Približava se vreme da pretrčimo u sledeću godinu 21. veka. Želim svima sve naj, naj, naj. I neka vam se, makar i delimično, ostvare želje. U poslednje vreme na ovom forumu vlada vrlo prijateljska atmosfera. Neka tako ostane i bude još bolje.
Takodje bih i ja pozeleo svima srecnu novu godinu!Da bude sto vise novog hardvera,da nastavimo da se druzimo ovde,i naravno,da bude prvenstveno zdravlja.Ostalo sve dodje i prodje
meni je svaki dan NOVI dan ja ne slavim nikakve NOVE godine......zivot je kratak da bi cekao taj 31 12. totalna smarachka euforija. Btw iz ovog glupog grada odavno su pobegli pravi frajeri.....ajd pa u zdravlje novogodishnji smarachi :)
sta da vam kazem,svi smo za 1 godinu stariji:( daj boze da nam 2010 donese mnogo promena u zivotima nabolje,*ebo hardwer ako bude para bice i njega,ako ne cvrc... svima zelim puno zdravlja(daj boze ne ponovila se tema kao sto vuk postavi) mnogo para picetine(muski rod) i tako.....
Pridruzujem se u cestitkama, Sve Najbolje i puno OC rekorda zelim Svima :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Nazalost ili srecom u tvom sam fazonu. Svim forumashima srecan svaki NOVI dan !!!
Kar Bo Pa Bo !!!
:: :: .I :: :: meni je svaki dan NOVI dan ja ne slavim nikakve NOVE godine......zivot je kratak da bi cekao taj 31 12. totalna smarachka euforija. Btw iz ovog glupog grada odavno su pobegli pravi frajeri.....ajd pa u zdravlje novogodishnji smarachi :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.