da se snima cetvrti deo Pirata sa Kariba, ekstra?! Produzena verzija je verzija gde su naknadno ubacene scene koje su izbacene iz originalnog filma, koliko ja znam. Odgledaj film Pathfinder, mene je odusevio.
Produzene verzije filmova su ti one koje sadrze dopunske scene koje su ubacene od gomilu snimljenih scena(materijala),koje prilikom momtaze filma iz vise razloga nisu ubacene,recimo,zbog duzine filma,a te scene nece nista bitno promeniti sadrzaj tj bit radnje...Slicna fora je sa unrated filmovima(nije ih sakatio (MPAA)Motion Picture Association of America),gde nisu izbacene scene nasilja,vulgarnosti...gde su u Americi,Kini...stogo zabranjeni.
Gledao sam i `obicne` i extended verzije gospodara i nije bas da su samo dodate neke scene... Neki delovi su bukvalno izmenjeni! Ne nesto posebno da bi bitno uticalo na radnju samog filma, ali recimo, jeste da sam gledao davno, secam se da se onaj deo kada Aragon u onoj pecini razgovara sa duhovima bas razlikuje u extended verziji... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
`Ring of the Nibelungs` npr. isto po tematici Tolkina:)) Inace film je u TV verziji samo upzoravam one koji mozda to ne vole.)) A ima dosta na ovu tematiku mora malo da se kopa..xexe
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.