... juče između 12:00 i 13:30 onda je to očekivano jer su se radila unapređenja na serveru. Unapređenja servera bilo je i prethodnih par dana u kratkim periodima. Inače, što se tiče servera, sve funkcioniše i pc berza radi odlično, barem meni
Kada vec citaju Admini, oni PDF-ovi sto ste ih stavili dole na download uvek mi se izbaguju i retko kad mogu da ih vidim, browser FF, pre bio za PDF Adobe Reader, sada je Acrobat :).
To je neki problem kod tebe. Probaj na određeni katalog, desni taster miša, pa Save Link As i snimi katalog na hard, pa probaj.
:: Kada vec citaju Admini, oni PDF-ovi sto ste ih stavili dole na download uvek mi se izbaguju i retko kad mogu da ih vidim, browser FF, pre bio za PDF Adobe Reader, sada je Acrobat :) :: :: Pozdrav!
:: U zadnjih par dana,u nekim trenucima,skoro je nemoguce pristupiti PC Berzi.Sta se desava?Da li sredjujete forum ili stavljate jos reklama? :: :: Sad je ok,ali pre 5 min. je jedva moglo da se pristupi :: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Do teb :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: Intel i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1TB :: SLI 2xASUS 8800GT TOP :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: :: :: U zadnjih par dana,u nekim trenucima,skoro je nemoguce pristupiti PC Berzi.Sta se desava?Da li sredjujete forum ili stavljate jos reklama? :: :: :: :: Sad je ok,ali pre 5 min. je jedva moglo da se pristupi :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Do mene sigurno nije problem,jer mi se ostali sajtovi bez problema otvaraju.Sad je sve u redu sa PC Berzom.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Do teb :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: Intel i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1TB :: SLI 2xASUS 8800GT TOP :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: :: :: U zadnjih par dana,u nekim trenucima,skoro je nemoguce pristupiti PC Berzi.Sta se desava?Da li sredjujete forum ili stavljate jos reklama? :: :: :: :: Sad je ok,ali pre 5 min. je jedva moglo da se pristupi :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Ma da, uvek je do mene. Bio sam u pravu, ipak je postavljena nova reklama.
:: To se kod tebe komp istripovao :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Opet se pojavljuje problem sa brzinom sajta. Mora da stavljate još novih reklama :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Nije do tebe i meni jako sporo otvara ,kao da sam na dial up.... jel si na sezamu mozda ?
:: Ma da, uvek je do mene. Bio sam u pravu, ipak je postavljena nova reklama :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: To se kod tebe komp istripovao :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Opet se pojavljuje problem sa brzinom sajta. Mora da stavljate još novih reklama :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Nije do tebe i meni jako sporo otvara ,kao da sam na dial up.... jel si na sezamu mozda :: :: :: :: Ma da, uvek je do mene. Bio sam u pravu, ipak je postavljena nova reklama :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: To se kod tebe komp istripovao :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Opet se pojavljuje problem sa brzinom sajta. Mora da stavljate još novih reklama :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
- Udji u opciju `Moji podaci`. - Napisi svoj potpis po zelji. - Klikni na `Sacuvaj`. - Ponovo udji u `Moji podaci`. - Desnim klikom na prazno - izaberi opciju `Reloaded`. - Udji u neku skoru temu gde si ostavio neki post. - Takodje i tu uradi desni klik - `Reloaded`.
Ovakva procedura radi 100%, provereno.
:: Zna li neko da mi objasni zasto ne mogu da izmenim svoj potpis ovde? Koristim Chrome :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: ::
Reloaded? Mislis na reload u pop up meniju? Tj desnom kliku? Hehe,il sam ja lud ili glup, tu ima samo reload..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor
:: Ovakva je procedura stavljanja/menjanja potpisa :: :: - Udji u opciju `Moji podaci` :: - Napisi svoj potpis po zelji :: - Klikni na `Sacuvaj` :: - Ponovo udji u `Moji podaci` :: - Desnim klikom na prazno - izaberi opciju `Reloaded` :: - Udji u neku skoru temu gde si ostavio neki post :: - Takodje i tu uradi desni klik - `Reloaded` :: :: Ovakva procedura radi 100%, provereno :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Zna li neko da mi objasni zasto ne mogu da izmenim svoj potpis ovde? Koristim Chrome :: :: :: :: Pozdrav. :: :: :: :: Thermaltake Bach Vx :: :: PSU Chieftec 550W :: :: ASUS P7P55D :: :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: :: Thermaltake Max Orb :: :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: :: :: ::
Greska, sorry, mislio sam na Reload, kakav Reloaded.
@TheBear: Sad je ok, ali sinoc se jako sporo ucitavao sajt.
:: Reloaded? Mislis na reload u pop up meniju? Tj desnom kliku? Hehe,il sam ja lud ili glup, tu ima samo reload. :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: :: :: Ovakva je procedura stavljanja/menjanja potpisa :: :: :: :: - Udji u opciju `Moji podaci` :: :: - Napisi svoj potpis po zelji :: :: - Klikni na `Sacuvaj` :: :: - Ponovo udji u `Moji podaci` :: :: - Desnim klikom na prazno - izaberi opciju `Reloaded` :: :: - Udji u neku skoru temu gde si ostavio neki post :: :: - Takodje i tu uradi desni klik - `Reloaded` :: :: :: :: Ovakva procedura radi 100%, provereno :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Zna li neko da mi objasni zasto ne mogu da izmenim svoj potpis ovde? Koristim Chrome :: :: :: :: :: :: Pozdrav. :: :: :: :: :: :: Thermaltake Bach Vx :: :: :: PSU Chieftec 550W :: :: :: ASUS P7P55D :: :: :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: :: :: Thermaltake Max Orb :: :: :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: :: :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: :: :: :: :: ::
:: Greska, sorry, mislio sam na Reload, kakav Reloaded :: :: @TheBear :: Sad je ok, ali sinoc se jako sporo ucitavao sajt :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Reloaded? Mislis na reload u pop up meniju? Tj desnom kliku? Hehe,il sam ja lud ili glup, tu ima samo reload. :: :: :: :: Pozdrav. :: :: :: :: Thermaltake Bach Vx :: :: PSU Chieftec 550W :: :: ASUS P7P55D :: :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: :: Thermaltake Max Orb :: :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: :: :: :: :: Ovakva je procedura stavljanja/menjanja potpisa :: :: :: :: :: :: - Udji u opciju `Moji podaci` :: :: :: - Napisi svoj potpis po zelji :: :: :: - Klikni na `Sacuvaj` :: :: :: - Ponovo udji u `Moji podaci` :: :: :: - Desnim klikom na prazno - izaberi opciju `Reloaded` :: :: :: - Udji u neku skoru temu gde si ostavio neki post :: :: :: - Takodje i tu uradi desni klik - `Reloaded` :: :: :: :: :: :: Ovakva procedura radi 100%, provereno :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: Zna li neko da mi objasni zasto ne mogu da izmenim svoj potpis ovde? Koristim Chrome :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. :: :: :: :: :: :: :: :: Thermaltake Bach Vx :: :: :: :: PSU Chieftec 550W :: :: :: :: ASUS P7P55D :: :: :: :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: :: :: :: Thermaltake Max Orb :: :: :: :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: :: :: :: Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapo :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.