dali imate preporuku za tiho napajanje,tih kuler za procesor,kuciste koje ne ispusta zvuke a da ima dva sporija venta od 12 cm,tih disk a da bude najbolja kupovina u klasi i da je kvalitetno.
al se primas na tisinu kao saucesce:D ventilatore NOCTUA, Cooler Master silent pro,ili LC silent giant serija kuciste bilo koje kvalitetno,nema kakve zvuke da ispusta,moj NZXT ima 6 ventilatora+140mm od PSU,kuler na grafici i CPU i opet je silent:D
:: PSU-LC Power serije 6xxx ili Cooler Master silent pr :: CASE-Cooler Master Sileo 50 :: CPU cooler-Cooler Master Z60 :: Samsung HDD serije F2 ili F
Imas mnogo kvalitetnije napajanje od tog silent pro iste jacine-iste cene, recimo Corsairovo neko, za iste pare. Konkretno ja imam HX620 i ne cuje se uopste a sve mi je ostalo pasivno. Pogledaj malo po forumima Cooler masterova napajanja kako se kotiraju. Imam i taj famozni Z600. Znas kad ces u Srbiji za njega da nadjes adapter za 1156 recimo - nikada, morao sam da prepravljam - znaci kupuj drugu marku kulera, jer je 1156 mainstream imaces ga jednog dana sigurno. A taj samsung F3 krlja kao lud star mi je mesec dana (radi hladan, sto jes jes), a drug ima WD black ne cuje se uopste.
:: Bogami, moj F3 dole iz potpisa se ne čuje ni malo. Da ti se HDD ne nalazi na 3 dana pred smrt, pa zato čuješ tužne jecaje :: ::
Ma tako se cuje od prvog dana. 90 procenata rada se ne cuje, ali kada krene da trazi nesto onda kr kr kr. :) Nece da crkne, a i u garanciji je, pa ako mu se u naredne 3 god nesto desi nosicu ga, mrzi me da se smaram sa garancijom sada...
Ako te zanima imam Z600 neraspakovan u kutiji osvojen na turniru u CS-u, mozemo se dogovoriti oko cene, ja furam Vendettu 2 pa mi ovaj nije potreban....
Cela masina mi je pasivna, pa se zato cuje. Dok kod tebe imas kuler od procesora, od graficke, od napajanja i taj jos jedan hard... Toliko je tih komp da je najbucniji deo naponska sekcija na monitoru... E sada tisina je relativan pojam...
@Ivan012345 Ako je taj Samsung poceo da `krlja` na izdisaju je...Bekapuj podatke jer nece jos dugo. Samsug F hard diskovi su stvarno izuzetno brzi,ali su poceli sve cesce da se javljaju po servisima...Izgleda su zarad brzine morali da zrtvuju kvalitet.
Ma neka ga dokle radi neka radi... Ima garanciju ako mu nesto bude... Sve vaznije podatke sam bekapovao. :)))
Secam se nekada sam se isto tako brinuo zbog piksela koji se jedva video na Viewsonicu pre 4 godine, nosio sam ga 3 puta, vracao, potrosio sam pola para na put i nista. I dan danas radi kao zmaj. Nema pravila...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.