Čega sve ima na oglasima, samo na PCB, ja sam frapiran....
STRANA 1 OD 1
Equinoxe
Čega sve ima na oglasima, samo na PCB, ja sam frapiran....
27.02.2010. 02:15
T24890
status: user broj poruka: 12057
Evo samo jedan primer:
**************************************** dajem gtx 260 oc 216 sa garancijom i kutijom plus moja doplata za dve iste 250 gts kartice ****************************************
Totalno sam se zabagovao......ne znam kako ovo da prokomentarišem.....
Maticne ploce Socket 478 i Intel proc. Oglas: 107720 Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba (komplet u kutiji) Asus P4P800 WiFi-50e Asus P4P800-X-45e Gigabyte GA-8IPE1000-45e Asus P4P800-VM-45e Asus P4U800-X-45e Asus P4PE2-X-35e ESC 845PE-A800-35e
Klasicna PCI ( ne -E ) i AGP graficke Oglas: 107945 Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba PCI HIS ATI Radeon 9200 128MB,DVI,full pack-100e
AGP ATI Radeon X1050 128MB,full pack-45e Asus ATI R9600XT/TD/128M,full pack-45e Abit ATI R9550-128CDT,full pack-45e Sapphire ATI R9200 VIVO-35e Gainward 6600GT 128MB-30e
AMD AthlonII x3 425 @ PII x4 B25 Oglas: 94654 Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba Kao sto naslov govori na prodaju AthlonII x3 425 otkljucan kao cetvorojezgarni PHENOM II x4 B25 sa sve 6MB L3.
Radi potpuno stabilno,
Star par meseci u garanciji do 3 godine, kutija, box kuler.
Re: Čega sve ima na oglasima, samo na PCB, ja sam frapiran....
27.02.2010. 04:39
status: user broj poruka: 10997
Ko zna u kakvom je stanju ta 216-ica. Osim toga, covek hoce da ima SLI pa hoce. A moze mu se (ima para da plati downgrade).
:: :: Evo samo jedan primer :: :: *************************************** :: dajem gtx 260 oc 216 sa garancijom i kutijom plu :: moja doplata za dve iste 250 gts kartic :: *************************************** :: :: Totalno sam se zabagovao......ne znam kako ovo da prokomentarišem.....
Re: Re: Čega sve ima na oglasima, samo na PCB, ja sam frapiran....
27.02.2010. 08:26
status: user broj poruka: 6502
To i nije downgrade, 2xGTS250 je jace od jedne GTX260....
:: :: Ko zna u kakvom je stanju ta 216-ica. Osim toga, covek hoce da ima SLI pa hoce. A moze mu se (ima para da plati downgrade) :: :: :: :: :: Evo samo jedan primer :: :: :: :: *************************************** :: :: dajem gtx 260 oc 216 sa garancijom i kutijom plu :: :: moja doplata za dve iste 250 gts kartic :: :: *************************************** :: :: :: :: Totalno sam se zabagovao......ne znam kako ovo da prokomentarišem.....
Onaj oglas je bio dobar, lik je prodavao HD 5870 za 220e, GTX 275 130e... Sve su bile u full packu sa garancijom od 3 god.NOVE! Bilo je suvise dobro da bi bilo istinito.
Ovo mi je najjace TV kartica GIGABYTE Global TV Card GT-PTV-AF-RH
Kartica je malo korišćena i potpuno je ispravna. Prodaje se u orginalnom pakovanju. Kartica je kao nova. Veoma malo je koristena i dolazi u fullpakovanju (ima cak i garantni list, koji je istekao)
Ok, trose vise, ati je bolji trenutno, ali ko ce da mu da za zamenu za neku 5850 ? Ne razumem zasto mislis da je to lose, imaju ok performanse, trose vise struje (mana), mozda decko hoce da proba SLI ?
Ma da, tako i treba, kupuješ, prodaješ, experimentišeš, trošiš pare koje su ubr`o sa grane...evo ja se slažem.....tako treba i nikako drugačije......to je razumno.....
Ne zna se šta je gore ovde, sveznalice, paljevine, licemeri ili administratori. Svaki dan je sve gore. Pesimista sam, da, ali samo sa dobrim razlogom.
Uopste te ne razumem, decko je recimo kupio GTX260 216p pre godinu dana, i ne svidja mu se kartica, iz nekog razloga mozda se greje previse, bucna je previse itd, jednostavno mu se ne svidja i hoce da zameni za nesto, zeli da proba nesto novo ili iz nekog totalno drugog razloga. Ne razumem zasto se nerviras toliko, neko hoce da da uzme to i kraj price ? Nije bas neka super kombinacija, ali otkud znas neko to zeli.
I jos jedna stvar to sto prodaju kartice od pre 10 god. za 100 evra, on je stavio cenu, tvoje je da li ces je uzeti ili ne, isto kao sada kada bi neko stavio 8600GT u prodavnici za 15000, tvoje je da li ces uzeti ili ne (naravno niko normalan nece).
Ista je to stvar kao prodaje onaj u sred Beograda, patike za 15000, a onaj u Pancevu na buvljaku za 2500, tvoje je da li ces uzeti za 15000 ili za 2500.
Edit:
Sada kada bih ja stavio oglas da menjam 4850 za 4770, ne mora da se doplati, verovatno bi mi svi rekli da sam prso. Ali ne znate sta se krije ispod :), moja 4850, se greje, bucna , nemam garanciju, pa bi onda videli da ne gresim.
Pozdrav!
:: :: Ma da, tako i treba, kupuješ, prodaješ, experimentišeš, trošiš pare koje su ubr`o sa grane...evo ja se slažem.....tako treba i nikako drugačije......to je razumno.... :: :: Ne zna se šta je gore ovde, sveznalice, paljevine ili administratori. Svaki dan je sve gore. Pesimista sam, da, ali samo sa dobrim razlogom :: :: Apsolutno sam završio s ovim forumom. :: ::
od jedne GTX 260 u vecini slucajeva, e sad zasto neko to zeli da proba nije moja stvar da o tome mislim, ne vidim u tome nista lose, i sta me briga sta ce neko da radi sa svojim parama !?! I ja bih voleo da probam crossfire na primer, jer imam dobru plocu za to i sto da ne.
Ne vidim uopste u cemu je problem u vezi ove zamene GTX260 za dve GTS250....
:: :: Ma da, tako i treba, kupuješ, prodaješ, experimentišeš, trošiš pare koje su ubr`o sa grane...evo ja se slažem.....tako treba i nikako drugačije......to je razumno.... :: :: Ne zna se šta je gore ovde, sveznalice, paljevine, licemeri ili administratori. Svaki dan je sve gore. Pesimista sam, da, ali samo sa dobrim razlogom :: :: Apsolutno sam završio sa ovim forumom. :: ::
nema veze ovo sto je bax stavio kao primer, samo je hteo da ukaze kakvi sve oglasi postoje i budalastine, da se coek frapira, a primetio sam da sve vise ima bezobraznih cena...doduse, ima dosta korektnih ljudi, ali naravno i lopina, boze moj..
Sasvim je logicno i razumski prihvatljivo da prodavac hoce sto vise da zaradi a kupac sto manje da plati. Zakon ponude i potraznje...e sad, to na koji nacin neko trosi novac je njegova licna stvar. Neko na kola, neko na kompjutere, neko na devojke...neko je multidisciplinaran...sve prema mogucnostima i afinitetima. Ni tu ne vidim dublji problem :)
Posto nisam u toku, nije mi jasno sta se i kako odvijalo: ko su sveznalice, licemeri i paljevine? Znam ko su admini :P
za dve ATI HD 4830...ko hoce da ima unikat od Gigabyte-a nek izvoli ,a ja hocu da probam crossfire..ko je zainteresovan neka se javi na mail gangsterola78@yahoo.com
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.