Do sada sam uvek skidao mkv 1080p,ali na nekom ruskom torentu nude i mkv1080p Remux... Da li je to jedno te isto,necu pogresiti ako skinem taj Remux mkv 1080p??? Mozda je bolje???
Ah da... i ovo mi nije jasno... Recimo ukupna kolicina filma je 8.5 GB,od toga je film 7.5GB a imam jos jedan fajl koji je 1GB i to mu dodje kao audio fajl na engleskom a film ok 7.5GB na ruskom jeziku. Sto znaci da treba ubaciti onaj od 1GB onda kada se film pusti da bi audio bio na engleskom ili gresim???
Pa kad bi svi tako pitali znas koliko bi bilo duplih tema??? I meni se sto puta desilo da ne dobijem odgovor, ili dobijem, ali ne na to sto sam pitao jer ljudi ne citaju do kraja post, pa opet ne smaram.
Evo ti citat od Baxa: Remuxovanje je prepakivanje, najprostije rečeno. Na primer: MKV -> MP4 ili obrnuto, sa različitim audio / subtitle streamovima.
MKV može da bude i 720p i 1080p rezolucije, a remux može da bude jedna od te dve prepakovana u MP4 na primer iz nekog razloga (kompatibilnost sa DVD playerima).
Demuxing (demultiplexing) ako su video formati u pitanju, razdvajanje streamova na komponente: audio, video, subtitle....
Muxing je obrnuto od Demuxing.
U prevodu, svejedno ti je, to je samo drugi format, u kome su spojeni audio i video.
MKV je kontejner koji u sebi sadrzi video, audio, subtitle file-ove i uz pomoc ovog programa mozes ih dodavati i izbacivati - u tvom slucaju ti zelis da ubacis original audio zapis filma koji je na ovom torentu dat posebno, a sam mkv sadrzi u sebi rusku sinhronizaciju.
Dakle, to sto je na torentu nije nista ``bolje``, nego ces morati da sam ubacujes original audio, sem, ako ne zelis da slusas rusku sinhronizaciju.
Koriscenje programa je jednostavno i brzo se sve odradi, ali batali te ruske torente sto se HD filmova tice i predji na JDownloader i skidaj sve bez te dodate ruske sinhronizacije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.