Hteo sam da pitam zasto prilikom azuriranja oglasa nestaju podaci u vezi kontakta, tacnije brojeva telefona i mobilnih telefona. Naime pre samog azuriranja broj telefona postoji, koji sam vec davno upisao, kada dodje deo za prepravku oglasa, broja telefona jednostavno nema i zbog toga SVAKI put treba ponovo da ga upisem. To sam primetio da se desava od kada su uvedena nova pravila za oglase. a s`obzirom da nemam mogucnost da vise od 3 puta imam akciju u vezi oglasa dnevno, kako onda da dodam podatak za koji sam mislio da stoji, a on zapravo nije tu, ali NE mojom greskom (nisam ga brisao, niti prepravljao) ? Jedino mi ostaje kontakt preko e - mail - a. a ako je vec tako onda cemu opcija za telefon i mobilni telefon, ako se non - stop brise i ne moze iskoristiti?
Telefon polje radi koliko sam primetio dok polje za mobilni nije radilo. Naravno, pre svakog memorisanja mogu se proveriti svi podaci koji su vezani za oglas. Trebalo bi da sada i polja za mobilne telefone funkcioniše prilikom izmene.
:: Hteo sam da pitam zasto prilikom azuriranja oglasa nestaju podaci u vezi kontakta, tacnije brojeva telefona i mobilnih telefona :: Naime pre samog azuriranja broj telefona postoji, koji sam vec davno upisao, kada dodje deo za prepravku oglasa, broja telefona jednostavno nema i zbog toga SVAKI put treba ponovo da ga upisem. To sam primetio da se desava od kada su uvedena nova pravila za oglase. a s`obzirom da nemam mogucnost da vise od 3 puta imam akciju u vezi oglasa dnevno, kako onda da dodam podatak za koji sam mislio da stoji, a on zapravo nije tu, ali NE mojom greskom (nisam ga brisao, niti prepravljao) ? Jedino mi ostaje kontakt preko e - mail - a. a ako je vec tako onda cemu opcija za telefon i mobilni telefon, ako se non - stop brise i ne moze iskoristiti?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.