Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
SBB
STRANA 1 OD 1
maleevic SBB 13.07.2009. 15:16 T18761

status: user
broj poruka: 345
Koristim godinama wireless i vec mi je dojadilo,antenu tamo antenu vamo... A mogu vam reci da deru sa cenama (paketima), Veratnet za samo 1700 din. dobijete 256kb/s
Resio sam da okrenem danas SBB pa kada mi dodju,a cuo sam da su ih ljudi cekali po par nedelja
3072kb/s 2090 din. to je dzabe ali kako li to radi pitam se ja...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Antimatery Pa 13.07.2009. 15:30 #128338

broj poruka: 997
Zavisi uglavnom radi kako treba protok ali.....
Kod SBB-a je poprilicno los PING ako nisi u zoni Beograda i Vojvodine tu imaju svoje opticke linkove, kod mene u Kragujevcu PING je los....
Dosta problema moze doneti los signal ali to se moze srediti.

Sve je relativno !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Radi super 13.07.2009. 15:32 #128339

broj poruka: 6502
bar meni, a i ostalima koje znam da ga imaju, nije bas dzabe ali nije visoka cena za ono sto se dobije... Ja ne znam to oko cekanja jer sam davno na SBB netu pa je meni paket samo aktiviran pre sam imao onaj 2MB a pre tog 1MB... Skidam u proseku 60-70GB mesecno a moze i mnogo vise sa ovim paketom... Slobodno uzmi neces se pokajati, download ce ti ici oko 370kB/s, a upload je malo losiji oko 30kB/s...
Ja sam u BG tako da ne znam kako je drugima, al znam da ovaj paket i u Krusevcu radi kako treba...

pajsgudgud Da se ponovim 13.07.2009. 16:27 #128363

broj poruka: 3740
Na tri mesta ga koristim i prezadovoljan sam. Na dva po 1.5Mbit, na jednom 3Mbit i izuva kako radi. Čekao sam ih na sva tri mesta tačno dve nedelje. Skoro sam ih zvao da mi zamene metalnu spojnicu na ulazu u ruter jer se raspala i došli su sledećeg dana. Ping gledam u odnosu na CS i recimo za Beotelov server iznosi ide od 8-15ms, kao i za rikosher net server, do nekih 80ms za servere u okruženju. Kada ti sajtovi dozvole skidaš punom brzinom. Potpisujem da sam kao free user skidao brzinom od 340kbps sa rapidshare-a. Podrška im je kulturna koliko je moguće i radi 24/7 čini mi se, ali ne očekuj da ti dođu u nedelju da poprave fizički kvar.

U svakom slučaju sve preporuke za njih.

support normality
MOJ DNK je bolji od tvog!!!

markopvict Takodje tvrdim 13.07.2009. 16:53 #128377

broj poruka: 4515
da ako je dobar signal do modema, sa kablovskim internetom nema nikakvih problema, radi perfektno. Ali, ako je los signal ne postoji gore.

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

aco re 13.07.2009. 20:14 #128452

broj poruka: 2788
ja sam jos dete i igram Counter Strike 1.6 preko neta a svi znate da ako to hocete da igrate treba latency da vam bude mali a ja dk igram cs meni je ukljucen facebook,msn,skype,tdi radio,i latency bude ispod 20 a net mi je 1.5mb skida 180kb/s tako da ja nisam imao problema sa ovim netom....ja sam iz Kraljeva a za ostale gradove ne znam kako radi ali kod nas radi svaka mu cast..

Nikopol74 Re: SBB 13.07.2009. 21:11 #128459

broj poruka: 362
Cekaces ih i duze ako ih ne budes smarao. Zovi na svakih par dana, ako ne i svaki dan. Ako si u kuci, odrace te. Najduze se ceka ako prvi put uvode. Iz kog si grada? Inace, dobri su, net radi xtra, ali ne i rapid, ali to je do rapida, a ne sbb-a. MU mi radi xtra, surf je dosta brz

life`s a bitch...and then you die.

:: Koristim godinama wireless i vec mi je dojadilo,antenu tamo antenu vamo... A mogu vam reci da deru sa cenama (paketima), Veratnet za samo 1700 din. dobijete 256kb/
:: Resio sam da okrenem danas SBB pa kada mi dodju,a cuo sam da su ih ljudi cekali po par nedelja
:: 3072kb/s 2090 din. to je dzabe ali kako li to radi pitam se ja...
Kedi ping pong 12.12.2009. 18:24 #169630

broj poruka: 319
Ovih dana je sve bolji evo linkova od malo pre!

http://www.speedtest.net/result/650575004.png
http://www.pingtest.net/result/5538323.png

:: Zavisi uglavnom radi kako treba protok ali....
:: Kod SBB-a je poprilicno los PING ako nisi u zoni Beograda i Vojvodine tu imaju svoje opticke linkove, kod mene u Kragujevcu PING je los...
:: Dosta problema moze doneti los signal ali to se moze srediti
::
:: Sve je relativno !!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs