Gledah pre neko vece film Excalibur (1981 god.) i reko ajde da probam da nadjem jos filmova na ovu temu tj. o kralju arturu,vitezovima okruglog stola,ricard lavlje srce,krstasima...Ali nesto nisam imao uspeha,nasao sam mozda 1,2 filma ...Da li iko od vas mozda zna neke filmove na ovu temu? Hvala unapred na pomoci.
Mi nismo andjeli ali sa Hemfri Bogarton, Aldom i Piterom Justinovim. Jedan od retkih filmova koji sam uzeo iz video kluba, pogledao jednom, pa jos jednom i na kraju uradio BackUP.
Gledao sam ga svojevremeno bar 10 puta. Super zezanje, o zmiji Adolfu da ne pričam. Film je snimljen 1955. i nisam uspeo da ga `kupim` na netu. Ako neko nađe, nek prijavi. Original naslov je We`re No Angels.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Mi nismo andjeli ali sa Hemfri Bogarton, Aldom i Piterom Justinovim :: Jedan od retkih filmova koji sam uzeo iz video kluba, pogledao jednom, pa jos jednom i na kraju uradio BackUP :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.