Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Admini
STRANA 1 OD 1
gile23 Admini 14.07.2009. 21:52 T18805

status: user
broj poruka: 9121
Napokon su se aktivirali, tema o odlasku servispc-a pogledajte u svastari!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FAQ PITANJE? 14.07.2009. 21:53 #128740

broj poruka: 532
Ako je vecina otisla ko ce biti moderator? Nemojte ovo brisati vec najavite ko ce sve biti moderator. Tolko mozete!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 14.07.2009. 21:55 #128743

Pa niko tako je i planirano :), za sada sve ide po planu :).

Pozdrav!

BlueSkyNIS ... 14.07.2009. 21:58 #128745

broj poruka: 860
Da su se stvarno aktivirali, pročešljali bi malo onu temu o napajanju i uklonili one psovke i vređanja.

Windows-free with Fedora 10

misa Re: Admini 14.07.2009. 22:05 #128750

status: admin
broj poruka: 876
Za početak pogledaj mail. Nikad nisam obrisao temu ni poruku a, da prethodno ne objasnim zbog čega je to urađeno. Mail si dobio odmah a, pre postavljanja novih tema normalno je da prvo proveriš mail da vidiš da li ti je neko nešto napisao i objasnio.

Od machine-ove teme se napravila španska serija a, ovde je svako na dobrovoljnoj bazi, kako da pomogne tako i da nauči i upozna nove ljude. Normalno je da će neki članovi da odu neki novi da dođu i tako u krug. Nema mesta za oproštajnim porukama i slično. ServicePC je izuzetno doprineo kvalitetu forumu i rešio je da malo odmori jer je u poslednje vreme bilo i dosta vređanja i dosta nebuloza. Naravno, i sami smo toga svesni i kao što sam već rekao uveliko se radi na unapređenju foruma i poštovanju nekih pravila. Jedno od prvih pravila koje može odmah da se primeni jeste: kada admin ili moderator obriše temu nema postavljanja part2, part3, itd. iste teme. Inače i servicepc a, verujem i mnogi članovi očekuju poboljšanje foruma i u narednih par dana nova verzija foruma biće i postavljena.

poz

:: Napokon su se aktivirali, tema o odlasku servispc-a pogledajte u svastari
::
:: Pozdrav!
gile23 ... 14.07.2009. 22:09 #128752

I jos jedna stvar, posto se ogroman broj puta ponavlja pitanje konfiguracija za te i te pare, e sad da se lepo u jednu temu ispisu konfiguracije do recimo 70 000 bez monitora sa rasponom 10 000, znaci 20 000, 30 000, itd. I da se ta tema osvezava na svakih mesec dana i ko ima pitanje u vezi neke konfiguracije koja njemu treba neka postuje u tu temu clanovi ce da mu daju odgovor, ja mislim da je to bolje nego da se na dan ponavljaju takve 3 teme, i naravno ova tema bi trebala da ide na prikaceno. I jos jedna molba da se napravi jedna stranica na sajtu na kojoj ce biti sve teme koje su na prikaceno, i da se sa glavne stranice https://www.pcberza.rs stavi link ka toj stranici na kojoj su sve teme na prikaceno, to nije previse tezak posao.

Pozdrav!

misa moje mišljanje... 14.07.2009. 22:11 #128753

...je inače da pojedini članovi malo preteravaju sa pitanjima o kvalitetu postavljenih pitanja. Veoma je jednostavno i normalo da se nebulozna pitanja samo preskoče a, da oni koji imaju živaca odgovore na ista.

gile23 ... 14.07.2009. 22:12 #128754

Nisam stigao da promenim poruku video sam mail, nema problema pravila su tu da bi se postovala, ali i krsila, ocekujemo tu novu verziju.

Pozdrav!

misa Re: ... 14.07.2009. 22:13 #128755

oba predloga su na mestu i usvojena su .
Samo vas molim za malo strpljenja. Jedna po jedna stvar će se u narednih par dana pojavjivati sa sajtu (forumu) dok ne dođemo do zadovoljavajućeg rešenja.

poz

:: I jos jedna stvar, posto se ogroman broj puta ponavlja pitanje konfiguracija za te i te pare, e sad da se lepo u jednu temu ispisu konfiguracije do recimo 70 000 bez monitora sa rasponom 10 000, znaci 20 000, 30 000, itd. I da se ta tema osvezava na svakih mesec dana i ko ima pitanje u vezi neke konfiguracije koja njemu treba neka postuje u tu temu clanovi ce da mu daju odgovor, ja mislim da je to bolje nego da se na dan ponavljaju takve 3 teme, i naravno ova tema bi trebala da ide na prikaceno. I jos jedna molba da se napravi jedna stranica na sajtu na kojoj ce biti sve teme koje su na prikaceno, i da se sa glavne stranice https://www.pcberza.rs stavi link ka toj stranici na kojoj su sve teme na prikaceno, to nije previse tezak posao
:: Pozdrav
LonleyMax Re: moje mišljanje... 14.07.2009. 22:14 #128756

broj poruka: 1475
Slazem se sa Misom ovde...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

:: ...je inače da pojedini članovi malo preteravaju sa pitanjima o kvalitetu postavljenih pitanja. Veoma je jednostavno i normalo da se nebulozna pitanja samo preskoče a, da oni koji imaju živaca odgovore na ista.
dukiduledu xexe 14.07.2009. 22:57 #128771

broj poruka: 826
Miso,mism nemo` se ljutite,ali ipak ja mislim da preteruju,a ne preteravaju....

misa Re: xexe 14.07.2009. 23:00 #128773

I to se uvažava .

Večeras baš nisam u elementu pa verujem da to nije jedina greška.

:: Miso,mism nemo` se ljutite,ali ipak ja mislim da preteruju,a ne preteravaju...
dukiduledu ma naravno 14.07.2009. 23:10 #128780

broj poruka: 826
salim se ja malo...svi smo mi ljudi od krvi i mesa,a ko radi,taj i gresi...pozz

mareksss ... 15.07.2009. 00:25 #128819

broj poruka: 29
Posot svi dobijaju mail, ja nisam sa proslim nalogom `kovle` i poslao sam 6 mailova na vas mail i niko se nije upristojio da odgovori ybog cega sam banovan

misa Re: ... 15.07.2009. 00:38 #128823

pogledaj mail

:: Posot svi dobijaju mail, ja nisam sa proslim nalogom `kovle` i poslao sam 6 mailova na vas mail i niko se nije upristojio da odgovori ybog cega sam banova
sashai Terminator nama treba? 15.07.2009. 09:05 #128856

broj poruka: 417

Cao svima,
Ja kao star covek u poznim godinama imam da izjavim nesto za dnevnik. LM, par poruka mi je skoro obrisano. Not a big deal, but... Lik je postavio pitanje u vezi xbox-a, a pitanje stupidno, napisano nekim cudnim jezikom, te sam morao da skrenem paznju na ponasanje. Ne smatram sebe pismenim covekom, ali ta tema zaista nije bila potrebna, pogotovo napisana onako kako je napisana. Moje poruke obrisane, a admin ili ko vec, izvrsio korekciju krivopisadoticnogdrugaclana. Admin, moderator, terminator ili ko vec je trebao odmah da obrise tu temu. Mozda gresim, ali kvalitet uvek treba da je ispred kvantiteta. Ako gresim, molim admina da me iskljuci sa casa.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs