Treba mi film The Beastmaster : http://www.imdb.com/title/tt0083630/ Trazim HD/Blyray Rip 720p ili 1080p ako neko zna gde moze da se nadje bio bih zahvalan.. Skinuo sam neku verziju od 720p ali je los kvalitet ,previse je kompresovano,svega 1.84GB !
Pa brate kad ima Gone with the wind - prohujalo sa vihorom koji je izasao 1939 godine onda sto ovo nebi bilo..I ovaj film je zapamcen kao zaista dobar sa odlicnim kritikama..Ja ga se secam,gledao sam ga dok sam bio klinac.. Inace samo sam pomenuo naslove zbog godina,ova dva filma nisu u istoj kategoriji niti zanru
Hahahaha jel ti zezas?Ja imam oba dela i nema sanse da postoji 720p da bude hd kvalitet covece to je film iz 80 i neke, baj d vej beastmaster 2 je po meni najbolji deo
Pa kako se drugacije i rade nego se sa master traka prebacuju u HD-Bluray video zapise.. Pa bas sam gore dao primer za Gone With The WInd,film je izasao 1939 godine..Dobro,film jeste kultni ali kapiram da bi trebalo da imaju svi ti stari hitovi.. Beastmaster 2 je neobiljno uradjen z aprvi deo,previse deciji..Prvi deo je uradjen i po prici i po efektima ispred svog vremena,odlican film..U drugom su ukakili motku..
Zanimljivo je da te Lasice mogu da budu kucni ljubimci kao sto su i macke..Ima mnogo ljudi koji imaju te lasice u svojoj kuci..Gledao sma bas emisiju o tome..
pa iskreno ne znam kako da naprave bly ray od loseg snimka tad su bile losije kamere i takav je snimak, a to a zivotinja imao sam lane u sel cale ga nasao u sumi, isto kao i mece i mece sam uzeo za sebe ali bio sam mali i pustili smo ga, a ne daj boze da te neko prijavi drustvu za zastitu zivotinja najebao bi, kazne su ogromne mada da ga o5 nadjem ja bi ga gajio pa nek dodje da me kazni pred 3 lovacka kera 3 puske i medjeda :D
h-nitro ..pod obavezno menjaj nik u grizli adams .. kakvo drustvo za krzna .. pa nisi ga uzeo da ga pretvoris u kobasice .. vec da budete drugari ... kako se na zivotinjsko kaze ta ta ta tira...
lasice su lude zivotinje .. ima neki matori kod mene sheta leti to chudo .. i jeste tvor sa nadimkom `pull my finger` ..
stari film (ne bas tako popularan) u HD formatu .. kao kolac u tiganju ..
Kakve veze ima iz koje je godine? Ja imam trenutno u kompu prva tri dela Star Wars-a po 25GB, a prvi je iz 1977...
Bile su losije kamere ali ne nesto posebno, a snimak je zapisan na filmskoj traci i takav moze da se skenira lako u 1080... __________________ Scourge of PCBerza
:: Hahahaha jel ti zezas?Ja imam oba dela i nema sanse da postoji 720p da bude hd kvalitet covece to je film iz 80 i neke, baj d vej beastmaster 2 je po meni najbolji de :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.