Upravo sam kupio Samsung p2350n,prikaci ga i problem je sledeci... Kada pustim high definition 1080p slika je ocajna,ice age 3,gladiator,bugs 3d i td... To sam pustao na 19 inch i bilo je supar, na 23 inch uzas.... Nemam ostrinu slike Sta da radim?
Monitori se kupuju kad hoces veci ekran i ako probas sa starom grafickom normalno da ce biti losija slika na veliki ekran nego na onaj predhodni (manji) pa bi zato trebalo i bolja graficka. Pa zato vidi sta mozes da uradis, kupi bolju graficku ili uzajmi od kolege da se uveris.
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
Da kupi i novi stan? Glupo je u jednako malom stanu gde je gledao u 19` da sad gleda u 22, ili 24`.... Pošto je monitor analogno povezan, a kažeš da ti se ne vidi vrh prozora, NISI podesio ni monitor, a bogami, ni tu rezoluciju (nije `legla`, možda si ti pokušavao...). Da se nisi zayebnuo i stavio 1920x1200? U svakom slučaju, tvoj monitor sada skalira sliku i zato je ružna. Inače, filmovi koji nisu hd tj. divx-ovi, na savršenijim monitorima bedno izgledaju pa to nije ništa novo... ali, kod tebe nije podešen monitor ili nije prihvaćena rezolucija kojiu misliš... idi u settings monitora i slike pa tu ručno podesi.
Otvori se, guja ti ne bila u džepu... a žvaka u ustima...
13.01.2010. 18:45
status: user broj poruka: 6645
I, kakav je na kraju taj monitor, naterao si me da pogledam na itworldu šta je to uopšte i vidim da niko nije postovao iskustvo i da svi bleje i kupuju na slepo?
Upravo sam probao Crysis i izgleda fenomenalno ali... Cini mi se da je malkice bolje,malo sam topkao menu i td Kada gledam sa udaljenosti od 2 m sve je ok ali kada se primaknem nije mi to to Inace pustam high definition koji je odlican,nemam divx i ne zelim ga :)
Pa nema tu sta da bude lose, ako pustas 1080p to je to... Ne znam sta ocekujes... A i neces valjda da gledas filmove sedeci ispred monitora.
:: Upravo sam probao Crysis i izgleda fenomenalno ali.. :: Cini mi se da je malkice bolje,malo sam topkao menu i t :: Kada gledam sa udaljenosti od 2 m sve je ok ali kada se primaknem nije mi to t :: Inace pustam high definition koji je odlican,nemam divx i ne zelim ga : :: ::
Ako je to TeleSync, tu mu ni Jonh Holmes neće pomoći sa veličinom ekrana da dobije kvalitetnu sliku!
Pozdrav!
Vlada
:: DVDRip, HD, TS, R :: :: Al sigutno je posle podesio PLAYER da mu pokaziva u rezoluciju 1920 x 1080 :: ============================================== :: :: :: :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.