Koliko god da te gaze i pljuju i trude se svim silama da te pobede,da te uniste svaki potez im je uzaludan jer znas ko si i koliko vredis..Intelekt je najvece oruzje koje covek moze da poseduje mada nekad ide i ona stara : ``Batina je iz raja izasla` I mogu reci za sigurno da ima itekako efekta sa odredjnom ekipom ljudi sa kojim moras da se spustis na taj nivo!
:: Koliko god da te gaze i pljuju i trude se svim silama da te pobede,da te uniste svaki potez im je uzaludan jer znas ko si i koliko vredis..Intelekt je najvece oruzje koje covek moze da poseduje mada nekad ide i ona stara : ``Batina je iz raja izasla` I mogu reci za sigurno da ima itekako efekta sa odredjnom ekipom ljudi sa kojim moras da se spustis na taj nivo :: :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: Way It`s Meant To Be Played :: ::
Kao sto rekoh..Intelekt je cudo :) Gde li su sad oni sa IQ 140+ ,sa onih reklamnih testova sa neta?Ili oni sto su najpametniji na celom forumu tj samo jedan?Hhahahaha.
To su govorili mnogi poznati svetski tirani.... na pocetku svoje...
17.01.2010. 20:23
status: user broj poruka: 10997
`karijere`. Kraj su obicno docekivali u malo do umereno razmeksanom agregatnom stanju. Tada bi, kao po pravilu, svet jos i imao (sa)mislosti, ali nije se mogla primeniti (mercy was not applicable).
Ovde se ne radi o torturi,tiraniji,kriminalu i fizikcom nasilju i ugnjetavanju..Mislim da smo davno izasli iz tog doba..Ovde je intelekt presudan a nase danasnje drustvo po najmanje moze tim da se dici! `Gazi me,pljuj me,ogovaraj me,spremaj spletke i zamke ali me ne mozes unistiti`..Sto te vise gaze sve si jaci!
Re: @tortojed@Sky-ali vidi u cemu je zajeb: tvrdoca jako lepo...
17.01.2010. 20:43
status: user broj poruka: 10997
ide uz sex, box and rock`n`roll. Intelekt u principu podrazumeva veliku dozu prijemcivosti, fleksibilnosti, sposobnosti da se koriguju sopstveni stavovi. Najveci umovi obicno najvise sumnjaju upravo u svoje stavove i svoja uverenja i zato ih stalno podvrgavaju proverama, neprestano ocekujuci da ovi budu promenjeni (ergo: pobedjeni).
:: Ovde se ne radi o torturi,tiraniji,kriminalu i fizikcom nasilju i ugnjetavanju..Mislim da smo davno izasli iz tog doba..Ovde je intelekt presudan a nase danasnje drustvo po najmanje moze tim da se dici :: `Gazi me,pljuj me,ogovaraj me,spremaj spletke i zamke ali me ne mozes unistiti`..Sto te vise gaze sve si jaci :: :: Frames per second Gameplay :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: The ATI Way It`s Meant To Be Played :: ::
Re: Re: @tortojed@Sky-ali vidi u cemu je zajeb: tvrdoca jako lepo...
17.01.2010. 21:10
status: user broj poruka: 18472
Uh bre..Ulazimo u tesku filozofiju..Tek sad pola njih nece nista razumeti Nek tema tece sama od sebe,poentu ce shvatiti svako ko ima dovoljno razumevanja.
:: ide uz sex, box and rock`n`roll. Intelekt u principu podrazumeva veliku dozu prijemcivosti, fleksibilnosti, sposobnosti da se koriguju sopstveni stavovi. Najveci umovi obicno najvise sumnjaju upravo u svoje stavove i svoja uverenja i zato ih stalno podvrgavaju proverama, neprestano ocekujuci da ovi budu promenjeni (ergo: pobedjeni) :: :: :: :: Ovde se ne radi o torturi,tiraniji,kriminalu i fizikcom nasilju i ugnjetavanju..Mislim da smo davno izasli iz tog doba..Ovde je intelekt presudan a nase danasnje drustvo po najmanje moze tim da se dici :: :: `Gazi me,pljuj me,ogovaraj me,spremaj spletke i zamke ali me ne mozes unistiti`..Sto te vise gaze sve si jaci :: :: :: :: Frames per second Gameplay :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: :: :: The ATI Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Evo prvi se javljam za fizicki rad, bitno je da je adekvatno placen. I onako sa diplomom Diplomiranog menadzera radim fizikaliju. Znaci ako nudis nesto tako ja cu prvi da se ponudim
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.