Vec duze vreme imam problema sa vistom... Kada igram neku zahtevniju igricu komp se restartuje i restartuje i restartuje i restartuje i restartuje.... imam Athlon 6000+ i Asus 9800 napajanje od 550w DDR2 3GB Takodje kada instaliram Windows 7 isto to se desava
Ocigledno je problem u pregrejavanju Cpu-a ,graficke...proveri temperature
:: Vec duze vreme imam problema sa vistom.. :: Kada igram neku zahtevniju igricu komp se restartuje i restartuje i restartuje i restartuje i restartuje.... imam Athlon 6000+ i Asus 9800 napajanje od 550w DDR2 3GB :: Takodje kada instaliram Windows 7 isto to se desava
Prvo otvori stranicu kucista,pa proveri cpu kuler da li lepo okrece,zatim zagledaj izmedju radijatora cpu-a da li ima prasine,pa sve lepo ocisti.Tako i za graficku kartu.Pogledaj u everest-u temperature I obezbedi racunaru sa zadnje strane lufta,da nije nabijen uza zid,ili sl.
:: Na starim operativnim sistemima se ne restartuj :: Kako da resim ako je u pitanju grejanj ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.