@admini: Mislim da je stvarno besmisleno da nas na ovakav nacin ignorisete.Vise puta smo Vas bukvalno molili da uredite forum,jer je cista propast,ali vi ni da mrdente.Sto je najgore,obecavate da ce biti bolje,a u stvari samo trujete narod.Jel vam je tesko da uradite sledece:
1.Moderatori 2.Novi smajlici 3.Direktan ulazak u link (jednim klikom) 4.Opcija `Moja konfiguracija` (mogla bi da bude ispod avatara) 5.Malo uredjeniji forum...
Verovatno sam zaboravio jos puno toga,neka kolege dodaju jos nesto.Ako ovo ne mozete da uradite,onda cao i dovidjenja od mene.Mislim,ne mogu da verujem da ne mozete da izdvojite jedno popodne za ovaj rad.
Evo,jos jednom cu da ponovim pitanje u ime svih nas:Da li mozemo da ocekujemo promene ili ne?
6. Nove grupe na forumu(npr folder sa temamo o filmovima serijama i muzici i tako to)
za pocetak to bi bilo to ali kao sto eseses kaze MISLIM NE MOGU DA VERUJEM DA JEDNO POPODNE NE MOZETE DA IZDVOJITE ZA OVAJ POSO
:: @admini :: Mislim da je stvarno besmisleno da nas na ovakav nacin ignorisete.Vise puta smo Vas bukvalno molili da uredite forum,jer je cista propast,ali vi ni da mrdente.Sto je najgore,obecavate da ce biti bolje,a u stvari samo trujete narod.Jel vam je tesko da uradite sledece :: :: 1.Moderator :: 2.Novi smajlic :: 3.Direktan ulazak u link (jednim klikom :: 4.Opcija `Moja konfiguracija` (mogla bi da bude ispod avatara :: 5.Malo uredjeniji forum.. :: :: Verovatno sam zaboravio jos puno toga,neka kolege dodaju jos nesto.Ako ovo ne mozete da uradite,onda cao i dovidjenja od mene.Mislim,ne mogu da verujem da ne mozete da izdvojite jedno popodne za ovaj rad :: :: Evo,jos jednom cu da ponovim pitanje u ime svih nas:Da li mozemo da ocekujemo promene ili ne :: :: The Way It`s Meant To Be Played
*Do promena nece doci *Prioritet je sajt i egzistencija. *Forum je sporedna karika koja i sluzi kao jedan vid zabave i druzenja ljudi izmedju sebe. *Forum nije nikad ni bio niti je osmisljen kao ozbiljan IT forum tipa benchmark.rs *Svaki trud ce u startu biti ignorisan *Svaki pokusaj je gubljenje vremena
Zakljucak:
Prihvati ono sto ti je ponudjeno ili okreni ledja.Optimizam nam nista nije doneo a trud i volja i zelja po najmanje.
:: :: Jedan konkretan odgovor bi zaista bio na mestu :: :: Dakle, ne videćemo, možda ćemo, trte, mrte. Da, ne, najkasnije kada :: :: Ajde Željko krajnje je vreme :: ::
U pravu si za sve,ali reci mi razlog,sto forum ne bi bio bolji?Njih nista ne kosta da ga srede. Ja sam i dalje uporan,i sve dok ne bude poboljsanja,trudicu se da ih nagovorim.Smaracu ih do poslednjeg trenutka,a to je ban.
The Way It`s Meant To Be Played
:: *Do promena nece doc :: *Prioritet je sajt i egzistencija :: *Forum je sporedna karika koja i sluzi kao jedan vid zabave i druzenja ljudi izmedju sebe :: *Forum nije nikad ni bio niti je osmisljen kao ozbiljan IT forum tipa benchmark.r :: *Svaki trud ce u startu biti ignorisa :: *Svaki pokusaj je gubljenje vremen :: :: Zakljucak :: :: Prihvati ono sto ti je ponudjeno ili okreni ledja.Optimizam nam nista nije doneo a trud i volja i zelja po najmanje :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Au lebac ti poljubim.Bax ti tuces preko 9k a taman sam mislio da te stignem dok si bio u toj kratkoj penziji,mislio sam da imas manje.Hahahahaha.Opet sam spao na kraljevstvo a tako je bilo lepo vladati u carevini
Ma lud sam da dozvolim da me stigneš......bio sam sav u groznici od straha zadnjih dana misleći o tome...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH..................
