Pocnete temu o HD5850 a zarvsite sa OS-om, to se na svekom forumu sankcionise. Forum je sustina stvari, zamislite kad neko trazi informacije o HD5850 i na kraju shvati da se tu radi o OS-u a ne o gvozdjuriji.
Ako ocete da se divanite o svemu i svacemu MSN, ICQ, Skype, itd...
Slazem se da je otislo malo vise off.Ali samo mi nemoj reci kako ti razumes i podrzavas rad admina,jer meni su totalno nejasni. Uzecu sebe za primer:banalan post(prepucavanje)bez teskih reci i BAN. A onda par postova u kojima sam tresao pakao,skidao sve svetce i NISTA.
KO JE PIO PIVO?U JEBOTE JA NEM DA PLATIM !
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pocnete temu o HD5850 a zarvsite sa OS-om, to se na svekom forumu sankcionise :: Forum je sustina stvari, zamislite kad neko trazi informacije o HD5850 i na kraju shvati da se tu radi o OS-u a ne o gvozdjuriji :: :: Ako ocete da se divanite o svemu i svacemu MSN, ICQ, Skype, itd.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.