Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
molba za admine !
STRANA 1 OD 1
Sax92 molba za admine ! 11.01.2010. 22:47 T23647

status: user
broj poruka: 79
Ako je ikako moguce da se sredi problem sa brojacem obnovljenih i dodatih oglasa imam dva oglasa kad hocu 3 da postavim pise Greska ! imate vise od 3 oglasa a ja imam dva i kad ocu da obnovim oglas obnovim 2 puta u danu i predvece kad hocu jedan da obnovim pise ne mozete obnoviti vise od 3 puta oglase a ja sam samo dva oglasa obnovio !

Hvala unapred !!! :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 evo i ja da se zalim malo!! 11.01.2010. 22:56 #179716

broj poruka: 4698

postavio sam oglas za prodaju graficke, i gle cuda sad kad potrazim svoje oglas ono ga nema!? I sto se izgubio oglas, kad sam stavio vaznost 2 nedelje, odgovor!!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > sax 11.01.2010. 22:58 #179717

broj poruka: 18996
to je i meni zasmetalo u pocetku, pa sam se posle navikao, navikne se covek kad mora , jer problem je sto mozes samo 3x dnevno da obnovis oglas, tipa, ako imas samo jedan oglas, njega obnavljas samo tri puta dnevno i ne mozes vise, ni da ga obnavljas, ni da dodajes nov, takva su nova pravila...three times ONLY !

misa Re: molba za admine ! 11.01.2010. 23:05 #179719

status: admin
broj poruka: 876

Ima dva brojaca. Jedan broji broj oglasa a, drugi broji broj promena u toku dana a, maksimalno može 3 promene (akcije). Znači, ako postaviš jedan oglas (1 akcija), pa ga obnoviš (2 akcija), pa napraviš drugi oglas (3 akcija) i nakon toga do sledećeg dana ne možeš da postaviš ili promeniš oglas. U ovomslučaju imaš 2 oglasa i ne možeš da postaviš treći do sledećeg dana. Ova mera je protiv preprodavaca koji u velikoj meri zloupotrebljavaju pravila oglasa ali izgleda da ovo nije pravo rešenje jer previše zbunjuje. Do petka, promeniće se ovo pravilo i postaviti svima jasna pravila.

:: Ako je ikako moguce da se sredi problem sa brojacem obnovljenih i dodatih oglasa imam dva oglasa kad hocu 3 da postavim pise Greska ! imate vise od 3 oglasa a ja imam dva i kad ocu da obnovim oglas obnovim 2 puta u danu i predvece kad hocu jedan da obnovim pise ne mozete obnoviti vise od 3 puta oglase a ja sam samo dva oglasa obnovio
::
:: Hvala unapred !!! :)
Sax92 re: Re: molba za admine ! 11.01.2010. 23:11 #179724

ok, ali to nece nista pomoci evo vidim dosta novih likova ali srecom prepoznajem ih po brojevima telefona, miso ovo samo pravi veliku guzvu veruj mi ja mislim da je ipak ok 3 oglasa i 3 puta moze da se obnovi i kraj inace cemo poludeti svi !!! :(

moj predlog mislim da je ok, zato sto je bilo 5 oglasa i mogli smo da obnovimo milion puta a ovo je ipak preterano malo, znaci 3 oglasa i 3 obnove oglasa ako je moguce ! hvala unapred !!! :)))

Intel Core2Quad Q9400 @3.2GHz
ASUS P5Q DELUXE
Kingston 2X 2GB DDR2 1033MHz HiperX
ATI Sapphire HD4890 1GB GDDR5 256BIT
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

gilopile 12.01.2010. 06:43 #179778

broj poruka: 9459
@ admini: Da sam na vasem mestu lepo bih vratio kako je bilo.Neka ljudi postavljaju koliko zele,pa nek se okrece/obrce.Ne znam sta to nekom toliko smeta?Samo bih ogranicio da se postavljen oglas automatski brise na 48h.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

Slavuj ... 12.01.2010. 10:38 #179793

broj poruka: 2236
Do petka namesti maksimalno dve ``akcije`` dnevno i uključi PERMANENT IP BAN za pisanje reči EXTRA i POVOLJNO.

Dakle, da može da se postavi JEDAN oglas i izmeni maksimalno JEDNOM u toku 24h.

Ili se postave DVA oglasa, ali bez mogućnosti izmene.

Još ako je moguće da se brisanje ne računa u ``akciju``(da ga ne bi smarali posle prodaje), bilo bi odlično.

Jer, čemu onda služi pretraživač, ako će jedan te isti moron da klikće 20 puta dnevno da bude na vrhu liste ?

A ovako, koliko je stvarno povoljniji za neku komponentu, neka proceni potencijalni kupac.

Mada bi, čini mi se, mogla da bude podnošljiva i varijanta da ima možda 5 ``akcija``, dok izmene teksta ne bi uticale na vreme postavljanja, te bi oglas sve vreme ostajao ``konkurentan``, a ne bi išao na vrh liste svakom prilikom.

U tih 5 ``akcija``, maksimalno 3 nova oglasa(bez dupliranja), u suprotnom PERMANENT IP BAN. Ograničenje broja karaktera obavezno(200), tek da ne bude kao SMS.

Za lažne naloge takođe IP BAN, ako neko provali da je isti broj korišćen 2 ili više puta, pošto ni to nije novost.

