podelim sa vama jedno moje i mamino skorasnje iskustvo:
Naime,pre 10-ak dana mama mi je pronasla izgubljen mobtel u autobusu rel.Odzaci-Sombor(nekakav SE,ali nebitno),na osnovu brojeva nasli smo devojcicu i vratili joj mob.Nije proslo par dana kad jos jedan!Malopre sam(posto mi je majka kod brata u BG-u)obratio paznju na njega i pronasao decka u Doroslovu koji se javio na moju poruku da hocu da mu vratim mob,sve je ok(naravno bez nadoknade), i doci ce sutra po njega. P.S. Niti je zvao da se informise za tel. niti poruka.Pojurio sam coveka:) Da se ogradim:`nisam najposteniji lik na ovom svetu`:)))
Imate li kakva iskustva o ovakvim stvarima( o postenju nadasve)?
Nemojte ovo krivo da shvatite,jer sam ipak ovo morao da podeli sa nekim:),milo mi...
P.S#2:DA je bio C2D dobio bi ga k...:)))),ali sta ces...
Свакако је боље поделити тако нешто него ретардирано и јадно: `е користио сам туђи wireless net, а он није знао` На овом свету има много, много више добрих и поштених људи него лопова и јадника разних врста, разлог зашто то не делује тако је тај што ови други долазе до изражаја, док први често ћуте о томе. Последица овога је и пораст у броју дотичних, јер шта деца виде и/или чују... Мени су два пута испадали телефони: једном у клубу док сам играо са неком девојком па нисам приметио, други пут док сам куповао панталоне и пао ми поред. Први је нетрагом нестао, а други сам назвао и јавила ми се девојка која ми је рекла да дођем сутра по исти, и одбила да узме паре. Много више ми је значило како се она понела од телефона који је враћен. Никад нисам нашао нечији тел, али гомилу пута ми се десило да нађем новчаник, документа(личне карте по играоницама или бирачким местима) итд и све сам враћао власнику. Оно што ме је зачудило пар пута је незахвалност појединих људи којима је враћено. При томе не мислим на паре, које никад не бих узео, јер ми је драго да вратим, већ на ноншалантност власника приликом враћања, као да им је свеједно да ли би морали да се пате око вађења нових докумената. Дане PS Увек сам био за драконске казне за ове друге, а нови закон у вези одбране имовине је права ствар
Dobro je,imao si i ti srece:))) Ma da,nego ne bih SAM sebe svrstavao u nekakvu postenjacinu,kada moze neko(ko me ne poznaje,naravno)krivo da me shvati,ali imao sam dosta iskustava s tim stvarima i uvek je bilo u korist`njega`.Miran san=dobro jutro=srcka puna:)))...I tek sa tim performansama mozemo da se posvetimo IT-u i klokovanju`svega i svacega`:)))),hehehee,kak` trtomudim...prekinite me,molicu,ili cu pronaci zlato Cara Lazara:))))
Jos se nije dogodila primo-predaja,cekam decka.More samo da ne dobijem batine,danasnja omladina... Javljam sta je bilo.Valjda ce da `padne`vopi,ili pesnica medju rogove,kao ja sam mu maznuo fon itd.Hrabar sam ja,ali ako dodje do one zaje***.nazalost saljem skrin mog unakazenog lica,jbg
Šalu na stranu, nemoj da budeš lažno skroman, mali broj nalazača su bili i ostali pošteni. Taj dečko ako je pametan znaće da ceni dobrotu i poštenje, a ako ne bude cenio nemoj da posustaneš i nemoj da te to pokoleba, jer onda ON ima ozbiljan problem u glavi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.