Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Admin - dve stvari smetaju... saglasni ili ne?
STRANA 1 OD 1
strela75 Admin - dve stvari smetaju... saglasni ili ne? 21.11.2009. 21:59 T22117

status: user
broj poruka: 1589
1. Malopre kucam odgovor coveku na temu i kad kliknem send, baci me na stranu gde kaze da moram biti prijavljen da bi poslao odgovor. Sto je najgore, da bih mu odgovorio, prvo sam trazio garantni list da vidim tip proizvoda, pa trazio po netu informacije o istom i na kraju kucao tekst u poruku. Nisam slepi kucac, ali nisam ni bas pocetnik. I skupilo se tu nekoliko pasusa teksta, koji je bespovratno izgubljen onog trenutka kad sam stisnuo send.

@Admin - moze li da se ubaci kad se desi tako nesto, da kad se klikne `back`, da vrati stranu sa kucanim tekstom

2. Koji je time-limit za:
a) biti prijavljen (nesto u malom mozgu imam da je 60 minuta) na forumu
b) otkucati odgovor (nesto u malom mozgu imam da je 15 minuta)

Da li to moze malo da se pojaca/promeni?

Unapred hvala na razmatranju.

Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 21.11.2009. 22:03 #160788

broj poruka: 12057

I da dodam: bilo bi dobro da u slučaju: `Niste se ulogovali`, dobijemo u istoj poruci polja za log-in i posle potvrde budemo vraćani na stranu gde smo bilo i šta smo kucali a ne home.

gile23 ... 21.11.2009. 22:04 #160789

broj poruka: 9121
Uvek kopiraj taj dugacak tekst, meni se samo jednom dogodilo da me izbaci na pocetnu stranu (i to kada sam igrao neku igru i u pauzi pisao) i od tada uvek kopiram tekst.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 21.11.2009. 22:05 #160793

Naravno, ali to nije rešenje.

:: Uvek kopiraj taj dugacak tekst, meni se samo jednom dogodilo da me izbaci na pocetnu stranu (i to kada sam igrao neku igru i u pauzi pisao) i od tada uvek kopiram tekst
::
:: Pozdrav!
Scyter Re: 21.11.2009. 22:05 #160794

broj poruka: 8138
Koliko samo promena treba uraditi...Ali,ocigledno je da nema jos ni P od promena.

The Way It`s Meant To Be Played

strela75 To bax 21.11.2009. 22:10 #160799

to sam predlozio kad je bila tema nesto tipa `...promene na forumu...`

obavezno da mozes tada da se ulogujes i zavrsis posao, ako ne moze vracanje na prethodnu stranu => copy teksta => logovanje =>TRAZENJE PORUKE NA KOJU SE ODGOVARA => reply => paste => i na kraju famozno SEND.

Ovo sa trazenjem poruke je isto iritantno. Citas neku temu na forumu i hoces da odgovoris. Ulogujes se i pocnes pretragu foruma od pocetka, da bi odgovorio. Da li to moze da se automatizuje, kad se na nekom mestu ulogujes, da od og mesta nastavljas rad ulogovan?

@gile23
kopirao sam X puta do sada, ali eto sad mi se cinilo da nije tako mnogo vremena proslo, a zurio sam (i nisam posteno razmislio o tome kad sam poceo kucanje teksta).

Pozdrav.
mkukic ... 21.11.2009. 22:13 #160801

broj poruka: 2591
Bas zna da iznervira taj problem! Vidim temu, otvorim je, napisem odgovor (koji nekad zna da bude i duzi), stisnem `Prosledi` i cvrc... Niste ulogovani... Back na brzaka (jer vec imam osecaj da sve moram ponovo da kucam)... Text box prazan... Vrlo iritirajuce!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

zeljkoa da ... 21.11.2009. 22:13 #160802

status: admin
broj poruka: 713
Ovo što ste naveli je baš potrebno i saglasan sam sa tim. Kompletan login sistem je malo zastareo i potrudićemo se da to rešimo.

Prihvatam primedbe, na poboljšanju foruma već radim - prvi rezultati savakako pre kraja tekuće godine, a neki i pre kraja tekućeg meseca.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
https://www.pcberza.rs - https://www.bginfo.rs - https://www.kginfo.rs - https://www.nsinfo.rs - https://www.nisinfo.rs

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 To Zeljko... 21.11.2009. 22:20 #160806

sve za sto bolji forum.

(i u programiranju nisam neki znalac, ti najbolje znas koliko za sta treba vremena, pa napravite termin-plan i jednu po jednu stavku skidajte sa liste)

Pozdrav.
Equinoxe Re: 21.11.2009. 22:26 #160811

@strela75
Izvinjavam se kolega.

@zeljkoa
To milicijo moja!
gile23 ... 21.11.2009. 22:31 #160813

broj poruka: 9121
Za rodjendan PC berze ubaci ta poboljsanja 1. decembar moze.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 @bax 21.11.2009. 22:34 #160816

maschine-man iliti masinac?

Pozdrav.
Stripy yeeee 21.11.2009. 22:39 #160821

broj poruka: 4163
aplause for admin

Shit happens

Equinoxe Re: @bax 21.11.2009. 22:43 #160823

Rado bih ti odgovorio al te ne razumem ?

:: maschine-man iliti masinac
::
:: Pozdrav.
strela75 Ja se prebacio... 21.11.2009. 22:51 #160827

Ucinilo mi se da te je mozda izraz termin-plan naveo da pomislis na iste studije...

Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs