Bilo i ranije ali opet isti problem!! Kad ce biti reseno logovanje,da ne puca!! Sinoc sam pisao malo duzi post i sve ode u nepovrat (1.5-2 sata rada).Stvarno nema smisla!! Ako je to neresiv problem recite pa da pisemo u npr.notepad-u. Recite ,dza ili bu,cisto da znamo.Logujemo se sto puta dnevno!! Pozdrav
:: nije to jednostavno kao sto mislite dodas kao opcije, pogotovo za ovakav forum, osecam da moraju za sve nove kodove da pisu :: :: Al nisu trebali toliko puta da obecavaju nego da kazu da ce ubaciti nesto novo kad stignu ::
Evo sad procitah post,u pravu si sto posto! Ja reko bar taj log in da rese! Sinoc sam dobio inspiraciju,pa lepo zaseo pa cukaj! Kad ono``Niste ulogovani``!! Doslo mi da bacim ovu desetku kroz prozor! Otvarao sam temu lcd ili plazma.Pusticu je za vikend.U kontaktu sam sa tim stvarima pa reko malo ljudima da pojasnim neke stvarcice. Nego,kako te sluzi sony vaio 10``,ja sam prezadovoljan sa toshibom 10`` (nb 200).Toliko o tome! Pozdrav
ja kad kucam i post od 2 linije teksta kao ovaj ovde uvek CTRL+A pa CTRL +C za svaki slucaj, a nekad upali da idem back ako zaboravim da kopiram pa odatle kopiram
Pa nije ti ovo ozbiljan forum :)) Recenica ipo ili dve prostoprosirene i to je to... Taman ti toliko timeout i dozvoljava....
PS.Evo ovo napisah u Notepadu. PPS. Koristi CTRL+C i CTRL+V precice. U suprotnom ti se moze desiti da dok uradis desni misa i klines na paste popijes login timeout...
Instaliraj Opera browser, jer prethodnih nekoliko strana uvek čuva u šteku, pa isto tako uvek vrati minuli rad na ovom sajtu.
A i zadaje neke domaće zadatke zagorelim lisicama i ne znam kakvim hromiranim krševima.
Osim brzine tu je:
1. ``Fit to Width`` opcija, kada se neko raspiše(konkretno NE na ovom sajtu), FF prikaže red toliko dugačak da ni monitor dijagonale 200`` ne bi bio dovoljan da ga obuhvati.
2. E-mail client, koji samo što još ne diktira Gorski Vijenac.
3. Middle-click scroll, korisna stvar, bar meni, neuporedivo ``tečniji`` nego kod ostalih.
4. još nekoliko sitnica koje su stručnjaci iz Mozilla-e iskopirali ne bi li to njihovo ličilo na ovo.
Jači su ovi što dižu trupce.
:: Bilo i ranije ali opet isti problem!! Kad ce biti reseno logovanje,da ne puca!! Sinoc sam pisao malo duzi post i sve ode u nepovrat (1.5-2 sata rada).Stvarno nema smisla!! Ako je to neresiv problem recite pa da pisemo u npr.notepad-u. Recite ,dza ili bu,cisto da znamo.Logujemo se sto puta dnevno! :: Pozdra ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.