Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Predlog!
STRANA 1 OD 1
gile23 Predlog! 10.12.2009. 21:35 T22711

status: user
broj poruka: 9121
Ako mozete da obrisete Test Forum rubriku posto bas nicemu ne sluzi osim za spamovanje :), samo za nabijanje postova, ko ima da pita neka pita u svastari ili kafeu nesto u vezi foruma :). Ocekujemo promene od tog sledeceg famoznog ponedeljka :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox A koji je razlog 10.12.2009. 21:40 #168777

broj poruka: 1400
... nabijanja postova?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re: Predlog! 10.12.2009. 21:42 #168780

broj poruka: 719

A je li neko najavio te promjene u ponedeljak...Nisam u toku...

This is usually part when people start screaming

:: Ako mozete da obrisete Test Forum rubriku posto bas nicemu ne sluzi osim za spamovanje :), samo za nabijanje postova, ko ima da pita neka pita u svastari ili kafeu nesto u vezi foruma :). Ocekujemo promene od tog sledeceg famoznog ponedeljka :)
::
:: Pozdrav!
skar Re: A koji je razlog 10.12.2009. 21:45 #168783

broj poruka: 3992
pa stvarno nemam pojma,neki se tripuju da ce biti baje ako imaju vise postova
ja sam oko 3god na forumu pa imam mali zamotuljak,i ne brinem se...
kaffe da se baci medju najnovije teme,jer su to teme za opustanje,laganica

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: ... nabijanja postova
gile23 ... 10.12.2009. 21:46 #168784

A zasto nabijanje postova pa evo zasto, jel sad fora da neki dugogodisnji clan tipa bax ima postova kao neko ko je dosao pre mesec dana i samo lupao postove u toj dole temi. Samo pogledaj da li ima odgovora i koliko ima pregleda, nema nijedna konstruktivna tema kao u svastari ili pcberza caffe. Zeljko Arnautovic u temi post your photo je najavio promene za ovaj ponedeljak sto sad dolazi :).

Pozdrav!
misa test forum 10.12.2009. 21:47 #168785

status: admin
broj poruka: 876

treba da postoji ali mislim da tu ne bi trebalo da se računaju postovi s obzirom da je to samo test. Videću sa Željkom da promeni tu malu sitnicu.
gile23 Re: test forum 10.12.2009. 21:52 #168789

Odlican predlog, cak mnogo bolji od mog :), inace ona slika sa Kicicem ti je odlicna :) I da sad videh bug idi u forum i pogledaj pcberza caffe i ispod datuma pise da je misa postovao zadnji odgovor u temi a kada udjes u caffe videces da nisi ti taj :). @Skar ja samo godinu i 2-3 meseca :).

Pozdrav!

:: treba da postoji ali mislim da tu ne bi trebalo da se računaju postovi s obzirom da je to samo test. Videću sa Željkom da promeni tu malu sitnicu.
Scyter Re: 10.12.2009. 21:56 #168790

broj poruka: 8138
Ae da vidimo te promene u ponedeljak.Ja ih jedva cekam.

The Way It`s Meant To Be Played

H-nitro hi 10.12.2009. 22:23 #168808

broj poruka: 1973
e da hoce nesto promeniti u stvari samo jednu stvar nek promene i buce super a to je kad se jednom ulogujes da se vise nikad samo ne izloguje dok ti ne kliknes

Dont drink and drive take joint and fly

Zmajko Re: Re: 10.12.2009. 23:35 #168828

broj poruka: 1228
E od svih bas ti to da napises...
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=19917&forid=29&katid=7
Izvini neprimetni spameru XD

:: Ae da vidimo te promene u ponedeljak.Ja ih jedva cekam
:: The Way It`s Meant To Be Played ATi
gile23 Re: Re: Re: 10.12.2009. 23:46 #168832

Mene mrzelo preko PCB da mu na to naglasavam pa sam to odradio preko MSN iako je off :). Ja slucajno videh njega da je zadnji postovao pa da vidim sta se desava kad ono,... Odmah sam otvorio ovu temu sa ciljem da se to suzbije :). A nisi mene isprozivao kao spamera :).

Pozdrav!

