Da naravno,mnogi imaju taj problem,ovo je jedno dveipohiljadeosamstoti put da neko to spomene...Samo ne znam zasto mislis da ces nesto postici otvaranjem teme...Ocigledno je da Nas voljeni sajt ima nekih problema,a sigurno ti to niko nece potvrditi...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Usporeno ulazim na sajt, da li jos neko ima taj problem :: :: Pozdrav ::
Btino da je Verat cenu zakupa servera podigao sa 9.440 na 17.700, a o brzini neki drugi put.
U narednih nekoliko dana selimo sajt u inostranstvo. Konačno - što bi neki rekli. Posle toga, sređujemo forum i uvodimo moderatore. Konačno - što bi neki rekli.
Ni manje ni više, nego skoro duplo.... Postajete gasterbajteri, nemo` da se uobrazite. Inače, najviše problema kod ulaska na sajt imam sa onim toboads.com Kada vidim to presedne mi...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Posle toga, sređujemo forum i uvodimo moderatore. Konačno - što bi neki rekli. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
E pa oce centrala da pogresi jednom ali ne sto puta
Sve cestitke na selidbi u inostranstvo, konacno su nasi uspeli da vas isteraju sa domaceg servera. Podrzavam tu politiku, dodjes kod nasih, oni te prvo primame cenama, onda krenu da ti gule kozu i konacno te nateraju da odes u inostrastvo i ti na kraju progledas Idealan recept za napredak
I kao sto rece pajsgudgud - Arbeit, arbeit, nur arbeit Pa cete da nas vozate u Mecki Bozani
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Meni je nesto bugovalo tad pa mi se cinilo da je do sajta, sad je sve ok :). @Zeljko hocete li prebaciti sve podatke i sve teme sa foruma odnosno sa .rs na .com.
Dakle, kada pretrazujem komponente uvek naletim na kolonu pod nazivom `naziv proizvoda kod prodavca` koja je po mom misljenju cista glupost. Svaki proizvod ima svoje ime i oznaku modela dodeljen od proizvodjaca tako da korisnike ne interesuje kako se taj proizvod vodi u fiskalnoj kasi prodavca. Krenem nesto da trazim, smorim se ko` zmaj i odem na itsvet gde nadjem to sto mi treba za 5 sekundi. Predlog je da pretraga bude organizovana po originalnim oznakama i da dozvolite da korisnici mogu da ostavljaju komentare o proizvodima.
vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako
::@Zeljko hocete li prebaciti sve podatke i sve teme sa foruma odnosno sa .rs na .com
A što bi menjali domen? Sve i dalje ostaje na .rs, samo menjamo server ( provajdera ). Da, prebacićemo sve teme i poruke sa foruma na novi server.
Login će na kratko biti blokiran dok se ne prebaci baza, ali ne očekujemo da to traje duže od nekoliko sati. Samo dok se pohvataju novi DNS serveri ...
Prethodnih dana je palo dosta teških reči između PC Berze i Verata, a sve kao posledica ove teme koju je postavio gile23, i to bez razloga, kako se na kraju ispostavilo jer je gile priznao da je problem bio do njega a ne do Veratovog servera.
Da spustimo loptu na zemlju i remiziramo:
Odlučili smo da ipak odustanemo od selidbe servera u inostaranstvo i da ostanemo na Veratovom iznajmljenom serveru. Sa njima je postignut korektan dogovor oko unapređenja servera i korektne cene, pa verujemo da će to od danas mnogo bolje funkcionisati. Takođe smo dobili još neke pogodnosti u pogledu tehničke podrške što je izuzetno važno, možda čak i presudno za ovakav sajt.
Ovom prilikom se javno izvinjavam Veratu zbog neprimerene izjave i prihvatam njihovo izvinjenje za probleme iz prethodnog perioda.
U narednih sat - dva, biće problema sa mail porukama jer Verat upravo radi na sređivanju mail servera pc berze sa kojim je bilo problema, pa molim za malo strpljenja.
Odmah krećemo sa unapređenjima foruma, a prve rezultate ćete videti već do jutra.
Ako ima nekih problema sa sajtom, bilo da su u pitanju brzina servera ili bilo šta drugo, slobodno napišite na forumu, ali prethodno budite sigurni da li je problem baš u našem serveru, a ne u Vašj vezi ka Internetu.
Pošto je forum slobodan, molim i ljude iz Verata da se uključe u raspravu kada primete da se neko žali na probleme sa serverom i da odreaguju pravovremeno kako ne bi smo trošili vreme na prazne priče.
Nema ovom forumu spasa......sad cena nije bitna ?!? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Prethodnih dana je palo dosta teških reči između PC Berze i Verata, a sve kao posledica ove teme koju je postavio gile23, i to bez razloga, kako se na kraju ispostavilo jer je gile priznao da je problem bio do njega a ne do Veratovog servera :: :: Da spustimo loptu na zemlju i remiziramo :: :: Odlučili smo da ipak odustanemo od selidbe servera u inostaranstvo i da ostanemo na Veratovom iznajmljenom serveru. Sa njima je postignut korektan dogovor oko unapređenja servera i korektne cene, pa verujemo da će to od danas mnogo bolje funkcionisati :: Takođe smo dobili još neke pogodnosti u pogledu tehničke podrške što je izuzetno važno, možda čak i presudno za ovakav sajt :: :: Ovom prilikom se javno izvinjavam Veratu zbog neprimerene izjave i prihvatam njihovo izvinjenje za probleme iz prethodnog perioda :: :: U narednih sat - dva, biće problema sa mail porukama jer Verat upravo radi na sređivanju mail servera pc berze sa kojim je bilo problema, pa molim za malo strpljenja :: :: Odmah krećemo sa unapređenjima foruma, a prve rezultate ćete videti već do jutra :: :: Ako ima nekih problema sa sajtom, bilo da su u pitanju brzina servera ili bilo šta drugo, slobodno napišite na forumu, api prethodno budite sigurni da li je problem baš u našem serveru, a ne u Vašj vezi ka Internetu :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Tada ja rekoh hajde malo na berzu, kad ono cekam 20 sekundi da mi ucita stranicu ? i sinoc nesto malo me je zezalo, ali danas je sve ok, ali posto vidim da niko nema problem onda je sve u redu do vas :). @zeljko sledeci put ne moras da se istrcavas na samo jednog coveka da bude problem do sajta, nego ako se pojavi 5+ ljudi :).
Nego sto je sinoc i jutros bio forum off, taman pomislih da idu poboljsanja ali ono nista :), najavite kada ce to biti bas me zanima novi izgled :). @dookey hehh :).
Da,i mene zivo interesuje zasto je forum bio off...Bas sam se ponadao nekim promjenam kao i gile ali NARAVNO jos uvijek nista...
Independence is a state of mind
:: Nego sto je sinoc i jutros bio forum off, taman pomislih da idu poboljsanja ali ono nista :), najavite kada ce to biti bas me zanima novi izgled :). @dookey hehh :) :: :: Pozdrav :: :: ::
Nije bio forum off, već ceo sajt, i to čitavu noć, na žalost. Desio se jedan glup problem koji je bilo izuzetno teško identifikovati. Sada je to rešeno, nadamo se za sva vremena.
Trenutno radim na forumu. Neće biti nekih promena u izgledu foruma, već će se drastično povećati funkcionalnost foruma.
Počećemo sa mogućnošću dodavanja avatara od strane usera, pa preko mogućnosti dodavanja url adresa u poruku pa onda idemo dalje na neke druge stvari ( moderatore, ... ) ...
Možda do sada to nisi znao (verovatno je krajnje vreme da saznaš), ali samo te gledamo! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nije bio forum off, već ceo sajt, i to čitavu noć, na žalost. Desio se jedan glup problem koji je bilo izuzetno teško identifikovati. Sada je to rešeno, nadamo se za sva vremena :: :: Trenutno radim na forumu. Neće biti nekih promena u izgledu foruma, već će se drastično povećati funkcionalnost foruma :: :: Počećemo sa mogućnošću dodavanja avatara od strane usera, pa preko mogućnosti dodavanja url adresa u poruku pa onda idemo dalje na neke druge stvari ( moderatore, ... ) .. :: :: Samo malo strpljenja, upravo radim na tome :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Sto lepo ne priznas da je Laki bio malo nervozan i isutirao “masine” oko sebe. Razumecemo mi…
:: Nije bio forum off, već ceo sajt, i to čitavu noć, na žalost. Desio se jedan glup problem koji je bilo izuzetno teško identifikovati. Sada je to rešeno, nadamo se za sva vremena
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.