Imam tp-link wireless usb adapter i zanima me sledece.... Rekose mi da postoji programcic preko kog mogu da se nakacim na korisnike koji su zakljucani... Koji je to program?
Pazi sta radis i na koga se kacis, jer mozda bolje prodjes ako vozis po Beogradu vezanih ociju u po bela dana! Ljudi ne vole da im neko provaljije u zasticenu mrezu, i mogu biti prilicno revoltirani povodom toga!
TACNO!!! Ne znas na koga se kacis i sta je taj neko spreman da uradi...Ja poludim na takve stvari...
@maleevic-kad bi meni to uradio,nebi znao sta te je snaslo...odvalio bi ti racunar za sva vremena,upotrebio bi svaku trunku znanja koju imam da ti raz*ebem masinu,cesao bi se i gde svrbi i gde ne svrbi...Ne bi ti vise nikad palo na pamet da provaljujes tamo gde ne treba...
PS-ovo je samo moje misljenje generalno o kacenju na zakljucane korisnike nisam ga uputio direktno nikom
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Pazi sta radis i na koga se kacis, jer mozda bolje prodjes ako vozis po Beogradu vezanih ociju u po bela dana! Ljudi ne vole da im neko provaljije u zasticenu mrezu, i mogu biti prilicno revoltirani povodom toga :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.