:: E od svih bas ti to da napises..
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=19917&forid=29&katid=
:: Izvini neprimetni spameru X
:: :: Ae da vidimo te promene u ponedeljak.Ja ih jedva cekam
:: ::
:: :: The Way It`s Meant To Be Played ATi
Erestun Re: Re: test forum 10.12.2009. 23:55 #168834

broj poruka: 1797
Gile ti si poznat kao najveci spamer ovog foruma. Dzaba ti tih `ne nabudzenih` 4390 postova.
Sav si mi moralan u pm.

:: @Skar ja samo godinu i 2-3 meseca :)
:: Pozdrav
Erestun re 10.12.2009. 23:57 #168837

broj poruka: 1797
Na konto H-Nitro-a, ne samo da se sam ne izloguje, nego da pamti user-a, kako ne bih svaki put morao da kliknem na Prijavi se. Svaki sajt, forum to ima.

gile23 ... 11.12.2009. 00:02 #168839

Samo jedna tema ima u kojoj sam imao ovako 5-10 postova za redom i to radi fore, ne iz nekog mog hira. Bole mene uvo da li ce neko da ima 5k ili 10k postova, ali nije realno da neki jaci clan foruma (Sky Fire, bax) postuje dnevno 10 konstruktivnih postova, a tamo u test forumu neko nabaci tih 10 postova bezveze a to niko ne primeti da obrise. Nadam se da shvatas poentu.

Pozdrav!
misa Re: ... 11.12.2009. 00:20 #168848

Zaboravih da dodam.
Primena novog pravila za Test forum biće retroaktivna, što u prevodu znači da će se svi postovi umanjiti za broj istih unetih u pomenutoj rubrici.

:: Samo jedna tema ima u kojoj sam imao ovako 5-10 postova za redom i to radi fore, ne iz nekog mog hira. Bole mene uvo da li ce neko da ima 5k ili 10k postova, ali nije realno da neki jaci clan foruma (Sky Fire, bax) postuje dnevno 10 konstruktivnih postova, a tamo u test forumu neko nabaci tih 10 postova bezveze a to niko ne primeti da obrise. Nadam se da shvatas poentu
:: Pozdrav!
MaliAbner Re: Re: ... 11.12.2009. 00:23 #168850

broj poruka: 7769
Znaci neki haker se uloguje kao Bax2003 i ubije mu 3000 ko od shale...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Zaboravih da dodam
:: Primena novog pravila za Test forum biće retroaktivna, što u prevodu znači da će se svi postovi umanjiti za broj istih unetih u pomenutoj rubrici.
:: :: Samo jedna tema ima u kojoj sam imao ovako 5-10 postova za redom i to radi fore, ne iz nekog mog hira. Bole mene uvo da li ce neko da ima 5k ili 10k postova, ali nije realno da neki jaci clan foruma (Sky Fire, bax) postuje dnevno 10 konstruktivnih postova, a tamo u test forumu neko nabaci tih 10 postova bezveze a to niko ne primeti da obrise. Nadam se da shvatas poentu
:: :: Pozdrav!
OCz re 11.12.2009. 00:23 #168851

broj poruka: 2900
@Misa

Naravno, trebali bi da iskljucite post count u celom podforum Svastara i PC Berza Caffe sobi.

Jbt, ne umem da quote-ujem ovde ..
misa ??? 11.12.2009. 01:07 #168867

Neki haker prvo nabaci bax-u 3000 pisanjem u test rubrici pa mu mi ubijemo 3000 ko od šale i dođe na staro (pre hakera)

:: Znaci neki haker se uloguje kao Bax2003 i ubije mu 3000 ko od shale..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Zaboravih da dodam
:: :: Primena novog pravila za Test forum biće retroaktivna, što u prevodu znači da će se svi postovi umanjiti za broj istih unetih u pomenutoj rubrici.
:: :: :: Samo jedna tema ima u kojoj sam imao ovako 5-10 postova za redom i to radi fore, ne iz nekog mog hira. Bole mene uvo da li ce neko da ima 5k ili 10k postova, ali nije realno da neki jaci clan foruma (Sky Fire, bax) postuje dnevno 10 konstruktivnih postova, a tamo u test forumu neko nabaci tih 10 postova bezveze a to niko ne primeti da obrise. Nadam se da shvatas poentu
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
Equinoxe Re: Re: Re: ... 11.12.2009. 01:17 #168869

broj poruka: 12057

A bax bi se jadan okačio o genex od muke.

:: :: Primena novog pravila za Test forum biće retroaktivna, što u prevodu znači da će se svi postovi umanjiti za broj istih unetih u pomenutoj rubrici.
:: :: :: Samo jedna tema ima u kojoj sam imao ovako 5-10 postova za redom i to radi fore, ne iz nekog mog hira. Bole mene uvo da li ce neko da ima 5k ili 10k postova, ali nije realno da neki jaci clan foruma (Sky Fire, bax) postuje dnevno 10 konstruktivnih postova, a tamo u test forumu neko nabaci tih 10 postova bezveze a to niko ne primeti da obrise. Nadam se da shvatas poentu
zeljkoa Re: test forum 11.12.2009. 03:35 #168890

broj poruka: 713
:: treba da postoji ali mislim da tu ne bi trebalo da se računaju postovi s obzirom da je to samo test. Videću sa Željkom da promeni tu malu sitnicu

OK, ispraviću to !!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Re: Re: ... 11.12.2009. 05:09 #168897

broj poruka: 9459
Bilo bi dobro da Bax2003 malo testira,inace ode na 10K:))

P.S.Cuti,samo ga mame da mu skinu koji post,posto counter mozda ne broji vise od 9999,pa da se neobrukaju i zablokira PCB,te posle hard restarta odosmo svi u majcinu,tj na nulicu:))

(c) 1982 Sinclair research Ltd

Scyter Re: 11.12.2009. 08:08 #168901

broj poruka: 8138
@Zmajko:
Rekoh ja da to neprimetno radim.

Gile23:
Daj bre molim te,pa tvoji su postovi svi spam do spama pa sta sad...

Nek admini skinu mojih 10 postova i gotova prica.Jaka stvar,nabio sam 10 postova,uf,sad admini treba da me lese zbog toga.A sta da kazemo za Zmajka...

The Way It`s Meant To Be Played
Mixx Re: Re: Re: Re: ... 11.12.2009. 09:03 #168906

broj poruka: 2931
AAAAAAAAAA!!!!!!! bax ce izazvati 10K bug!!! pada PCB, a mozda ce i smak sveta da bude!!!!!
@PCB
stvarno je sramota da genericki forumi koji se bave pecanjem, kozmetikom i neznam cime sve vec budu bolje tehnicki reseni i bolje izgledaju od foruma specijalizovanog za IT

:: Bilo bi dobro da Bax2003 malo testira,inace ode na 10K:)
:: P.S.Cuti,samo ga mame da mu skinu koji post,posto counter mozda ne broji vise od 9999,pa da se neobrukaju i zablokira PCB,te posle hard restarta odosmo svi u majcinu,tj na nulicu:)
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Znaci neki haker se uloguje kao Bax2003 i ubije mu 3000 ko od shale..
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!

:: :: :: Zaboravih da dodam
:: :: :: Primena novog pravila za Test forum biće retroaktivna, što u prevodu znači da će se svi postovi umanjiti za broj istih unetih u pomenutoj rubrici.
:: :: :: :: Samo jedna tema ima u kojoj sam imao ovako 5-10 postova za redom i to radi fore, ne iz nekog mog hira. Bole mene uvo da li ce neko da ima 5k ili 10k postova, ali nije realno da neki jaci clan foruma (Sky Fire, bax) postuje dnevno 10 konstruktivnih postova, a tamo u test forumu neko nabaci tih 10 postova bezveze a to niko ne primeti da obrise. Nadam se da shvatas poentu
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pozdrav!
MaliAbner Re: Re: 11.12.2009. 14:13 #168968

broj poruka: 7769
@Mixx
Odgovr na postavljeno pitanje:
Mozemo reci samo jedno LEGENDA !!!

@Bax2003
Nema uvrede samo mala shala.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: A sta da kazemo za Zmajka...
:: The Way It`s Meant To Be Played
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs