sto ne ides print screen barem pa u paintu sacuvas sliku i uploadujes negde, ili kropujes taj deo slike koji hoces da pokazes, ovako nista se skoro ne vidi...
Pa to i radim,ALT+Print Screen,ali u Imageshack-u kako god da podesim,ispadne mi mala slika. Ajde mi recite kako vi podesavate slike u Imageshack-u?
The Way It`s Meant To Be Played
:: sto ne ides print screen barem pa u paintu sacuvas sliku i uploadujes negde, ili kropujes taj deo slike koji hoces da pokazes, ovako nista se skoro ne vidi.. :: :: ::
ka bre sta je to!!! pa zar nije ocigledno...ostavljao si tamo neke IP adrese i sl pa ti je `neko` hakovao komp
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Danas sam primetio da mi se ovo pojavljuje svaki put kad surfujem na PC Berzi.Znaci,samo mi se ovde ovo desava :: :: http://img7.imageshack.us/img7/4108/66164066.pn :: :: Sta je ovo?Jel i kod Vas ovako :: :: The Way It`s Meant To Be Played
I meni izlece, kad hocu da otvorim temu u novom tabu, kao da hocu da dowlnoadujem nesto, pa me pita da sacuvam ili otvorim, pise ads.php, to je problem sa berzom
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.