:: Au lebac ti poljubim.Bax ti tuces preko 9k a taman sam mislio da te stignem dok si bio u toj kratkoj penziji,mislio sam da imas manje.Hahahahaha.Opet sam spao na kraljevstvo a tako je bilo lepo vladati u carevini :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
ja ne znam kad sam zadji put pogledao nesto druga na pcberzi sem oglasa i foruma...dajte nama administratora da sredimo forum ako vi necete nadam se da ima ko ce to da uradi na forumu tj ko se razume u to
Pametna ideja.Dajte mu tu opciju na neko vreme da sredi forum i to je to.Mislim da to treba Bax da uradi,jer je on dizajner po struci,ako se ne varam?Mogao bi jos neko da mu pomogne,naravno,ko se razume.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ja ne znam kad sam zadji put pogledao nesto druga na pcberzi sem oglasa i foruma...dajte nama administratora da sredimo forum ako vi necete nadam se da ima ko ce to da uradi na forumu tj ko se razume u t :: :: ::
Znao sam.Sta cu,predajem ponosno krunu i pozdravljam Cara baxa.Moja vladavina je prosla.Sad mogu opet i ja u penziju na duzi period ali cek da vam pre toga bacim ovaj 5870 test.Hahahaha.
Green Green Grass Of Home
:: :: Ma lud sam da dozvolim da me stigneš......bio sam sav u groznici od straha zadnjih dana misleći o tome.. :: :: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH................. :: :: :: Au lebac ti poljubim.Bax ti tuces preko 9k a taman sam mislio da te stignem dok si bio u toj kratkoj penziji,mislio sam da imas manje.Hahahahaha.Opet sam spao na kraljevstvo a tako je bilo lepo vladati u carevini :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Imaš opasan smisao za humor, sa dozama cinizma i sarkazma,.....,ajde, pa dosta sam ti vremena dao.
:: Znao sam.Sta cu,predajem ponosno krunu i pozdravljam Cara baxa.Moja vladavina je prosla.Sad mogu opet i ja u penziju na duzi period ali cek da vam pre toga bacim ovaj 5870 test.Hahahaha :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Ma lud sam da dozvolim da me stigneš......bio sam sav u groznici od straha zadnjih dana misleći o tome.. :: :: :: :: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH................. :: :: :: :: :: Au lebac ti poljubim.Bax ti tuces preko 9k a taman sam mislio da te stignem dok si bio u toj kratkoj penziji,mislio sam da imas manje.Hahahahaha.Opet sam spao na kraljevstvo a tako je bilo lepo vladati u carevini :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
alo bre ne mislis to stvarno??ko ce da nam radi testove?
:: Znao sam.Sta cu,predajem ponosno krunu i pozdravljam Cara baxa.Moja vladavina je prosla.Sad mogu opet i ja u penziju na duzi period ali cek da vam pre toga bacim ovaj 5870 test.Hahahaha :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Ma lud sam da dozvolim da me stigneš......bio sam sav u groznici od straha zadnjih dana misleći o tome.. :: :: :: :: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH................. :: :: :: :: :: Au lebac ti poljubim.Bax ti tuces preko 9k a taman sam mislio da te stignem dok si bio u toj kratkoj penziji,mislio sam da imas manje.Hahahahaha.Opet sam spao na kraljevstvo a tako je bilo lepo vladati u carevini :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Ej sad.Nemoj po onoj staroj teorija zavere is licne stuff-ove.Ajde posle vikenda.
Green Green Grass Of Home
:: :: Imaš opasan smisao za humor, sa dozama cinizma i sarkazma,.....,ajde, pa dosta sam ti vremena dao :: :: :: Znao sam.Sta cu,predajem ponosno krunu i pozdravljam Cara baxa.Moja vladavina je prosla.Sad mogu opet i ja u penziju na duzi period ali cek da vam pre toga bacim ovaj 5870 test.Hahahaha :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: Ma lud sam da dozvolim da me stigneš......bio sam sav u groznici od straha zadnjih dana misleći o tome.. :: :: :: :: :: :: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH................. :: :: :: :: :: :: :: Au lebac ti poljubim.Bax ti tuces preko 9k a taman sam mislio da te stignem dok si bio u toj kratkoj penziji,mislio sam da imas manje.Hahahahaha.Opet sam spao na kraljevstvo a tako je bilo lepo vladati u carevini :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.