Vec par puta mi se javlja isti problem sa torentom... Problem je sledeci... seeds (0) a pre par minuta je bilo (123) i nista se ne desava peers (0) a pre par minuta je bilo (123) i nista se ne desava I od jednom TRAS pojavi se seeds i peers i pocne nornalno da skida... Internet radi kao blesav s obziro da sam kukao ovih dana,okrenuo grid na drugu baznu stanicu...
Nemoj da se cimas,pa torrent ti je to... standardna pojava...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Vec par puta mi se javlja isti problem sa torentom.. :: Problem je sledeci.. :: seeds (0) a pre par minuta je bilo (123) i nista se ne desav :: peers (0) a pre par minuta je bilo (123) i nista se ne desav :: I od jednom TRAS pojavi se seeds i peers i pocne nornalno da skida.. :: Internet radi kao blesav s obziro da sam kukao ovih dana,okrenuo grid na drugu baznu stanicu...
Ne znam samo sta ti je tu cudno...To ti je torrent...Sta si ocekivao...da ti uvijek skida full...
Independence is a state of mind
:: Vec par puta mi se javlja isti problem sa torentom.. :: Problem je sledeci.. :: seeds (0) a pre par minuta je bilo (123) i nista se ne desav :: peers (0) a pre par minuta je bilo (123) i nista se ne desav :: I od jednom TRAS pojavi se seeds i peers i pocne nornalno da skida.. :: Internet radi kao blesav s obziro da sam kukao ovih dana,okrenuo grid na drugu baznu stanicu...
U glavnom skidam sa http://torrents.ru/ i sve se skida u full kb/s samo je mali problem oko registracije... registrujes se i skidas stvri koje nigde neces naci veruj mi,i to sve u full kb/s
форум временно отключен _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: U glavnom skidam sa http://torrents.ru/ i sve se skida u full kb/s samo je mali problem oko registracije.. :: registrujes se i skidas stvri koje nigde neces naci veruj mi,i to sve u full kb/s
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.