Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
PC Berza Forum
STRANA 1 OD 1
Saske PC Berza Forum 02.11.2009. 17:31 T21491

status: user
broj poruka: 1117
danas sam baš instalirao jedan besplatan forum endžin, phpBB, koji je tako bolesno dobar, ima brdo opcija, brdo mogućnosti, podršk za juzer levele, gomile besplatnih tema, podršku za gomilu jezika i sad nikako ne mogu da skapiram zašto Miša i Željko jednostavno ne instaliraju neki od tih free endžina kad već ne mogu da unapređuju forum nego samo tako odlažu i odlažu...

Overclocking is the way of life!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: PC Berza Forum 02.11.2009. 17:51 #154465

broj poruka: 3992
mozda vole da bidnu originalni:))))

`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`

:: danas sam baš instalirao jedan besplatan forum endžin, phpBB, koji je tako bolesno dobar, ima brdo opcija, brdo mogućnosti, podršk za juzer levele, gomile besplatnih tema, podršku za gomilu jezika i sad nikako ne mogu da skapiram zašto Miša i Željko jednostavno ne instaliraju neki od tih free endžina kad već ne mogu da unapređuju forum nego samo tako odlažu i odlažu..
::
:: Overclocking is the way of life!!!
misa Re: PC Berza Forum 02.11.2009. 17:56 #154467

status: admin
broj poruka: 876
Po meni mnogo bolji je Simple Machines Forum. Kada smo počeli sa radom nije bio veliki izbog gotovih skripti već se sve moralo programirati. Tako je nastao i forum. Naravno, može se uzeti template foruma, može se uzeti i template celog sajta ali za nas forum koji mi pravimo ima posebnu srž a, takođe, siguran sam da bi se izgubilo na atmosferi sa nekim besplatnim forumima. Naravno, treba da se upgrade-uje na novu veziju ali kao što Vam je Željko i obećao, to će biti uskoro.

:: danas sam baš instalirao jedan besplatan forum endžin, phpBB, koji je tako bolesno dobar, ima brdo opcija, brdo mogućnosti, podršk za juzer levele, gomile besplatnih tema, podršku za gomilu jezika i sad nikako ne mogu da skapiram zašto Miša i Željko jednostavno ne instaliraju neki od tih free endžina kad već ne mogu da unapređuju forum nego samo tako odlažu i odlažu..
:: Overclocking is the way of life!!!
aco Re: Re: PC Berza Forum 02.11.2009. 17:57 #154468

broj poruka: 2788
ja ocekujem promene najkasnije do nove godine

:: Po meni mnogo bolji je Simple Machines Forum. Kada smo počeli sa radom nije bio veliki izbog gotovih skripti već se sve moralo programirati. Tako je nastao i forum. Naravno, može se uzeti template foruma, može se uzeti i template celog sajta ali za nas forum koji mi pravimo ima posebnu srž a, takođe, siguran sam da bi se izgubilo na atmosferi sa nekim besplatnim forumima. Naravno, treba da se upgrade-uje na novu veziju ali kao što Vam je Željko i obećao, to će biti uskoro
:: :: danas sam baš instalirao jedan besplatan forum endžin, phpBB, koji je tako bolesno dobar, ima brdo opcija, brdo mogućnosti, podršk za juzer levele, gomile besplatnih tema, podršku za gomilu jezika i sad nikako ne mogu da skapiram zašto Miša i Željko jednostavno ne instaliraju neki od tih free endžina kad već ne mogu da unapređuju forum nego samo tako odlažu i odlažu..
:: ::
:: :: Overclocking is the way of life!!!
Scyter Re: 02.11.2009. 17:58 #154470

broj poruka: 8138
Drzimo Zeljka za rec.

The Way It`s Meant To Be Played

philaemos ... 02.11.2009. 18:02 #154471

broj poruka: 2743
Mislim da su jos davno dali odgovor bas na to pitanje, zasto koriste ovu njihovu verziju, a ne neko besplatno resenje.

Jos pre vise od 2 godine dok sam igrao WoW, moja gilda iz WoW-a je imala svoj sajt i forum, i to nam je hostovao neki lik iz Amerika besplatno, njegov forum je takodje bio neko free resenje sa neta (ja sam cak imao status moderatora kao uvazeni clan gilde ), to besplatno resenje je imalo mnogo vise opcija i bolji izgled nego PCB Forum.

Ali nije ni ovo lose, malo je monotono, ali sluzi.

EDIT: pretece me admin...

Demon to some. Angel to others.

Saske Re: Re: PC Berza Forum 02.11.2009. 18:04 #154472

broj poruka: 1117
ne vidim kako bi se izgubilo na atmosferi, kad je moguće uraditi forum da izgleda potpuno isto kao ovaj sa malo CSS-a...ustvari ne vidim kako bi bilo šta izgubili...samo bi korisnici dobili sve one opcije za koje kukaju i mole poslednjih godinu dana...a možda i duže...

Overclocking is the way of life!!!

:: Po meni mnogo bolji je Simple Machines Forum. Kada smo počeli sa radom nije bio veliki izbog gotovih skripti već se sve moralo programirati. Tako je nastao i forum. Naravno, može se uzeti template foruma, može se uzeti i template celog sajta ali za nas forum koji mi pravimo ima posebnu srž a, takođe, siguran sam da bi se izgubilo na atmosferi sa nekim besplatnim forumima. Naravno, treba da se upgrade-uje na novu veziju ali kao što Vam je Željko i obećao, to će biti uskoro
milanml Saske hvala za ideju! 02.11.2009. 18:23 #154475

broj poruka: 158

Proveri mail ili se vrati na moj post od juce za hladjenje HDD-a.

Hvala ti budi pozdravljen
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs