Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Operation aborted!
STRANA 1 OD 1
Shomiman Operation aborted! 29.06.2009. 02:05 T18404

status: user
broj poruka: 1187
Kod mene, i jos nekih desetak prijateljadesava se da IE7 a narocito 8 ne otvara zeljenu stranu.Lelekomovi routeri brljave i na neki volseban nacin vracaju podesavanja na Lelekomov `default`, passwordi ne vrede, routeri se resetuju, ponovo se mora traziti nacin za pun pristup routeru, he,he Lelekomovi `plivajuci` passwordi. Identicno se dogadja i na Mozili, doduse ne znam koje su verzije u pitanju, pretpostavljam poslednje. Sta se sprema, da mi je znati? Download je prepolovljen, uploada gotovo da nema.

`Internet Explorer cannot open the Internet site http://www.pcberza.rs/. Operation aborted.`

Isto se desava i sa nekim drugim sajtovima.Ima li neko slicna `iskustva` u poslednje vreme.

Eto kako dugo najavljivana `sveza` konkurencija utice na nase svojeglave monopoliste.Eh taj j....i ADSL.

`There`s someone in my head, but it`s not me!`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Meni radi kao sat 29.06.2009. 02:08 #124671

broj poruka: 9420
4Mb/s

Baby BM

Shomiman Dobio si Rolex od njih ili ... 29.06.2009. 02:10 #124672

He,he

VMARC I svima koje znam... 29.06.2009. 02:14 #124673

broj poruka: 9420
:)

Baby BM

Shomiman Ma to ja .... 29.06.2009. 02:18 #124675

Ma to ja pokusavam da `zamutim` , inace `bistre`, vode dragom nam ga, bogom danog, Lelekoma... Samo tripLJUJEM... He,he.

Shomiman Mora se... 29.06.2009. 02:19 #124676

Tri puta, protiv uroka...

Stripy Kod 29.06.2009. 03:32 #124690

broj poruka: 4163
Crvene lisice se to ne dešava. To je samo jedan od bagova Microshit internet exploitera i explodera

Shit happens

Equinoxe Re: Kod 29.06.2009. 03:49 #124694

broj poruka: 12057

Jesi video Green Browser, znaš šta je on za IE - Sci-Fi. FF, Opera i Chrome, nisu sa te planete.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Crvene lisice se to ne dešava. To je samo jedan od bagova Microshit internet exploitera i exploder
::
:: Shit happens
gile23 Re: Operation aborted! 29.06.2009. 09:03 #124718

broj poruka: 9121
Juce u odredjenom periodu dana nije se moglo na pcberzu jer su verovatno sredjivali server, pa ti je zato pisalo Operatio aborted.

Pozdrav!

:: Kod mene, i jos nekih desetak prijateljadesava se da IE7 a narocito 8 ne otvara zeljenu stranu.Lelekomovi routeri brljave i na neki volseban nacin vracaju podesavanja na Lelekomov `default`, passwordi ne vrede, routeri se resetuju, ponovo se mora traziti nacin za pun pristup routeru, he,he Lelekomovi `plivajuci` passwordi. Identicno se dogadja i na Mozili, doduse ne znam koje su verzije u pitanju, pretpostavljam poslednje. Sta se sprema, da mi je znati? Download je prepolovljen, uploada gotovo da nema.
:: `Internet Explorer cannot open the Internet site http://www.pcberza.rs/. Operation aborted.
:: Isto se desava i sa nekim drugim sajtovima.Ima li neko slicna `iskustva` u poslednje vreme
:: Eto kako dugo najavljivana `sveza` konkurencija utice na nase svojeglave monopoliste.Eh taj j....i ADSL
:: `There`s someone in my head, but it`s not me!`
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
looftigooz EXACTLY... 29.06.2009. 11:26 #124739

broj poruka: 111
Crvene lisice se to ne dešava. To je samo jedan od bagova Microshit internet exploitera i explodera..like that.

IE1.2.3.4.5.6.7.8...ma sve do 1888 bice samo nuzzno zlo koje se otvara kad naletish recimo na [sva sreca retke] sajtove koji trazze iskljuchivo njega...ma `oma ga uklonim u 99,9% sluchajeva.krsh nevidjeni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

Slavuj ... 29.06.2009. 12:12 #124747

broj poruka: 2236
Sa Lelekomovim MT882 nijedan problem, od 2007. A ni sa protokom.

Kakvi su to ``plivajući`` password-i ? Mom je ``admin. admin`` od kako ga imam.

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs