Ma OK je taj,ali ja licno preferiram 16:10,nekako mi je zgodniji za rad Al ako vecinom gleda filmove onda je i 16:9 OK
:: On je oko 250, ali meni je lepsi na primer 2450 po dizajnu dosta, i noviji je model ja mislim :: :: :: SAMSUNG 2433BW (ili 2443bw ako ti treba pivot :: :: :: ::
Acer....ha,ha,ha.Mozes ga kupiti samo u slucaju da nemas dovoljno novca za samsung. Inace , koristim Samsung 245b 24 inca vec skoro 3 godine i nemam problema sa njim. Moja preporuka ti je Samsung T240 ili Samsung P2470HD 24` ili mozda neki jeftinij (Samsung 24`` 2443NWi) . Obrati paznju da nema mrtvih pixela , kod samsunga je reklamacija sa 2 ili vise pixela .
Zasto potcenjujete Acer, pa nije valjda da mislite da je Samsung u cenovnog rangu oko 200 evra vrhunski monitor? Drugar je skoro kupio Samsung P2250N i posle par dana pojavi se `mrtav` piksel, odnosno `zaledjen` posto sljasti zeleno i to na sred monitora toliko da izbi oci! Ja imam Acer AL2216W vise od dve godine i nemam nikakvih problema. Mislim da je u cenovnom rangu do oko 200 evra sve isto, bilo Samsung, Acer, LG...
Slazem se sa Tata02, sve zavisi sta ubodes, ja imam LG, i mnogo LG monitora mi je proslo kroz ruke, nikad ni jedan problem. ok je samsung uzeti, samo je bitno proveriti da li ima mrtvih pixela i koliko je probijanje pozadinskog osvetljenja. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.