ja imam monitor devetnaesticu rezolucije 1440*900 i ne vidim zadnje dve :: Prema tome, meni smeta, i smeta svima koji nemaju rezoluciju xxxx*xxxx (4 cifre za horizontalu) :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Re: Re: Pa ni oni sa 19-icama ne mogu da vide sve teme
29.09.2010. 22:43
status: user broj poruka: 1889
Bash ot hocu da kazhem, nije problem x osa vec y. U koliko je chetvorocifrena onda se sve vidi, u koliko je trocifrena nevide se dve teme (u mom sluchaju).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Ja vidim i na 1280x1024 i na 1920x1080 :), ali opet u oba slucaja je veci rez nego kod tebe po y osi (ne znam kako da se izrazim :)) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ja imam monitor devetnaesticu rezolucije 1440*900 i ne vidim zadnje dve :: :: Prema tome, meni smeta, i smeta svima koji nemaju rezoluciju xxxx*xxxx (4 cifre za horizontalu) :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.