e sad ja bas retko pitam nesto i bas retko stavljam post (vise volim da pomognem) ALI eto i ja ne znam nesto pa mi treba pomoc, da li je iko od vas pokusao da nareze .sparseimage, to je zapravo linuxov image ali pokusao sam sve i bes ne mogu nista, jedini program koji mi je pao na pamet je transmac ko je upoznat, zna li iko kako da narezem ovaj img navodim ne moze preko nera tj iz windowsa... HELLLLP!!
imao sam isti problem, samo sto to nije linuxov image vec mac image, na zalost nisam uspeo nista pametno sa njim da uradim, transmac nije zeleo da cuje za fajl pa sam ga na kraju obrisao...:( ako neko zna nek pomaze.....
Jel ti mozes da mount-ujes taj image, ili mozda jos bolje kucaj u google vidim da ima programa koji mogu da konvertuju taj image u ISO, jel ti to hoces bootabilni disk da narezes?
ma nema na googleu tj ima ali nema sanse i tacno mac, nego da on neke programe ali sta kaze ilijav nece ni da cuje a da treba mi bootabilni tanx krecky dude probacu pa sta mac da :P sta cool guys
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.