Lepo smo se druzili i saradjivali, pomagali i odmagali, malo smo se svadjali i vredjali, malo veselili a malo i tugovali...ali je vreme da se razilazimo...sada su svi vec odrasli ljudi...
Nisam ovo postovao da bi iko ista pisao, da bi me iko ogovarao ili hvalio, pravio pompu ili sta drugo...ne, nisam motivisan takvim stvarima...razlozi nisu bitni niti su vezani za sam forum i njegove clanove, nista slicno!
Nemojte ovo shvatiti ni kao skretanje paznje na sebe, mozda tako deluje ali nemojte misliti ista lose jer u samoj biti nema nikakve slicnosti sa tim.
Zato s ei nadam da se tema nece oduziti u maraton ili spansku seriju, niti je vredna toga niti ima razloga...
Eto, napisao sam ovo da ne bi neko pogresno razumeo. Svakom pojedinacno zelim sve najbolje u zivotu, radu i ljubavi.
Srecno... mada nisi valjda toliko ozlojedjen trenutnim stanjem PC Berze, da ces da odes...? Meni forum i nije toliko los, uvek procitam nesto zanimljivo... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Nikad mi nije ni bilo jasno koji q trazis na ovako neozbiljnom forumu gde vlada sve osim discipline i znanja!Osoba tvog kova i znanja trosi svoje dragoceno vreme na ljude koji nisu vredni nauciti ih.Cast izuzetcima i onima koji su stvarno dosli da nauce i koji slusaju sta im se govori ali takvih je koliko vidim sve manje.Danas dolaze vec `Pametni` ,`Nauceni` ,popili svu pamet ovog sveta pogotovu ova stalna neozbiljna ekipa koja se pojavljuje ,sve sami filozofi - cast izuzetcima! Po meni je jedini razlog kvalitet foruma i znanja i zato te podrzavam i ako ti neces to mozda navesti kao razlog. E sad kad si se i ti penzionisao kao jedan od najvrednijih ovde na forumu iskreno mogao bih da te pratim u stopu i onako mi je ovaj forum postao utociste za zajebanciju jer odavno nemam volju da polemisem o ozbiljnim stvarima i podelim znanje i iskustvo jer nemam sa kim!
P.S.Sad ce neki da se raduju,konacno ce postati glavni `znalci` i kraljevi pc berze!
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
I mi tebi želimo sve najbolje. Ovde si dobrodošao kad poželiš. Iako za javnim odlascima kroz oproštajnih poruka nema potrebe, eto ipak ćemo da ostavimo tvoju poruku kao zahvlanost za tvoj doprinos forumu i njegovim članovima.
Inače, ne razumem pojedine članove u vezi foruma. Ovaj forum ne treba da bude još jedan forum u nizu sa ostalima već i jeste poenta da se razlikuje od ostalih. Dopustili smo da ovaj forum postane više kao mesto okupljanja i druženja, gde se može i naučiti i preneti znanje u skoro svim oblastima. Dopuštena je velika sloboda tako da se ne uvodi diktatura i slično. Boravio sam na mnogim forumima i ni jedan nije ovako srdačan i ni na jednom se ne dobija odgovor na skoro svako pitanje. Naravno ima i promašaja u odgovorima i smešnih odgovora ali niko se nije rodio naučen već je znanje sticao pa se tako se i odgovori pojedinih članova popravljaju.
Da počnem od tebe @Sky. Ti bi prvi već posle par dana popio Ban na nekom od foruma koje ti spominješ. Kaži mi ko bi ti dozvolio da onako besramno reklamiraš određenu firmu da ne pričamo o drugim ispadima. Ali i ti si dobrodošao naravno, jer si u mnogima pomogao i to treba da se poštuje.
Pa evo primera i za vuk-a, pazi da ti neki forum ne ostavi tvoje mišljenje da je krš a,slobodno i probaj na nekom forumu. Ali ok, mi to uvažavamo mada se ne slažemo. Naravno treba forum doraditi i dodati još neke funkcije ali kvalitet foruma ne zasniva se samo na algoritmu. Nije teško uzeti neko gotovo rešenje i dobiti ono što želite ali mislim da bi na taj način forum izguio svoj duh. Očekujem da će uskoro biti poboljšanja funkcionalnosti ali neću da najavim datume i slično već će se videti.
I Sky i Machine i Vuk itd..Bogatstvo je u razlicitosti misljenja.Machine bi mogao da bude proglasen za pocasnog clana PC Berze ,pomogao je dosta ljudima i edukovao.
Posle duzeg vermena jedan od admina se javio... Sto se mene tice forum je ok kao forum... svako ima svoje ispade i to je to... jedino sto ga skrnavi je funkcionalnost i njegov izgled.... mogao bi da lici malkice jos na forum, a ne na obican `tab` na sajtu... (znaci avatri i sl.)
Evo pohvale: koji forum bi jos dozvolio postavljenje linkova za `rasprodaju` `besplatnih` software-a???
Nazalost ode nam Machine koji je po mom misljenu pored Sky-a i Bax-a odrzavao ovaj forum...
Sta god da je razlog Machine sve upucene najbolje zelje kolegama i meni, zelim i ja tebi!
I sta sad taman sam dosao na forum da nesto naucim kad jedan dobar ucitelj ode ne pa ne moze!!!
Salim se naravno, vidi ovako,pogledaj to malo sa druge strane, ima ljudi kojima je stalo sta ti mislis, zasto njih uskracujes za nesto sto mogu da nauce,e sad da ne shvatis krivo.Ako je posledica da odlazis jer nemas vremena ni par nedeljno da odgovoris to je onda druga stvar, i bilo bi glupo prisiljavati te i vrsiti pritisak....... Ako je zbog gluposti kojih ima ovde to se moze resiti lako.Jednostavno da TI ,BAX,SERVISPC SKYFIRE ,jednostavno uputite pismo administratorima pcberze,da se ovde izvrsi javno glasanje svih clanova koji imaju preko 20 poruka nikako novi nalozi stari po nedelju dana i manje, i da se odrede moderatori koji mogu samo oni da odgovaraju,moderator za kvarove MACHINE,SERVISPC,dalje zabava neko treci itd....... Znate kakav bi smo kvalitet imali na forumu, i znanje.To bi bio jedinstven forum.Svaka polemika clana koja nije na mestu brise se brzinom svetlosti, tri takve ban...
Ako ostane ovako i ja cu pozeleti moderatorima pc berze prijatan rad i necu gledati ovde sve i svasta,pa neka lupa ko sta hoce.
Naravno ako ste voljni za to ako niste ili nemate vremena jbg, nema spasa......
Izvinite ako je malo nepovezano ili nesto pogresno nisam imao previse vremena pozdrav.
:: :: To se ni na ovom forumu ne dozvoljava ali nekad promakne.. :: :: :: :: :: Evo pohvale: koji forum bi jos dozvolio postavljenje linkova za `rasprodaju` `besplatnih` software-a?? :: :: ::
Slažem se ali glupo je sada pričati više o tome jer smo već mnogo puta pričali. Mogu Vam samo reći da je to i naš cilj i naše želje. Pričali smo već mnogo puta o tome a, takođe i sami znamo šta sve nedostaje i mogu Vam reći da će mnogo od toga biti i to uskoro ali da ne bi ispalo kao da je priča u prazno i slično, nećemo više o tome već će svi moći za par dana videti rezultat.
:: I sta sad taman sam dosao na forum da nesto naucim kad jedan dobar ucitelj ode ne pa ne moze!! :: :: Salim se naravno, vidi ovako,pogledaj to malo sa druge strane, ima ljudi kojima je stalo sta ti mislis, zasto njih uskracujes za nesto sto mogu da nauce,e sad da ne shvatis krivo.Ako je posledica da odlazis jer nemas vremena ni par nedeljno da odgovoris to je onda druga stvar, i bilo bi glupo prisiljavati te i vrsiti pritisak...... :: Ako je zbog gluposti kojih ima ovde to se moze resiti lako.Jednostavno da TI ,BAX,SERVISPC SKYFIRE ,jednostavno uputite pismo administratorima pcberze,da se ovde izvrsi javno glasanje svih clanova koji imaju preko 20 poruka nikako novi nalozi stari po nedelju dana i manje, i da se odrede moderatori koji mogu samo oni da odgovaraju,moderator za kvarove MACHINE,SERVISPC,dalje zabava neko treci itd...... :: Znate kakav bi smo kvalitet imali na forumu, i znanje.To bi bio jedinstven forum.Svaka polemika clana koja nije na mestu brise se brzinom svetlosti, tri takve ban.. :: :: Ako ostane ovako i ja cu pozeleti moderatorima pc berze prijatan rad i necu gledati ovde sve i svasta,pa neka lupa ko sta hoce :: :: Naravno ako ste voljni za to ako niste ili nemate vremena jbg, nema spasa..... :: :: Izvinite ako je malo nepovezano ili nesto pogresno nisam imao previse vremena pozdrav :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
sto odlazis,mislim da forum mnogo gubi zbog toga....nadam se samo da razlozi nisu neke prirode koja bi uticala na zdravlje tvoje,ili zbog nekakvoga tragicnoga dogadjaja u tvome privatnome zivotu....Ja se nadam da ces se predomisliti,ili da ce se stvari srediti u tvome zivotu nabolje!
Drago mi je kad procitam lep i odmeren odgovor.Svaka cast.Respektujem to.Tacno je sve sto kazes ,izasli ste i vi meni u susret ali sam se i ja godinama zalagao za ovaj forum i voleo i repsektovao vas i ljude koji ga sacinjavaju. Gresku ste napravili jos davno,pricao sam i tebi i gosn Zeljku,secate se onih mojih predloga (znas o cemu pricam)..Nije bitno.Ja vas zivot i nacin egzistencije postujem,znam kako je tesko opstati i sta je prioritet tako da vam nisam ni zamerio sto niste povukli odredjene mere u unapredjenju foruma. Ono sto vam zameram jeste sledece sto niste uveli disciplinu na forumu,dozvolili ste da se redom svi pljuju i vredjaju,da najgore ljudske osobine pojedinaca isplivaju,da zavlada haos! Da se vratimo u daleku proslost od kada berza postoji,ja se vise i ne secam koliko sam godina ovde.Ali pogledajte vi sledece.Uprkos tome koliko sam zavredeo na ovom forumu i da se ne lazemo,jedno vreme sam se najvise zalago za njega danas dodje neki klinac i iznapushava me najsrdacnije.`Ko si ti,ma nemas ti pojma`..Ili ne mora da bude klinac..E toga nebi bilo na drugim forumima.Skidam kapu za svaku flexibilnost koju ste dozvolili ali RED i DISCIPLINU ono sto je najvaznije niste uspostavili!Svi znaju da vi spavate kad treba da se odreaguje za propust tako da ce naravno i odredjeni useri,sada vec velika vecina njih da se debelo opusti.Imamo i moj primer,zestokog pljuvanja koliko god puta!Niko nije reagovao i ne treba!Mene bre boli briga,zanm koliko znam i koliko vredim,ko ce kako da misli o meni to je njegova stvar i njegov licni propust.Ali ne moze da se hladnokrvno gleda izivljavanje na forumu,vredjanje i pljuvanje i podsmevanje!Znaci ne moze!To je vasa velika greska,ni prstom niste maknuli da uvedete red.Pa makar i privremen ban pa i mene ako treba ako sam toliko zgresio nego sta!Sledeci put cu razmisliti i sl..Tako prema svakom!Na sve to se nadovezalo prosipanje pameti i izigravanja pametnjakovica.Danas ne mozes da kazes istinu i preneses iskustvo da te neko ne iznapushava..Eto gde se gubi volja.Nema respekta.Moj primer,nekad sam bio uvazeni clan ovog foruma ,danas svaka susha ladno me otera u tri lepe a nije mi ni do malih nogu ni sa znanjem a o tome ko je kakav covek necu ni da pricam.Priznajem,od svega toga unazad godinu-dve mi je postalo muka i pravio sam kako svesno tako nesvesno iz dosade razne neumesne posalice i upadao u kojekakve dosadne rasprave bez cilja.Ali generalno,ovaj forum nema sjaja,otisao je u onu stvar jos odavno .Sada se svodi na razne detinjarije i neozbiljne teme ,sve manje mozes da procitas nesto pametno.Ima dobrih ljudi,ja ih poznajem nekoliku i srecan sam zbog toga.Ostala vecina bi trebala malo ili da zagreje stolicu ,da prihvati neke stvari ili da se mane komplexa (nvidia vs ATI i Intel vs AMD) i slicnih stvari. Kako ce forum i da funkcionise ako se ne uvazava rec jednog veterana koji je tu godinama i ima nekog stecenog iskustva iza sebe.Eto primer MACHINE-ov.Ljudi su se toliko osilili da su i njega poceli da pljuju malte ne a ne mogu da mu prismrde ni na 5 km-a ali opet daju sebi za pravo da ga ne respektuju. Da podsetim pitanje i drugih foruma.Mozes ti malo da pregeldas moje teme i na drugim forumima pa ces zakljuciti kakvog su one karaktera i koliko su potkovane cinjenicama vezano za hw-a.Gde nema neozbiljnosti i gde je disciplina i red nema ni neozbiljnog ponasanja. Primer,primetio sam i neke usere na ozbilnijim forumima vezano za hw koji ne smeju da pisnu pored ljudi koji imaju znanje al se zato ovde zestoko proseravaju jer im se moze jer je takav sistem jer ste to vi dozvolili! E sad zasto je MACHINE otisao ne znam za sigurno ali je jedan od razloga neozbiljnost na forumu i nacin njegeovog rukovodjenja i nivo znanja kojim raspolaze..
I am cured,now i can see only RED colour ATI is way of life
Meni nije jasno sto mnogi kritikuju ovaj forum... Nije mi najvaznije kakav je izgled foruma niti sam dosao ovde da nabijam postove i da svim srcem zelim da mi ispod pseudonima pise `Master of PC Berza` ili nesto slicno. Ono sto je meni bitno je ova `domacinska` atmosfera na forumu gde smo svi kao jedna velika porodica uvek spremni da pomognemo jedni drugima. Naravno, bude tu i malo zucnije rasprave na neku temu ali sve to prodje. Veoma mi je zao za MACHINE-a sto odlazi jer je sigurno mnogo znacio ovom forumu, ali ako je to njegova zelja mi tu nista ne mozemo... Zelim mu svakako sve najbolje u zivotu! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
au koliko gluposti moze da stane u samo jedan post
:: Drago mi je kad procitam lep i odmeren odgovor.Svaka cast.Respektujem to.Tacno je sve sto kazes ,izasli ste i vi meni u susret ali sam se i ja godinama zalagao za ovaj forum i voleo i repsektovao vas i ljude koji ga sacinjavaju :: Gresku ste napravili jos davno,pricao sam i tebi i gosn Zeljku,secate se onih mojih predloga (znas o cemu pricam)..Nije bitno.Ja vas zivot i nacin egzistencije postujem,znam kako je tesko opstati i sta je prioritet tako da vam nisam ni zamerio sto niste povukli odredjene mere u unapredjenju foruma :: Ono sto vam zameram jeste sledece sto niste uveli disciplinu na forumu,dozvolili ste da se redom svi pljuju i vredjaju,da najgore ljudske osobine pojedinaca isplivaju,da zavlada haos :: Da se vratimo u daleku proslost od kada berza postoji,ja se vise i ne secam koliko sam godina ovde.Ali pogledajte vi sledece.Uprkos tome koliko sam zavredeo na ovom forumu i da se ne lazemo,jedno vreme sam se najvise zalago za njega danas dodje neki klinac i iznapushava me najsrdacnije.`Ko si ti,ma nemas ti pojma`..Ili ne mora da bude klinac..E toga nebi bilo na drugim forumima.Skidam kapu za svaku flexibilnost koju ste dozvolili ali RED i DISCIPLINU ono sto je najvaznije niste uspostavili!Svi znaju da vi spavate kad treba da se odreaguje za propust tako da ce naravno i odredjeni useri,sada vec velika vecina njih da se debelo opusti.Imamo i moj primer,zestokog pljuvanja koliko god puta!Niko nije reagovao i ne treba!Mene bre boli briga,zanm koliko znam i koliko vredim,ko ce kako da misli o meni to je njegova stvar i njegov licni propust.Ali ne moze da se hladnokrvno gleda izivljavanje na forumu,vredjanje i pljuvanje i podsmevanje!Znaci ne moze!To je vasa velika greska,ni prstom niste maknuli da uvedete red.Pa makar i privremen ban pa i mene ako treba ako sam toliko zgresio nego sta!Sledeci put cu razmisliti i sl..Tako prema svakom!Na sve to se nadovezalo prosipanje pameti i izigravanja pametnjakovica.Danas ne mozes da kazes istinu i preneses iskustvo da te neko ne iznapushava..Eto gde se gubi volja.Nema respekta.Moj primer,nekad sam bio uvazeni clan ovog foruma ,danas svaka susha ladno me otera u tri lepe a nije mi ni do malih nogu ni sa znanjem a o tome ko je kakav covek necu ni da pricam.Priznajem,od svega toga unazad godinu-dve mi je postalo muka i pravio sam kako svesno tako nesvesno iz dosade razne neumesne posalice i upadao u kojekakve dosadne rasprave bez cilja.Ali generalno,ovaj forum nema sjaja,otisao je u onu stvar jos odavno .Sada se svodi na razne detinjarije i neozbiljne teme ,sve manje mozes da procitas nesto pametno.Ima dobrih ljudi,ja ih poznajem nekoliku i srecan sam zbog toga.Ostala vecina bi trebala malo ili da zagreje stolicu ,da prihvati neke stvari ili da se mane komplexa (nvidia vs ATI i Intel vs AMD) i slicnih stvari :: Kako ce forum i da funkcionise ako se ne uvazava rec jednog veterana koji je tu godinama i ima nekog stecenog iskustva iza sebe.Eto primer MACHINE-ov.Ljudi su se toliko osilili da su i njega poceli da pljuju malte ne a ne mogu da mu prismrde ni na 5 km-a ali opet daju sebi za pravo da ga ne respektuju :: Da podsetim pitanje i drugih foruma.Mozes ti malo da pregeldas moje teme i na drugim forumima pa ces zakljuciti kakvog su one karaktera i koliko su potkovane cinjenicama vezano za hw-a.Gde nema neozbiljnosti i gde je disciplina i red nema ni neozbiljnog ponasanja :: Primer,primetio sam i neke usere na ozbilnijim forumima vezano za hw koji ne smeju da pisnu pored ljudi koji imaju znanje al se zato ovde zestoko proseravaju jer im se moze jer je takav sistem jer ste to vi dozvolili :: E sad zasto je MACHINE otisao ne znam za sigurno ali je jedan od razloga neozbiljnost na forumu i nacin njegeovog rukovodjenja i nivo znanja kojim raspolaze. :: :: I am cured,now i can see only RED colour :: ATI is way of life :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.