Razumeo bih da neki ljudi prodaju stvarno neke gomile stvari, pa da prava jednog naloga to ne mogu da isprate, nego što se jedne iste stvari besomučno trpaju na vrh liste, ne bi li se možda neko upecao. Dokle ?
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > Slavuj 12.01.2010. 10:55 #179794

a jeeeeste, ti ga sad bas pretera, bolje onda da si rekao da se ukinu oglasi..

::Dakle, da može da se postavi JEDAN oglas i izmeni maksimalno JEDNOM u toku 24h
::Ili se postave DVA oglasa, ali bez mogućnosti izmene.:
Slavuj ... 12.01.2010. 11:08 #179799

Vidiš da su 3 ``akcije`` u 24h mnogo komplikovana stvar. Ko će još da se muči toliko, pa da sabira od 0 do 3 ?

To se zove tužna stvarnost. Promena na opšte bolje nikada nije opšte prihvatljiva i ``pravovremena``. Ali, baš nikada.

Da sam ja administrator, možda se uopšte ne bih dopisivao sa korisnicima, već bih samo izmenio kako mislim da treba, pa kome smeta, neka izvoli da plaća 120 dinara Halooglasima(za 1 oglas) ili 6 meseci skuplja 250 poruka na Benchmark-u, čiju smislenost konstantno utvrđuju vrsni objektivni stručnjaci, naširoko prepoznatljivih kvaliteta.
imarkovic > Slavuj 12.01.2010. 11:19 #179801

brate, kome smeta, ne mora da se pridrzava, neka placa Halo i neka se cima za Bench, po meni opet, cak i sa ovakvim kriterijumima je bolja PCBERZA.

Gare87 sreca sreca radost 12.01.2010. 11:46 #179811

broj poruka: 4698

sto slavuj nije admin, ne da bi prodavli komponente, nego bi se razbili od prodaje, u toku cele godine jedva jednu ako uspemo :D :D

Slavuj ... 12.01.2010. 12:10 #179817

@imarkovic,

ne prepisuj :)

Nego, nije poenta da mi neki tamo drogirani masturbator zablokira Quad Core procesor svojim stalno istim govnurijama, što je počeo da postaje običaj. I ne blokira samo meni, nego svima. Da nismo mi, što postavljamo po 1 oglas u 2-3 meseca, budale, a oni pametni što tako natrpaju po 20 komada DNEVNO ?

@Gare87,

vidim, sve neki silni trgovci, po 3 meseca drže iste cene, jebali bi se za 20 eura.

Napisao sam već da bih razumeo kada prava jednog naloga ne bi mogla da isprate gomilu stvari koju neko prodaje tokom dana/nedelje/meseca (pa da administratori vide o kome se radi i dozvole mu malo više komada oglasa ili ih on kontaktira pa traži), ali ovde se nakupila gomila spamera koji, eto, vole, da su na vrhu liste, bez obzira na sve.

A to nije fer, jer nije njihov sajt i svakako nisu jedini koji se oglašavaju.

Nema nikakve sujete, mržnje, diskriminacije u smanjenju broja oglasa po nalogu, to je prosta matematika.

98% ljudi napiše jedan/dva oglasa mesečno, a preostalih 2% zauzme pola ukupnog prostora sajta, svojim SPAM-om, a ne stvarnom potrebom.

Doviđenja.

:: brate, kome smeta, ne mora da se pridrzava, neka placa Halo i neka se cima za Bench, po meni opet, cak i sa ovakvim kriterijumima je bolja PCBERZA
::
imarkovic > Slavuj 12.01.2010. 12:39 #179820

ne prepisujem, nego nisi morao da duzis, ja sam samo skratio malo, sta fali :P

Sax92 re: slavuj 12.01.2010. 21:41 #180012

Ti ocigledno samo visis ko ne normalan na forumu i to ti jue sve u zivotu, ne lupaj gluposti a, i onako tebe niko nije pitao za misljenje !!!

bolje nek Misa i Zeljko postave kritike clanova foruma pc berze mislim da bi ti bio na prvom mestu niko te ne podnosi na forumu pises po 20, 30 redova kao odgovore na temu volis da prozivas ljude i td. sve moze da vide admini pa bi ja mislim tako najjbolje bilo !!!

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

Sax92 re: slavuj 12.01.2010. 21:50 #180016

Verovatno tebi sve tako odgovara mislim kako si naglasio...

ja mislim da tebe brate treba da banuju sa foruma

re: Gare87 al si ti prevrtljiv, procitaj brate post koji si postavio ispod mog a zatim slavujeve postove ne kapiram te !?

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

TheGame Re: 12.01.2010. 22:35 #180036

broj poruka: 719

Smiri malo strasti Sax92...Jedinog koga treba banovati si ti...I sam si rekao da si na ovom forumu samo zbog oglasa...Da sam na mjestu admina ne bih nimalo obracao paznju na ovakve glupe topice...Pravila su tu i nema promjena...Pa kome se ne svidja ne mora ni dolaziti ovde...

This is usually part when people start screaming

Sax92 re: Re: 13.01.2010. 19:23 #180218

zasto bi mene banovali ? ja sam ovde i zbog foruma i zbog oglasa ne znam ko te je to slagao :(

isto tako nemam nameru da se raspravljam sa vama, nisam zaludjenik za forumom kao neki ovde....

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

Sax92 ... 13.01.2010. 19:25 #180220

P.S u postu pise `molba za admine` a, ne user-e.....

pozz !

ASUS P5Q DELUXE
WD 1TB
2x Optiarc DVD-RW
Thermaltake Soprano DX
LC Power 750W LC8750
BENQ E2200HD

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs