lc power silent giant, a snagu izaberi sam ja imam vec nekoliko godina to napajanje od 550w u starom pc-ju, pa sam, posto sam bio zadovoljan njime (pogotovu sto je maltene necujno, jer ima veliki fan), uzeo isto i za novi pc prosle godine, mada kontam da sam trebao uzeti snaznije, mada na oba pc-ja radi savrseno, a na oba su oc i cpu i gpu
...za LC, za te pare stvarno extra... ja licno imam ovo drugo tj. LC Power Silent Giant LC6600GP2 V2.3. a gura mi AMD Phenom II X4 955 3.2GHz, 4Gb DDr3 1600Mhz, 640Gb WD Black, 2x DVD/RW i uskoro (kada izadje) Radeon 5850...
Mada u firmama kojima odrzavam PC-je sam ranije ugradjivao i pomenuto OCZ SX500W i ono je extra mada su 2 od jedno 10-ak koje sam ugradio pocela da ispustaju neke cudne zvuke pistanje i zamenjeni su u garanciji, dok je ovo LC zaista necujno. OCZ je malo skuplji od LC-a. Inace karaktiristike pomenutog LC-a su (dobio od zastupnika za LC od kojeg nabavljam komponente sada ne znam dal su 100% sigurne)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.