ADMINI,dokle cemo da citamo o maloletnom Vranjancu koji je hakerisao Amerikance i sl!!!??? Ok,mogu vesti da stoje par dana,MOZDA i par nedelja,ali par MESECI jedne te iste vesti na POCETNOJ strani nase voljene Berze,pa to je UZAS!!! Stvarno nema smisla!!! IZLUDJUJE me kad svaki dan pogledam na pocetnu stranu i vidim jedno te isto...Pa bar copy&paste nekih tudjih vesti nije velik posao...
I ja sam hteo to da postavim jednom ali evo kolega se setio, pa msm stvarno potpuno se slazem sa tobom, redno bi bilo vise da promene ove vesti, pa stoje tu sto godina, ima sigurno novih vesti, ajde te malo angazujte se oko ovog foruma, ako je vec vash red bi bio i da se provede vremena malo na doradi foruma!!!!
Organizujte nekog da bude zaduzen za vesti, berza_bot or something .D Ako nemate vremena dobrovoljno se javljam da postujem redovno sveze vesti jer iritira stvarno :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Hoće li neko da izbaci iz ponude onaj Gainward-ov 4850 iz Atoma, koji je bio 7200 din PRE 6 meseci. Svaki put kad otvorim berzu evo njega, odma` ni se zamrači... Fiat iustitia, et pereat mundus
sve to stoji, mada ni ja ne citam nista na berzi sem ovog foruma, ali molim Vas sklonite hakere iz Vranja, ne mogu vise da ih gledam, padne mi mrak na oci kad vidim onog lika sa kapuljacom!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.